Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Habár nem a statok számítanak ugye, de azért ez nem rossz.. Én nem ismerem Rakitic játékát, de akkora kutyaütő ez alapján nem lehet.Charlie írta:Rakitic made 178 key passes in the last 2 Liga seasons, more than any other Liga player
Ivan Rakitic created 78 chances in La Liga last season, more than any Barcelona player.
Tényleg igaz ez a 15 milliós ár akkor nagyon elégedett vagyok.
Xavit megkeresték Katarból egy 3éves szerződéssel, beszél előbb LE-vel, utána dönt.
Koke a következő célpont...
Kicsit olyan érzésem van mint Pep érkezésekkor, nagytakarítás történne?! Mondjuk a hátvédsor megerősítésére remélem marad pénz, mert minimum 2 ember kell oda is.
C.
Szerintem akkor az a 'key pass' megfelelője lesz.. Köszi szépen a fordítást!MichaaBee írta:Pases bien - jó átadásokat jelent, de ez hülyeség, nem 2,3...(vagy csak én nem értek valamit)
Cesc akar elmenni, nem a vezetőség felelőssége. Ezt a korábbi edzőin lehetne számon kérni, mert ők nem adták meg neki azt a lehetőséget amire vágyott / kellett volna.BarcafanTomee írta:Ha Rakitic hivatalos lesz és még utána is megyünk egy kp-ért akkor Xavi tényleg megy Katarba vagy New Yorkba. Amit meg azért nem fogunk érteni, hogy miért nem maradhatott Cesc ha Xavi lelép. Úgy mindenképp kaphatott volna még 1 évet. De azt mondanák, hogy kellett a pénz.
Szerintem akkor jöttünk volna ki a legjobban, ha Cesc marad, Xavi off, Rakitic on.noname írta:Feltételezve, hogy Rakitic jön, Cesc megy: Anyagilag nem jövünk ki rosszul, hiszen míg Cesc többet ér mint 33 millió, Rakitic is többet ér, mint 20. Igazából, ha jön Rakitic és Koke, sztem erősebb lesz a kp, tovább arra is van esély, hogy Xavi lelép, ami nagyon nagy erősítés lenne jelenleg.
Ha ez Luis Enrique terve, akkor örülök, hogy a vezetőség hallgat rá és valóban megadja a lehetőséget az átalakításokra.
Csak vegyünk már védőt. Benatia lett volna a tökéletes megoldás...
Subinho írta:Nagyon remélem ez nagy kacsa. Cebc vs. Rakitics? Viccnek is rossz! Akkor ennyi erővel Xavi és Ini helyére vegyük meg Bírsát, meg Polit... Nagyon remélem, hogy ez kacsa.....
Vagy éppen azért hozzák, hogy a Barca játéka alapjaiban változzon meg. Ő és Rafinha egy dinamikusabb, ütközéseket vállaló játékfelfogást képvisel, aminek során változik, hogy ki illik a csapatba és ki nem. Egyedül Messi pozíciójának megtalálása kényes feladat - de ezen LE nyilván elgondolkodott előre.Tobias88 írta:Remélem ez meccsfüggő. Ha játszik 38 meccset + 10et a bl-ben akkor 8 millió. Mert így megúsznánk ugye 2 millió alatt mert kb annyit fog játszani miután kiderül, hogy mennyire nem illik ide.