Egyszerűen nem nézem ki belőle, hogy képes innen kivezetni a csapatot, nem látom azt, hogy akkora tekintélye és szakértelme, rátermettsége lenne.visca el barca írta:ez a bartomeu mekkora egy lúzer te jo ég. elég csak ránézni arra a bamba fejére. ez milyen duma h valaki biztosan ártani akar nekünk, de nem tudjuk ki és majd bizonyitjuk? ez megint csak egy üres pofázás ami arra jó h rajtunk röhögjön a fél világ. akkor kellene durrognia ha van vmi konkrét.
Remélem sikerül kimagyarázni, de ha nem, nem lehet hibáztatni senkit. Biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló szankciókat csakis kizárólag nyomós okkal lehet kiváltani. Remélem kiderül, hogy a büntetés jogtalan, a szívem mélyén nagyon remélem és hiszem, de ne tápláljunk hiú reményt.
Biztos vagyok benne, ha nem sikerül a klub igazát(?) bizonyítani, akkor bukik a két átigazolás is, hatalmas érvágás.
Ha bebizonyosodik a bűnösség, és a vezetőség nem mond le nyáron, akkor hosszú távon hatalmas problémákkal kell szembe nézni.
u.i.: Persze érdekel, hogy a FIFA miért kezdett el vizsgálódni, de teljesen irreleváns, ha bűnösök vagyunk. Ha nem vagyunk bűnösök, akkor az elég durva, hogy eddig elfajult a dolog, akkor talán van valami a háttérben, bár én biztos vagyok benne, hogy nincs, és mi képzeljük mögé. Szimplán szeretnénk hinni, hogy a klubunk makulátlan, de az idő elteltével sajnos kiderül, hogy a vezetőség undorító módon visszaél a hatalmával, infókat tussol el, ezen felül nem profi megnyilvánulásokat tesznek (lásd: felkutatás).
Remélem, sikerül mihamarabb eljutni a sikeres vezetőségcseréhez, mert amíg ők vannak, addig a klubnak hatalmas a támadási felülete. Akár ők a hibásak, akár nem (szerintem igen).
Ha emiatt a szankció miatt nem sikerül igazolni, nem leszek olyan pipa, mint először hittem. Ezzel ellentétben hatalmasat fogok csalódni a vezetőségben, ha bebizonyosodik a szabályellenesség. Szerintem ha bebizonyosodik akkor el lehet búcsúzni a vezetőségtől, túl sok minden szólna ellenük.
Sok sikert a klubnak, remélem sikerül megvédeni a hírnevet, amit sikeresen megfertőztek. Szívből remélem, hogy sikerül kilábalni, mert a tény, hogy nem igazolhatunk gond, de nem akkora, mint az, hogy a klub hírnevén ekkora csorba essen. Ezt nem engedhetik meg maguknak.
A pozitív benyomás, a tisztesség a tét.