geridoss írta:Ha valaki tudna küldeni egy videót Pep vigasztalásáról, azt megköszönném
Tudom, még valszeg nincs, de ha hamarabb találtok, mint én, akkor számítanék rá ^^
http://www.youtube.com/watch?v=WzffkgbD7-g
majd jön a jobb minőség is sztem

geridoss írta:Ha valaki tudna küldeni egy videót Pep vigasztalásáról, azt megköszönném
Tudom, még valszeg nincs, de ha hamarabb találtok, mint én, akkor számítanék rá ^^
Konkrétan két címet döntött el középről - és nem azon volt a hangsúly, hogy a szélről természetesen nem tud gólt fejelni.Victor_Valdes írta:Onnan fejelt, ettől szerintem vitathatatlan, hogy hol nyújt jobb teljesítményt
Onnan fejelt, ettől szerintem vitathatatlan, hogy hol nyújt jobb teljesítménytEtooka írta:Keita szerepeltetését én sem értem, ok. Touré még jobb, mint Busquets, ok.(Bár azért akkora minőségi differencia már nincs kettejük között)Fecooo írta:(remélem ő a győzelmek alatti hibákból fog tanulni!)
De Messi középről fejelt góltÉs nem először
(Nem piszkálódásként, csak azért, hogy lássuk be: Messi nem azért van középen, mert olyan ügyetlen lenne ott.)
Itt pár dologgal vitatkoznék.duncan írta:Eredmények terén a legnagyobb. Hihetetlen,hogy milyen gyorsan lett legenda.Mert egy legenda. Nem hibátlan ő sem, vannak,voltak rossz döntései,de egyik sem sorsdöntő. Megnyert mindent,amit csak lehetett, MINDENT! Més que un club - Pep azzá tette![]()
(((Csak azt remélem,hogy ez a meccs bizonyítja, a mesternek is,hogy Touré sokkal jobb playa,mint Keita)))
Keita szerepeltetését én sem értem, ok. Touré még jobb, mint Busquets, ok.(Bár azért akkora minőségi differencia már nincs kettejük között)Fecooo írta:(remélem ő a győzelmek alatti hibákból fog tanulni!)
Mindennel egyetértek. Pepnek, és a szurkolóknak is be kell látnia, hogy hibázhat(nak). Annyit tennék még hozzá, hogy van egy olyan érzésem, hogy nincs mindekivel joban a játékosai közül. Gondolok például Etoora (Victor_Valdes írta:...