Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.04.14. 20:41:21

Én csak ahhoz szólnék hozzá, hogy a Brazil válogatottban mennyivel jobb a helyzetkihasználása.

Link 1
Link 2(nem is tudom melyik meccsünkön már, de volt egy full ilyen helyzete amit szintén ugyan így kihagyott..) :lol:
Link 3
Link 4(ez mondjuk szép volt, mint a Milan ellen kb, megoldja a cseleket, aztán meg nem talál kaput)

És még lehetne mutatni sok ilyen helyzetet. Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy sajnos a pazar statisztikái ellenére a Brazil válogatottban is sok helyzetet elpuskáz. A kínaiak ellen emlékszem volt még egy ajtó ablak helyzete, de elkezdett cselezgetni inkább, és mellé(?) lőtte aztán. Bízom benne, hogy még fejlődni fog ilyen téren, elvégre Messi sem volt mindig ekkora gólvágó, talán ő is fejlődni fog ebben idővel.

Chino, te meg ismét leírtad helyettem amit gondolok. :mrgreen: A Robinos részhez, én már sokszor kifejtettem, most lusta voltam újra, hál istennek te nem voltál.. :D
Rumig
Entrenador del Barça

2014.04.14. 19:56:20

Chino írta: Ezért mondom, hogy a brazil ilyen szempontból kell mint egy falat kenyér. Rá ha kilép egy, de akár két védő, nem az van, hogy előre látom, megy a visszapassz vagy belevezeti az első emberbe, hanem jó százalékkal képes elvinni mellettük vagy olyan helyzetbe hozni magát, hogy abból veszélyes passz lehessen.
Érdekes, h így látod, sztem ez max csak az őszre volt igaz. Ha most hozzá kerül a labda, én előre látom, h az esetek döntő többségében megy a visszapassz vagy belevezeti az emberébe.
A legnagyobb baj sztem, h amikor lendületben kapja a labdát, akkor is sokszor megáll, megvárja, h elé álljon a védő, majd álló helyből felgyorsítva probálja megverni, ami igen ritkán sikerül.
Én pont azt vártam, h első évében talán a ritmust nem tudja majd annyira felvenni, de 1vs1-be jó lesz. Ehhez képest...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.14. 19:06:44

Igazad van abban, hogy Nagy tehetség, de ma már nem mondanám a legnagyobb tehetségnek. Ahhoz nekem több kell. Bár lehet én teszem magasra az elvárásaimat. 21 évesen már nem tehetséges az ember, hanem azért már egy majdnem kész játékos a mai futballban. Sztem.
Mondjuk a 21 év is nagyon relatív. Van olyan, aki már 21 évesen kiforrt játékos, van aki csak jóval későbben érik be.

Felmerült Robinho neve, úgy emlékszem, hogy neki sem volt igazán jó az első szezonja. A második már sokkal inkább, a harmadikban pedig már igazán klasszis szinten játszott, és a Cityben is a sérülése előtt. Legyünk türelmesek Neymarral! A bemutatkozó szezonja szvsz neki is volt olyan jó, mint anno Robinhonak, ha folytatás is hasonló lesz, én már örülni fogok. Egy jó VB nagy lökést adhat neki. Ha pedig nyáron komoly változások lesznek, lehet jövőre olyan játékot játszik majd a csapat, amiben sokkal inkább ki tud bontakozni.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.14. 18:29:04

Chino írta:
Csbal írta:
Senkire nem lehet még mondani, hogy az évtized igazolása, Neymarnak még az időből kifolyólag se volt alkalma olyat alkotni, mint mondjuk Ininek, de az kijelenthető, hogy jelenlegi világfutball talán legnagyobb TEHETSÉGE. Ez azzal jár, hogy még idő kell neki ahhoz, hogy letehesse a névjegyét.
Amellett szerintem a hozzáállásával nincs gond, látszik, hogy bizonyítani akar és nem ilyen nagyképű, énvagyokasztárésaztcsinálokamitakarok stílussal lép pályára. Pedig megy a hype rendesen körülötte és nem kicsit sztárolták fel.

Az, hogy Pedro jobban érzi a Barca játékát én úgy fogalmaznám, hogy a statikus Barca-játékot. Nem bántani akarom, mert nagyon szimpatikus és neki is sokat köszönhetünk, de semmi váratlan megmozdulás nincs benne, amivel sokkal előbbre lennénk. És pont ez hiányzott, hogy valaki ne ebben a "Barca-stílusban" legyen feltétlen jó.
Igazad van abban, hogy Nagy tehetség, de ma már nem mondanám a legnagyobb tehetségnek. Ahhoz nekem több kell. Bár lehet én teszem magasra az elvárásaimat. 21 évesen már nem tehetséges az ember, hanem azért már egy majdnem kész játékos a mai futballban. Sztem.

A hype-al kapcsolatban pont azt írtad le ami engem iszonyatosan zavar. Azért mert a haja mohikán stílusú, mert laza és kitesz naponta egy poént a facebookra, nem kéne ennyire sztárolni. Brazíliában kegyetlen látványos volt a játéka, de ez a színvonaltól is lehetett, és valszeg azért is volt, így utólag nézve. Ott egy Dinho is hihetetlen sztár, pedig nem mai csirke... Csak azért mert egy brazil bajnokságban a fülén pörgette a zsugát, nem kell elájulni. Szerintem. Engem ez az ami eszméletlenül zavar.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 18:14:37

shutterisland írta:azért nem hasonlítanám össze a brazil válogatottban és barcában játszó neymart, mert ott egy olyan csapat van körülötte, amely akar, és viszi a szíve, elég megnézni a konföderációs kupát.
azért kicsit más egy ilyen csapatban játszani, mint egy olyanban, ahol jó esetben még 2-3 emberben van tűz rajtad kívül.
Ez abszolút igaz,ott szuper a légkör,itt már kevésbé de azt akkor sem értem,hogy az óriási ziccerek sorát,hogy tudja kihagyni, attól függetlenül,hogy Fred vagy mondjuk Messi van-e vele egy csapatban!? 8-[
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.14. 17:41:40

Csbal írta:
Igen, ezt írtam, hogy Robinho is nagyon jó volt amikor Európába költözött. Szal simán benne van hogy Neymarból is hasonló lehet. Ezért bánnék csínján azokkal a megjegyzésekkel, hogy az évtized igazolása, zseni, stb. Ahhoz még le kell tennie az asztalra egyet s mást. Ini, Messi, Xavi és a maga nemében Puyí, ők zsenik. Bizonyítottak. Folyamatosan, nem két meccsenként. Én azt tartom jogosnak, ha már nyilatkozni kell róla, hogy tehetséges, vannak jó meccsei, de dolgoznia kell még és ha ezt megteszi, akkor jó lesz nagyon. De én valahogy nem látom hogy sokkal erősebbek lennénk ha ő van a pályán Alexis vagy Pedro helyett. Bár lehet én vagyok vak :roll:

Tény h Pedro támadásban megint alul teljesít, de azért jobban érzi a Barca játékát, mint a brazil srác.
Senkire nem lehet még mondani, hogy az évtized igazolása, Neymarnak még az időből kifolyólag se volt alkalma olyat alkotni, mint mondjuk Ininek, de az kijelenthető, hogy jelenlegi világfutball talán legnagyobb TEHETSÉGE. Ez azzal jár, hogy még idő kell neki ahhoz, hogy letehesse a névjegyét.
Amellett szerintem a hozzáállásával nincs gond, látszik, hogy bizonyítani akar és nem ilyen nagyképű, énvagyokasztárésaztcsinálokamitakarok stílussal lép pályára. Pedig megy a hype rendesen körülötte és nem kicsit sztárolták fel.

Az, hogy Pedro jobban érzi a Barca játékát én úgy fogalmaznám, hogy a statikus Barca-játékot. Nem bántani akarom, mert nagyon szimpatikus és neki is sokat köszönhetünk, de semmi váratlan megmozdulás nincs benne, amivel sokkal előbbre lennénk. És pont ez hiányzott, hogy valaki ne ebben a "Barca-stílusban" legyen feltétlen jó.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.04.14. 17:34:57

azért nem hasonlítanám össze a brazil válogatottban és barcában játszó neymart, mert ott egy olyan csapat van körülötte, amely akar, és viszi a szíve, elég megnézni a konföderációs kupát.
azért kicsit más egy ilyen csapatban játszani, mint egy olyanban, ahol jó esetben még 2-3 emberben van tűz rajtad kívül.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.14. 17:13:52

Chino írta:Robinho egyáltalán nem volt rossz igazolás mikor átjött. Ha emlékeztek nekünk is megkeserítette az életünket. Nagyon jól játszott, csak őt is hátráltatta sérülés, aztán volt valami konfliktus is a vezetőséggel. Most nem emlékszem tisztán, de a háta mögött aakarták bevonni egy csereüzletbe vagy valami ilyesmi, ezt majd egy madridista leírja, nem akarok valótlant állítani.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én általánosságban beszéltem Alexisről, de inkább Pedroról. Ha elolvasod az AS-ről megfogalmazott hsz-eimet, láthatod, hogy nem állok be a sorba, ami azt illeti, hogy megszokásból szidom. A lényeg, hogy Neymar sokkal agilisebb mint Alexis, ami nem is feltétlenül baj, mert a mezőnymunkájára nagy szükség van, Pedro ellenben hiába fut sokat, hajt, támadásban nagyon gyenge.
Ezért mondom, hogy a brazil ilyen szempontból kell mint egy falat kenyér. Rá ha kilép egy, de akár két védő, nem az van, hogy előre látom, megy a visszapassz vagy belevezeti az első emberbe, hanem jó százalékkal képes elvinni mellettük vagy olyan helyzetbe hozni magát, hogy abból veszélyes passz lehessen.
Vannak hibái neki is bőven. A posztjából és feladatából adódóan nyilván több eladott labdája van, mint mondjuk Ininek vagy Xavinak és a jogtalan fetrengései miatt is lekevernék egy két nevelő célzatú pofont (bár valljuk be sokszor elég nagyokat kap, utaznak rá a védők rendesen), viszont mindenképpen erősítés a csapat számára és még bőven fejlődhet, remélem fog is. A helyzetkihasználásban is van hova javulnia, ez idővel, egy kis rutinnal össze is jöhet. Én eddig is meg vagyok vele elégedve, de hosszútávon még nagyobb erőssége lehet a csapatnak, mert valljuk be, ő egyelőre nem egy "kész", pályája zenitjén lévő játékos.

Mielőtt elfogultsággal vádolnának, nem vagyok egy hatalmas Neymar-fan, amikor szó volt róla, hogy idekerül úgy voltam vele, ha jön jó, ha nem akkor sem esek a kardomba, de eddig számomra pozitív meglepetés.
Igen, ezt írtam, hogy Robinho is nagyon jó volt amikor Európába költözött. Szal simán benne van hogy Neymarból is hasonló lehet. Ezért bánnék csínján azokkal a megjegyzésekkel, hogy az évtized igazolása, zseni, stb. Ahhoz még le kell tennie az asztalra egyet s mást. Ini, Messi, Xavi és a maga nemében Puyí, ők zsenik. Bizonyítottak. Folyamatosan, nem két meccsenként. Én azt tartom jogosnak, ha már nyilatkozni kell róla, hogy tehetséges, vannak jó meccsei, de dolgoznia kell még és ha ezt megteszi, akkor jó lesz nagyon. De én valahogy nem látom hogy sokkal erősebbek lennénk ha ő van a pályán Alexis vagy Pedro helyett. Bár lehet én vagyok vak :roll:

Tény h Pedro támadásban megint alul teljesít, de azért jobban érzi a Barca játékát, mint a brazil srác.
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.14. 16:39:39

Csbal írta: Az első hsz-hez annyit fűznék hozzá, hogy igazad van. Robinho-ról is mekkora ódákat zengtek, hogy milyen spíler lesz, aztán megállt egy szinten. Ezt érzem én is Neymaron.

A második hsz-hez pedig annyit írnék, hogy Nem tudom figyelted-e hogy Tat amikor behozta Alexist, sorra alakultak ki a helyzetek. Addig csak igaz, hogy 30-at lőttünk kapura, de nagyon gyatra volt a helyzetek kialakítása. Csak az utolsó 15 percben 4-et lőhettünk volna, ha pl. Neymar bele tud rúgni egy normálisat a labdába a kapussal szemben, és nem esik össze. Alexis ugratta ki egy olyan zsugával amilyen a meccsen addig nem láttam. Szóval ne mondd már hogy Alexis visszafelé passzol. Igen, sokszor így tesz, amikor ez a taktika rész, de a hétvégén bejött és többet csinált mint jó pár ember addig a meccsen. Unom már hogy folyton a brazil az egekbe van emelve, h milyen agilis, meg mittudomén, a chilei meg egy alibi játékos. Azért nézzük meg hogy ki mennyit vert a bajnokságban. Tata meg olyan rosszul cserél, hogy az utolsó 15 percre hoz be friss embert egy ilyen meccsen. Pff. De ez off. Nekem a Granada ellen az domborodott ki, hogy Neymar megint 4 ziccert hagyott ki legalább, Messi egy f.os volt, Pedro meg egy jó beadást nem adott. Gyenge volt a csapat, és kész.
Robinho egyáltalán nem volt rossz igazolás mikor átjött. Ha emlékeztek nekünk is megkeserítette az életünket. Nagyon jól játszott, csak őt is hátráltatta sérülés, aztán volt valami konfliktus is a vezetőséggel. Most nem emlékszem tisztán, de a háta mögött aakarták bevonni egy csereüzletbe vagy valami ilyesmi, ezt majd egy madridista leírja, nem akarok valótlant állítani.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én általánosságban beszéltem Alexisről, de inkább Pedroról. Ha elolvasod az AS-ről megfogalmazott hsz-eimet, láthatod, hogy nem állok be a sorba, ami azt illeti, hogy megszokásból szidom. A lényeg, hogy Neymar sokkal agilisebb mint Alexis, ami nem is feltétlenül baj, mert a mezőnymunkájára nagy szükség van, Pedro ellenben hiába fut sokat, hajt, támadásban nagyon gyenge.
Ezért mondom, hogy a brazil ilyen szempontból kell mint egy falat kenyér. Rá ha kilép egy, de akár két védő, nem az van, hogy előre látom, megy a visszapassz vagy belevezeti az első emberbe, hanem jó százalékkal képes elvinni mellettük vagy olyan helyzetbe hozni magát, hogy abból veszélyes passz lehessen.
Vannak hibái neki is bőven. A posztjából és feladatából adódóan nyilván több eladott labdája van, mint mondjuk Ininek vagy Xavinak és a jogtalan fetrengései miatt is lekevernék egy két nevelő célzatú pofont (bár valljuk be sokszor elég nagyokat kap, utaznak rá a védők rendesen), viszont mindenképpen erősítés a csapat számára és még bőven fejlődhet, remélem fog is. A helyzetkihasználásban is van hova javulnia, ez idővel, egy kis rutinnal össze is jöhet. Én eddig is meg vagyok vele elégedve, de hosszútávon még nagyobb erőssége lehet a csapatnak, mert valljuk be, ő egyelőre nem egy "kész", pályája zenitjén lévő játékos.

Mielőtt elfogultsággal vádolnának, nem vagyok egy hatalmas Neymar-fan, amikor szó volt róla, hogy idekerül úgy voltam vele, ha jön jó, ha nem akkor sem esek a kardomba, de eddig számomra pozitív meglepetés.
Forca Barca!!!!
corol
Entrenador del Barça

2014.04.14. 12:55:21

"Az ilyen fiatal játékosokra jellemző, hogy a befejezéseknél sokszor rossz megoldásokat választanak. Ezzel nem felmenteni akarom, mert tényleg dühítő tud lenni, hogy a nehezét megcsinálja, aztán a végén irgalmatlanul elcseszi, vagy addig-addig tötyörészik, hogy kicselezi magát a helyzetből.
De ezek a dolgok amiken lehet változtatni. Kell rutin, bele kell rendesen szokni az európai fociba. Ez nem a brazil liga, itt nem nézik két méterről, hogy mit fog csinálni."

A rutintalanság akár igaz is lehetne, ha anno a Santosban, vagy a brazil válogatottban nem az ugyanolyan korú Neymar játszott volna. A brazil válogatott meg ugye nem a brazil ligában játszik. Ott ilyen töketlen megoldásai azért nem voltak sorozatban.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 12:07:49

Ahhoz képest,hogy 1. szezonja Európában,nem rossz!Én abszolút elégedett vagyok,kivéve a helyzetkihasználásával!Hogy lehet az,hogy pl a Brazil válogatottban lövő a nagyobbnál nagyobb gólokat,itt meg ElAlexisSánchezezi a helyzeteket üres kapura is? :evil:
És ne mondja senki,hogy azért hagy ki üres kapus ziccereket mert Messi is ott van a pályán tőle x méterre!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.14. 10:07:07

Chino írta:
gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel :)
Az ilyen fiatal játékosokra jellemző, hogy a befejezéseknél sokszor rossz megoldásokat választanak. Ezzel nem felmenteni akarom, mert tényleg dühítő tud lenni, hogy a nehezét megcsinálja, aztán a végén irgalmatlanul elcseszi, vagy addig-addig tötyörészik, hogy kicselezi magát a helyzetből.
De ezek a dolgok amiken lehet változtatni. Kell rutin, bele kell rendesen szokni az európai fociba. Ez nem a brazil liga, itt nem nézik két méterről, hogy mit fog csinálni.
Lehet, hogy sok helyzetet kihagy, de rendre ő a legagilisebb támadónk. Ha megkapja nem megy egyből a visszapassz, hanem támadja a kaput. És ez hiányzik Alexisből, illetve Pedroból, de mostanában Messiből is. Ez a Granada ellen is kidomborodott. Hiába volt Messi, Pedro, a végén Alexis, egyikük se olyan gólratörő.
Lehet, hogy nem lesz belőle olyan játékos, mint mondjuk Rivaldo, de még nem lehet tudni. Ronaldinho se 21 évesen érkezett hozzánk, ráadásul nagy a nyomás rajta. Arról nem is beszélve, hogy elég sok mindenen kellett keresztülmennie, ami egy ilyen fiatal embernél nem könnyű. Én türelmes vagyok vele szemben és egyelőre meg is vagyok vele elégedve. Az ő leigazolása egy hosszútávú befektetés, szerintem sokat profitálhatunk belőle, és itt nem az anyagi vonzatot értem.
Az első hsz-hez annyit fűznék hozzá, hogy igazad van. Robinho-ról is mekkora ódákat zengtek, hogy milyen spíler lesz, aztán megállt egy szinten. Ezt érzem én is Neymaron.

A második hsz-hez pedig annyit írnék, hogy Nem tudom figyelted-e hogy Tat amikor behozta Alexist, sorra alakultak ki a helyzetek. Addig csak igaz, hogy 30-at lőttünk kapura, de nagyon gyatra volt a helyzetek kialakítása. Csak az utolsó 15 percben 4-et lőhettünk volna, ha pl. Neymar bele tud rúgni egy normálisat a labdába a kapussal szemben, és nem esik össze. Alexis ugratta ki egy olyan zsugával amilyen a meccsen addig nem láttam. Szóval ne mondd már hogy Alexis visszafelé passzol. Igen, sokszor így tesz, amikor ez a taktika rész, de a hétvégén bejött és többet csinált mint jó pár ember addig a meccsen. Unom már hogy folyton a brazil az egekbe van emelve, h milyen agilis, meg mittudomén, a chilei meg egy alibi játékos. Azért nézzük meg hogy ki mennyit vert a bajnokságban. Tata meg olyan rosszul cserél, hogy az utolsó 15 percre hoz be friss embert egy ilyen meccsen. Pff. De ez off. Nekem a Granada ellen az domborodott ki, hogy Neymar megint 4 ziccert hagyott ki legalább, Messi egy f.os volt, Pedro meg egy jó beadást nem adott. Gyenge volt a csapat, és kész.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.14. 10:06:24

Tudom, hogy már a múlté a BL kiesés, de visszatérve kicsit: Volt egy 100% os, na jó, lehet cska 90, de lényeg, 1v1-ben volt Kürtössel, és el akarta mellette tolni. Vele is meg kell értetni, hogy el kell lőni a helyzetben. Itt nem lesz 8-10 helyzete, mint Brazíliában. Azt a 2-3 helyzetet kell bevágni. Vagy legalább egyet. Ettől függetlenül nem szidni akarom, akar és lesz ez sokkal jobb is. (főleg, ha eladjuk Messit :mrgreen: )
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.04.14. 08:57:49

Ez figyelemre méltó:

"Vasárnap elvileg pihenője lett volna a csapatnak, de végül többen is edzeni mentek a Ciutat Esportivába, így Mascherano, Iniesta, Neymar, illetve a sérült Puyol, Piqué és Bartra is megjelentek az edzőközpontban."

Látszik Neymaron, hogy akar nagyon. Mármint komolyan veszi a helyét a csapatban. Nem pihent, hanem edzésre ment. Ellenben Messivel... Ez plusz pontot ér nálam.
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.14. 08:26:46

és azt sem felejtsétek el, hogy vadásznak rá keményen!! csak azt nehéz megérteni, hogy hogyan jut néha 4-5 ember "csak" a Neymar-Messi kettősre, úgy hogy a többiek ezt nem képesek kihasználni?! (egy ok sajna adódik: ha Messike sétára veszi a fazont.....)
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.14. 00:38:48

corol írta:
gg86 írta:Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel :)
Igen, nem értem, hogy egy ilyen technikailag képzett, a braziloknál - sokszor láttuk - brillirozó játékos, miként választ sorozatosan kifejezetten béna megoldásokat. Messivel ellentétben viszont legalább hajt.
Az ilyen fiatal játékosokra jellemző, hogy a befejezéseknél sokszor rossz megoldásokat választanak. Ezzel nem felmenteni akarom, mert tényleg dühítő tud lenni, hogy a nehezét megcsinálja, aztán a végén irgalmatlanul elcseszi, vagy addig-addig tötyörészik, hogy kicselezi magát a helyzetből.
De ezek a dolgok amiken lehet változtatni. Kell rutin, bele kell rendesen szokni az európai fociba. Ez nem a brazil liga, itt nem nézik két méterről, hogy mit fog csinálni.
Lehet, hogy sok helyzetet kihagy, de rendre ő a legagilisebb támadónk. Ha megkapja nem megy egyből a visszapassz, hanem támadja a kaput. És ez hiányzik Alexisből, illetve Pedroból, de mostanában Messiből is. Ez a Granada ellen is kidomborodott. Hiába volt Messi, Pedro, a végén Alexis, egyikük se olyan gólratörő.
Lehet, hogy nem lesz belőle olyan játékos, mint mondjuk Rivaldo, de még nem lehet tudni. Ronaldinho se 21 évesen érkezett hozzánk, ráadásul nagy a nyomás rajta. Arról nem is beszélve, hogy elég sok mindenen kellett keresztülmennie, ami egy ilyen fiatal embernél nem könnyű. Én türelmes vagyok vele szemben és egyelőre meg is vagyok vele elégedve. Az ő leigazolása egy hosszútávú befektetés, szerintem sokat profitálhatunk belőle, és itt nem az anyagi vonzatot értem.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.04.13. 23:15:51

Messivel ellentétben viszont legalább hajt.
a csapat 90 százalékával ellentétben...
corol
Entrenador del Barça

2014.04.13. 21:50:57

Igen, nem értem, hogy egy ilyen technikailag képzett, a braziloknál - sokszor láttuk - brillirozó játékos, miként választ sorozatosan kifejezetten béna megoldásokat. Messivel ellentétben viszont legalább hajt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.13. 13:57:09

Hasonlóan látom én is. Nem látom benne, hogy az általad felsorolt zsenik közé emelkedjen. Annyi potenciált viszont látom benne, hogy klasszis játékossá váljon, és a megújuló Barcában is fontos szerepet kaphat a jövőben. Összességében meg vagyok vele elégedve, hosszútávon mindenképp jó igazolás lehet.

A viselkedésén viszont jó lenne vázoltatnia, mert gyakran gyomorforgató dolgokat művel. :roll:
gg86
Jugador d'estrella

2014.04.13. 12:30:00

Nekem még mindig Robinho típusú a srác. Egyelőre nem igazán tudom elképzelni, hogy később olyan húzóember lesz mint a korábbi brazil csillagaink (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho). Nem vitás, hogy ügyes játékos, de a kapu előtt és a mezőnyben is sokszor (számomra legalábbis) meglepően ügyetlen megoldásokat választ. A legnagyobb brazil tehetségtől, valamelyest többet vártam, remélem jövőre fejlődni fog mind fizikálisan, mind mentálisan. Bocs ha valakit megbántottam a nem pozitív véleményemmel :)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.13. 02:18:13

Game90 írta:Ez mi votl?
http://youtu.be/jhLi1eq9rV4" target="_blank
Szerintem eltalálta a torkát/tüdejét és nehezen kapott levegőt. Másra nem tudok gondolni.
PCsabi
aka Game90

2014.04.13. 00:41:29

Ez mi volt?
http://youtu.be/jhLi1eq9rV4" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.04.12. 22:01:10

Nem értem, hogy mit keres ez a gyerek a kezdőben, amióta a sérüléséből visszatért semmit sem csinált és akkor is berakják a kezdőbe vicc. Itt is a fórumon vannak olyan játékosok akiket divat szidni de vannak olyanok is akik tök mind1, hogy ,hogy játszanak nem szidnak tömegesen, én erre mondom , hogy nonszensz , attól még, hogy minden meccsen kioszt 5 kötényt attól meg nem lesz nagy játékos és attól még nem fog úgy hajtani mint Pedro vagy Alexis. A mai meccsen is semmit sem csinált azon kívül , hogy kihagyott egy csomó helyzetet , hisztizett , és aljasan felrúgott egy gyereket. És mielőtt mondanátok , hogy mindenkinek lehet rossz napja , ezt már régóta így gondolom , de ez a meccs ebben megerősített..........
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Andris
Adminisztrátor

2014.04.12. 20:49:49

Egyrészt, szerintem ki kellett volna állítani, egyértelmű labdától távoli szándékos rúgás lábra.

Másrészt, a teljes félidőben mutatott viselkedése miatt szégyenkezek. Egyszerűen gyalázat amit művel, tényleg szégyellem hogy egy ilyen ember pályán lehet a kedvenc csapatomban. Gusztustalan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.10. 00:09:56

shutterisland írta:panna. 8-[
bár ma őt lehet a legkevésbé bántani, a kapu előtt uo. töketlen mint átellenben a haverja.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése