-----------Lewa
Leao-Raphi-Yamal
Ez a 4es mar talan elbirna Lewa utolso evet,eveit is.
Biztos vagyok benne,h Laporta viritani fog valami “nagyobb” nevet,ha van penz,ha nincs

Kár, pedig nagyot ment volna egy Raphi - Ferran - Antony hármas elől...
Vele az a gond, hogy teljesen egylábas és oldalas, ráadásul jobbra. Szerintem minenképp olyan kéne, aki a baloson jól érzi magát.
Én biztosan nem. A Realban inkább jobbszélen szokott játszani, oda nekünk nem kell kezdő ember, meg én amúgysem szeretnék itt látni egy ilyen Real üdvöskét.
Alcantara írta: ↑ Forrás megjelölésével kommunikálunk átigazolási híreket. Az "állítólag"nem tartozik ebbe a körbe.
Ha már csere jobbhátvéd, én Maffeora előbb rárepülnék, mint Minguezara, pár milla körül simán el lehetne hozni, évek óta itt tolja a ligában, bár valamiért most csökkent az értéke. idén túl sok Mallorca meccset nem láttam, de ha igen, őt mindig megjegyeztem magamban, hogy tartalékként el tudnám itt képzelni.Kovbal88 írta: ↑2025.05.13. 12:01:16Igazából két igazolásra lenne szükség, szélső hátvéd a Mingueza és Cancelo irány itt jó lehet, és egy három poszton is bevethető támadó. Más nem is kellene, mert akkor még pont marad hely egy két fiatalnak, hogy ki lehessen őket próbálni.
Ennyinek bele kellene férnie.
Szerintem a Realnak nagyon jó kerete van és nyáron erősödni fognak. Mi már azzal is erősödnék, ha lennének adott posztra cserék. Nem is feltétlenül van szükség drága igazolásokra Nico, már annnak számít. Pár milliós igazolás is remekül tud teljesíteni.Messa írta: ↑2025.05.13. 11:38:51Frimpong elvileg mindenben megegyezett a Liverpoollal, ő fogja pótolni TAA-t, 5 éves szerződést ír majd alá. Ez egy duplán keserű deal számunkra, örültem volna ha itt köt ki. Bár kezdő jobbhátvédre nem feltétlenül van szükség, de egyrészt ő tudna jobbszélsőt is játszani, másrészt Koundé alkalmanként visszamehetett volna középre, amivel ki is lehetett volna pipálni a kh posztot.
Ja, Paixao egy vadállat. Azt nem tudom, képes-e a túloldalon is játszani, nekünk most olyan lenne jó, aki mindkét oldalon tud. Én ezért preferálnám Dokut. De Rashford is megoldja a jobbost pár meccsen elég magas szinten.ocsike83 írta: ↑2025.05.13. 11:02:12Áthozom ide....bence0330 írta: ↑2025.05.13. 10:38:35
Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Ha pénzünk nem lesz, én továbbra is a francia/holland/német/angol ingyen vagy kispad vonalon nézelődnék.
Raphinha mellé/mögé Paixao (Feyenoord), Doku (M.City)
Lewa elé/mellé Kalimuendo (Rennes), David (Lille), esetleg Guirassy (Dortmund).
Yamal mögé nincs tippem.
Középre: Partey (Arsenal). Azért a két fiatal, sérült VKP kérdéses, hogy milyen állapotban jön vissza.
Hátra: Valle és Mingueza vissza. Illetve Tah-Araujo csere. Chris ha esészséges, akkor maradjon.
Kapus: Meret (Napoli).
Áthozom ide....bence0330 írta: ↑2025.05.13. 10:38:35
Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Ezzel egyetértek, 3 poszton elég magas szint, egy gond van, hogy el sem tudom képzelni, ő miért akarna visszajönni, a Celtában kis túlzással sztár, nálunk meg ki tudja, mi lenne, lehet esélye nem lenne a válogatottságra.gránit írta: ↑2025.05.11. 16:10:01Hátsó szélső posztokra tényleg Minguezát találom a legmegfelelőbb megoldásnak. Tegnap is gólt szerzett, kiválóan támogatja a támadásokat is, és mindkét szélen bevethető. Potom 9 millióért visszahívható, mindössze 1 milliót keres Vigóban, olcsó megoldás lenne, tudnánk spórolni más posztokra.
Lefordítva:Troym írta: ↑2025.05.11. 14:20:22Reports on Alejandro Grimaldo and Alessandro Bastoni as concrete targets for Barcelona are wide of mark. - Romano
Araujo távozása esetén megcéloznánk Bastonit, ami nekem arra utal, hogy Tah nem fog jönni, de a Grimaldo sztorit nem értem, mert akkor mi lesz Baldéval?
Leao 75+.szbsz írta: ↑2025.05.11. 13:58:58Akarna ő, csak sajnos nem tud, láthattuk a Valladoid ellen, hogy akik felmerülhetnek mint esetleges rotációs lehetőségek a szélső posztokon, azok megye 1 szinten vannak jelenleg. Rodriguez, Fati nagyon messze van a top szinttől, attól amit Flick elvár egy játékostól...
Nyáron kelleni fog egy szélső, aki mindkét szélen tud elfogadható teljesítényt nyújtani, lehet ez akár Leao is, úgy tudom Laportáék nagy keddvence ő, bár szerintem Sané ingyér jobb választás lenne, mint Leao 30M-ér...
Akarna ő, csak sajnos nem tud, láthattuk a Valladoid ellen, hogy akik felmerülhetnek mint esetleges rotációs lehetőségek a szélső posztokon, azok megye 1 szinten vannak jelenleg. Rodriguez, Fati nagyon messze van a top szinttől, attól amit Flick elvár egy játékostól...gránit írta: ↑2025.05.11. 13:33:01Mert nem arról van szó, hogy nem tud rotálni, lásd Olmót. Hanem arról, hogy nem akar. Tah meg nem csak pletyka, vele tényleg kapcsolatban is vagyunk, ami mutatja, hogy inkább a hátsó alakzattal nem elégedett. Elől semmi probléma nem volt az elődöntőben sem. Hat lőtt gól nagyon sok egy BL-elődöntőben. A PSG 3 lőtt góllal ment tovább. A sok kapott gól miatt veszítjük el ezeket a párharcokat, érdemes visszanézni az elmúlt évek búcsúköreiben kapott góljaink számát. Tah, mint tényleges jelölt is inkább abba az irányba mutat, hogy ott tartották fontosnak a fejlesztést. Persze ha sokáig tötymörgünk, elvihetik előlünk, a Madridnak meg ez kétszeresen is jól jönne, ők megszereznénk, mi meg nem.