Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.11.05. 11:58:24

Capon írta:Anélkül, hogy bántanám Pep-et, mert nagyon kedvelem, taktikailag egy NULLA a csapat. Ha megvannak a megfelelő játékosok az adott játékrendszerünkhöz ha nem akkor is ugyan azt a taktikát nyomjuk újra és újra és újra és újra... Ha van bal támadónk ha nincs akkor is bal oldalon erőltetjük a játékot. A Jobb oldalról nem is szívesen beszélek. Messi az elmúlt idény végétől kezdve (bernabeui vendégszereplésünk óta) a legritkább esetben tartózkodik a jobb oldalon és miközben ott egy űr tátong mi bal oldalon erőltetjük a játékot úgy hogy megfelelő játékosunk nincs is arra a posztra. Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára, előtte meg 10 percig kelt passzolgatni miIbra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára,re eltudtuk juttatni hozzá a labdát és minden kezdődik előröl. A legnagyobb taktikai változtatásunk és ezzel ki is merült a repertoár, hogy Iniesta Keita helyére visszajön a kp-ra és ENNYI :!:
Nem az eredmény miatt vagyok dühös mert(nyerhettünk is volna) nagyon jó kis csapat ez a Tatár FC, hanem hogy nincs benne a játékunkban a váltás, semmi más elképzelés nincsen csak szorítsuk be az ellenfelet és próbáljuk meg 10 védőn átpréselni a labdát. Mikor lehetőség lenne a kontrára akkor is lelassítunk és elkezdünk passzolgatni teljesen feleslegesen. Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül), és a meddő szögleteinkről már inkább nem is mondok semmit.
1. Nincs igazad.
2. Érdekes hogy taktikailag 0 az a csapat aki a la ligát vezeti és tavaly triplázott. Persze ha te így gondolod........, de azért Pep többet ért ehhez.
3. A footballt 22 ember játssza és nem 11 :!:
4. Attól mert jó a keretünk, nem lehet 100 vagy 90%-os a győzelmi arányunk egy idényben. Ennek okán tessék elolvasni újra a 3. pontot.
5.
Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné
Nem úgy megy az.
6.
Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül)

Bezzeg amikor meg sikerülnek akkor mi vagyunk az Isten királyok. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.05. 11:58:00

Na most kezdjük el Guardiolát is anyázni... Komolyan mondom, ha pár meccsen nem gálázunk, már megy a bőgés és szépen mindenkit elővesztek idővel.

Majd 2 éven át úgy játszunk, mint tavaly végig? Nem véletlen mondtuk el jópáran itt nyáron, hogy aki erre számít, az keressen magának más csapatot, vagy fifázzon egy jót.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.05. 11:01:05

Anélkül, hogy bántanám Pep-et, mert nagyon kedvelem, taktikailag egy NULLA a csapat. Ha megvannak a megfelelő játékosok az adott játékrendszerünkhöz ha nem akkor is ugyan azt a taktikát nyomjuk újra és újra és újra és újra... Ha van bal támadónk ha nincs akkor is bal oldalon erőltetjük a játékot. A Jobb oldalról nem is szívesen beszélek. Messi az elmúlt idény végétől kezdve (bernabeui vendégszereplésünk óta) a legritkább esetben tartózkodik a jobb oldalon és miközben ott egy űr tátong mi bal oldalon erőltetjük a játékot úgy hogy megfelelő játékosunk nincs is arra a posztra. Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára, előtte meg 10 percig kelt passzolgatni mire eltudtuk juttatni hozzá a labdát és minden kezdődik előröl. A legnagyobb taktikai változtatásunk és ezzel ki is merült a repertoár, hogy Iniesta Keita helyére visszajön a kp-ra és ENNYI :!:
Nem az eredmény miatt vagyok dühös mert(nyerhettünk is volna) nagyon jó kis csapat ez a Tatár FC, hanem hogy nincs benne a játékunkban a váltás, semmi más elképzelés nincsen csak szorítsuk be az ellenfelet és próbáljuk meg 10 védőn átpréselni a labdát. Mikor lehetőség lenne a kontrára akkor is lelassítunk és elkezdünk passzolgatni teljesen feleslegesen. Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül), és a meddő szögleteinkről már inkább nem is mondok semmit.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.11.04. 20:27:30

