Kit érdekel?Jöjjön!palesz77 írta:Lenne egyáltalán posztja?[/size]

Reus szerintem ki menne jobbra vagy Messivel próbálnának pár helycserét.

Kit érdekel?Jöjjön!palesz77 írta:Lenne egyáltalán posztja?[/size]
Erről most ez ugrott be.Sanama írta: Teljesen felesleges. Sanchez is hozza ezt a szintet, sőt ő még baromi szépen le is veszi a labdát, mindjárt linkelek róla videót
Teljesen felesleges. Sanchez is hozza ezt a szintet, sőt ő még baromi szépen le is veszi a labdát, mindjárt linkelek róla videótGareth Tello írta:Ez a Reus sokadszor bizonyítja, hogy mekkora király. Ha marad a tilalom, jó lenne lezsírozni valahogy a Dortmunddal, hogy maradjon ott még egy szezon erejéig, aztán jöjjön hozzánk 2015 nyarán...![]()
FM off.
Ez, h kiderült a FIFA vádjai alapjaiba remegtek meg, mert egy olyan gyereket is bele vesznek, aki már korábban is Katalóniában élt. A végén kiderül, h csak egy ürügy kellett Blatternek a saját hülyeségét eltussolni.Deus írta:https://barcanoticias.blog.hu/2014/04/0 ... ciok_soran
A FIFAlona egyértelműen fellázadt ellenünk!Deus írta:https://barcanoticias.blog.hu/2014/04/0 ... ciok_soran
Ez egy pipa.Deus írta:https://barcanoticias.blog.hu/2014/04/0 ... ciok_soran
papíron le kellett volna zsírozni valami alibi munkahelyet és kész. nem hinném h a fifa a munkáltatók után koslatott volna. vagy fel kellett volna vetetni őket vhova és 2 hét mulva kirugni, vagy vmi hasonló. nem szoktam másra mutogatni, de biztos vagyok benne, hogy más is csal e téren. annyira buta és kijátszható ez a szabályozás, h ha itt megbukunk akkor tényleg minden poszton lúzerek vannak nálunk...Yaya(07-10) írta:A barca feltehetőleg ott hibázott, hogy nem költöztette a szülőket az országba. De tegyük fel, hogy a szülőket a munkájuk, a család többi része az adott országhoz kötik, és nem akarnak elköltözni, viszont szeretnék, hogy fiúk beteljesítse az álmát, és labdarúgó legyen. ekkor mi a franc van kedves FIFA? főleg a 3 koreai gyerek miatt kérdem, mert simán lehet, hogy a szülők ragaszkodnak a gyökerekhez, de a gyerekük javát is akarják.
Ugyanezt gondolom szóról-szóra, nagyon jól összefoglaltad.mahitoo írta:A sok infóból, meg az olvasott nyilatkozatokból én úgy látom, hogy az eltiltáshoz ez a "szülő hogy került oda" vezetett. Namost ez nonszensz. Tőlem zárjanak ki minket az átigazolásokból, a többi klub meg nem is érdekel. De ennek az egésznek a FIFA oldaláról nagyon rossz üzenete van.
Visca!visca el barca írta: ilyet sehol nem tartalmaz a szöveg h a szülőkhöz viszonyítva 50 km
Ronaldinho&Barca írta:Laporta idejében is voltak gyenge pontok a klubnál, de azért 2 átigazolási időszakból kimaradni, ez nem piskóta, hanem bukás. Itt pedig nem pár forintos dolgokról van szó. Neymar ügyét ki lötyögtette ki, sose tudjuk meg, de örülök lezáródott az a ceremónia és végre tud a focira koncentrálni a brazil. Az ilyen embereknek, akik ennyire nem értenek a munkájukhoz, menjenek a sivatagba homokot lapátolni, ne egy klub élén irányítsanak. Jó életbe már...
ilyet sehol nem tartalmaz a szöveg h a szülőkhöz viszonyítva 50 kmPetr írta:visca el barca írta:b) a játékos nem költözik 50 km-nél messzebbre az általa átlépett országhatártól. A játékos nem él távolabb 50 kilométernél egy államhatártól, és a fogadó klub nincs távolabb 50 kilométernél az államhatár másik oldalán.
mi az hogy a fogadó klub nincs 50 km-nél távolabb az országhatártól? én ezt nem értem.![]()
komolyan kérek valakit h magyarázza el, ez nekem magas
Ha kulfoldon laknak a szulei, akkor a tav max 50 km lehet ugy, h az egyesulet sincs tavolabb.
alapból jók a linkek, de ha szerkeszt valaki utána, akkor valamiért ez lesz a linkkel...visca el barca írta:ezek a linkek szörnyűek. soha nem rakja ki a teljes elérhetőséget, igy megnyitni sem lehet őket.
visca el barca írta:ezek a linkek szörnyűek. soha nem rakja ki a teljes elérhetőséget, igy megnyitni sem lehet őket.
amugy úgy hülyeség ez a paragrafus ahogy van.
a) a játékos szülei az átigazolástól függetlenül az érintett országba költöznek
nem mindegy a fifának h miért költöznek oda? mi köze van nekik a csald szentségéhez? milyen jogon ugatnak ők ebbe bele?
b) a játékos nem költözik 50 km-nél messzebbre az általa átlépett országhatártól. A játékos nem él távolabb 50 kilométernél egy államhatártól, és a fogadó klub nincs távolabb 50 kilométernél az államhatár másik oldalán.
mi az hogy a fogadó klub nincs 50 km-nél távolabb az országhatártól? én ezt nem értem.![]()
komolyan kérek valakit h magyarázza el, ez nekem magas