Ahogy így olvasgatom Pep nyilatkozatait egyre jobban tetszik. Van stílusa, látszik hogy ért ahhoz amit csinál, megfelelő mértékben szigorú, nekem végtelenül szimpatikus.
Ja, és nem mindig ugyanazt a szokásos maszlagot nyomja mint ami nálunk szokott menni...

Lehet ezt nem pont jókor írom, majd megnézem a mostani nyilatkozatát
miihii
KHAL

2009.10.23. 04:01:43

Itt szeretném megköszönni a Paraula de Pep sorozatot!
Nagyon jó ötlet volt ez a csokor A Mester mondataiból.Egyszerűen lenyűgöző,ahogy meg tud szólalni.Egy korrekt Úriember,objektív,szerény,alázatos.Tudnám még sorolni a jelzőket...
Óriási élmény olvasni a nyilatkozatait,számomra döbbenetes az EMBER.

Köszi szépen Etooka Tamás!
És köszönjük,Pep!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2009.10.07. 23:04:24

Baze, most látom először ezt a jelenetet :O

Kép

Pep dobálja a kupát :oops: :lol: Jorquea milyen fejet vágott má :lol:
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.07. 21:03:33

Úgysem maradna Txiki, mert ő Laporta bandájához tartozik, ha nem is lenne végül Pep menedzser, akkor is lenne más sportigazgató Txiki helyett.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.07. 17:19:37

Én inkább akkor örülnék leginkább Rossell, vagy más elnökjelölt sikerének, ha nem konkrét játékosokat ígérnének, hanem azt, hogy megszerzik Pepnek akiket kér.
Ha Guardiola lenne a menedszer az tényleg nem lenne rossz, ő képes ellátni ezt a szerepkört szerintem, de emelett sajnálnám Txiki távozását, mert ngayon jó munkát végzett regnálása során.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.07. 16:52:29

Én nem látom azt a nagy változást azzal,hogy Pep menedzser lenne.
Egy normális klubban,mint a Barcelona, az átigazolások úgyis olyan játékosok lesznek, akiket a vezetőedző szeretne a csapatban tudni.

Mint idén, lásd Csiga,Ibra.

Szóval maximum Pepnek lenne több dolga, de nem hiszem,hogy nagy változás lenne.

ui: Sokkal inkább abban látom valamelyik elnökjelölt "sikerét" ha olyan játékosokat ígérne be, mint Fabregas vagy egy balszélső(Robinho,Silva,Ribery... stb. )

De persze abban biztos vagyok,hogy Peppel rendkívül jól működne ez a menedzseres dolog. :twisted:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.07. 12:39:02

Guardiola írta:Én nem vagyok biztos benne, hogy át kéne térnünk egy megszokott modellről egy másikra.
Ami működik Angliában, működik a Manchesternél az nem biztos, hogy nálunk is működne...
Szerintem nem az a kérdés, hogy maga a menedzser-modell működni fog-e itt is.
Mert bármilyen modell működésének a feltétele, hogy megfelelőek legyenek a személyek. Ha rosszak és nem megfelelők, akkor természetesen nem fog működni, de azért nem a modell lesz a hibás.

Én úgy érzem, hogy Pep megfelelő lenne. Egyébként ez évben már erősen tükröződött az ő akarata, sőt azt is mondhatnám: már-már menedzserként funkcionált a nyári átigazolásoknál. Eget-földet rengető változás tehát -szerintem- ebben nem nagyon történne, csak annyi, hogy Pep helye biztosítva lenne a klubnál, és ez a legfontosabb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.07. 12:31:03

Azt hiszem, ez a modell működhetne, de csak és kizárólag Peppel. Guardiola egy "darabja" a klubnak, annak szellemiségével, stílusával.
Rosellnek igen nagy esélye van diadalmaskodni, és ahogyan Laporta, úgy Ő is kiváló elnök lenne. Baromi intelligens, karakteres, előrelátó és határozott fickó.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Guardiola
Capitá del Barça

2009.10.07. 12:16:21

Én nem vagyok biztos benne, hogy át kéne térnünk egy megszokott modellről egy másikra.
Ami működik Angliában, működik a Manchesternél az nem biztos, hogy nálunk is működne. Más a kultúra másak az emberek ezáltal másképp is viszonyulnak bizonyos dolgokhoz.
Van egy jól bevált felépítése a klubnak nem hiszem, hogy ez ilyen drasztikus változtatásra szorulna.
Pep személyével kapcsolatban természetesen semmi kifogásom nem lenne, ha már menedzser akkor csakis ő, de még abban sem vagyok biztos, hogy ezt vállalná.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.07. 00:33:11

Rosell (egyik elnökjelölt, vagy inkább: legesélyesebb jelölt) nyilatkozta, hogy afféle manchesteri mintát szeretne alkalmazni az edző-kérdésben, avagy Guardiola tul.képpen a Barca "Fergusonja" lehetne, aminek én nagyon örülnék. Ez az ember egy zseni, tavaly nagyon jól megmutatkozott: első évében hihetetlen dolgot produkált, és most sem kutya. Remélem, ő is úgy gondolja, hogy nagyon sokáig maradna nálunk.

(Amúgy ez eddig egy jó pont nálam, mármint Rosell terve)
Forrás: elmundo
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.04. 06:35:59

danikaa10 írta:Nagyon remélem, hogy ezután a meccs után Pep nem azzal fog jönni, hogy nagyon jó ez az Almeria, hanem megmondja, hogy sz*rok voltunk, mert azt azért bírom, hogy nyerünk 5-2-re akkor megmondja hogy nem játszottunk jól, az ilyen meccseket meg elintézi azzal, hogy nem voltunk rosszak, mert ez az Almeria nagyon jó. :roll:

Legalábbis ÉN így látom.
valóban nem játszottunk jól az 5-2nél. a támadójáték szuper volt, de az atleticonak meglepően sok helyzete volt. nem azért mondta, hogy nem voltunk jók, hogy levegye a játékosokról a terhet, hanem mert ez az igazság: rúgtunk gyorsan 4et zseniális játékkal, ez igaz, de nem domináltunk kellőképp.

most is azt mondta, ami volt, a csapat valóban szenvedett.

nincs itt semmi gond, a madrid fos játékkal rúg a semmiből hármat, pellegrini meg elégedett. örüljünk pep realizmusának.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.04. 00:47:04

danikaa10 írta:Nagyon remélem, hogy ezután a meccs után Pep nem azzal fog jönni, hogy nagyon jó ez az Almeria, hanem megmondja, hogy sz*rok voltunk, mert azt azért bírom, hogy nyerünk 5-2-re akkor megmondja hogy nem játszottunk jól, az ilyen meccseket meg elintézi azzal, hogy nem voltunk rosszak, mert ez az Almeria nagyon jó. :roll:

Legalábbis ÉN így látom.
Ilyenkor leveszi a terhet a játékosok válláról: nehéz meccset játszottak, akkor kívülről az jön, hogy bénák voltak, ami nem tesz jót a játékosoknak, ezért az ellenfelet dicséri. Ha nagyon megnyerték a meccset, akkor meg a földön tartja azzal, hogy a hibákra világít rá. Munkára bírja a csapatot. Jól csinálja, nem is értelek igazán. Azzal nem segítene, ha megmondaná, hogy bénák voltunk, azt mindenki látta...
levproff
Director del Fútbol

2009.10.03. 22:11:53

Csigát nagyon érdekli!Tehát biztos valami ilyesmi volt! :wink: :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.03. 22:08:27

Nagyon remélem, hogy ezután a meccs után Pep nem azzal fog jönni, hogy nagyon jó ez az Almeria, hanem megmondja, hogy sz*rok voltunk, mert azt azért bírom, hogy nyerünk 5-2-re akkor megmondja hogy nem játszottunk jól, az ilyen meccseket meg elintézi azzal, hogy nem voltunk rosszak, mert ez az Almeria nagyon jó. :roll:

Legalábbis ÉN így látom.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.10.01. 12:52:29

KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.27. 17:03:34

Majd észre veszi, hogyha rotálni kell. Xaviék kipihenték magukat a nyáron az Eb után. Most belelendültek a játékba. Bizonyított annyit, hogy elhiggyük, tudja mit csinál 8)

Szerk.: Guardiola nyilatkozata: Megint tetszik, hogy 'esélytelennek' nevezi a csapatot. Ezzel leveszi a terhet a játékosokról, holott ő is és a játékosok is tudják, hogy akár az is meg lehet.
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.27. 16:23:25

Elöbb láttam Motta nevét, Mourinho nagyon hiányolta őt, és elgondolkoztam. De jól jönne most ugye nekünk rotáció szempontjából lehet hogy anno csak kölcsön kellett volna adni. Persze utólag okos az ember.

És akkor a rotáció. Én a tavalyi nagy rotálást csak nyomokban fedezem fel és bevallom nem tetszik. Tavasszal jók voltunk, a kupanyerések környékén rendkivül élesek, ennek valoszinű köze volt az őszi rotálásnak. Most meg a technikás playak akik elég sérülékenyek is sajnos minden meccsen végigjátszanak(Messi, Xavi, Ibra) és még azok a gépek is tudom h sokkal koncentráltabbak tudnának lenni, ha csak hetene egy meccsen kellene végig játszani (Keita, Alves). Sőt szerintem Valdest is lehetne pihentetni néha.

Ha van szakasza a szezonnak amikor be lehet dobni Thiagot, Dos Santost, egy formánkivüli Iniestát, Marquezt akkor az most van, nem késöbb (idén lehet végig kiélezett lesz a liga...).

Kiváncsi vagyok mennyire van szerepe a rotáció-hiányában annak,, hogy nem akarja Pep, hogy a madrid pontelönnyel vezessen és önbizalmuk legyen vagy annak hogy míg tavaly ha kikaptunk volna nem lett volna nagy rebellió a megelöző szezonhoz viszonyítva, míg most a tavalyival összevetve már a sokgólos győzelmet várják el nemcsak a győzelmet.
jahjjj
Barça C

2009.09.26. 22:12:58

Bombasztikus a fazon:) Mindig tudja mi a játék,ez ma is bebizonyosodott!

Le a kalappal előtte.
hajrá Barca
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.25. 14:23:24

Ilúvatar írta: ...
Nagyon köszi a vidiket!!! Félelmetes, még mindig a hideg kiráz. Ennyire egészséges-pozitív és motivált életfelfogást régen láttam. Sokan mondják, hogy Pep taktikailag azt az utat járja, amit elődei és sokat nem újított. De egy dologban biztos majdnem minden elődjénél jobb: hatalmas tanár, spirituális vezető, remek pszichológus. Nem véletlen, hogy folyamatosan magas szinten tudja tartani a csapat motivációját, remek közösséget faragott a srácokból. Ezért támogatom az Eto'o-Ibra cserét is, mert érzem és hiszem, hogy Pep megtalálta azt a változtatást a keretben, amellyel továbbra is magasan tudja tartani a közösség összetartó erejét.

Nagy szerencsénk van vele.

Különösen szívet szorongató mondat a triplázás kapcsán tőle: "I'm just a child, with new shoes" - csak egy gyermek vagyok új cipőkkel. Minden alázata benne van ebben a mondatban.

PEP SÍ!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Deus
Boixos Nois

2009.09.25. 11:56:31

KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.24. 09:07:26

Ez így még nem jelent semmit :lol: Majd ha egy oldalas cikkben részletezik, hogy mi és hogyan történt, akkor lehet véleményt alkotni.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.24. 08:11:17

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése