A csókot nem a barcásoknak küldte, ez egyértelmű.recrea írta:A madridi B-közép a másik kapu mögött van, Messi meg a Barca tábornak üzent fel a sarokba, a vendég szektorba.
Leo Messi
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
A madridi B-közép a másik kapu mögött van, Messi meg a Barca tábornak üzent fel a sarokba, a vendég szektorba.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ebben mi olyan meglepő? Ő is csak ember... a puszi a meghajlassal a madrid B-középnek ment a magasba tartott öklökkel jelzett a Boixos Nois-nak.Nero. írta:Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.

Vendégszektor fent van.Nero. írta: Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.
Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Sztem ehhez a képhez nem kell kommentár:

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.facebook.com/barcaszektor/p ... =3&theater" target="_blank
Konkrétan cipő nélkül fejezte be a helyzet kialakítást...
"Lionel Messi created 9 goalscoring opportunities against Real Madrid, a record in a La Liga match this season. [WhoScored]"
Nincsenek rá szavak.
A lehető legjobbkor döntötte meg Müller majdnem 40 éves rekordját.
Nagyon bealtatta Kovacicéket a gyenge első félidejével, tényleg tanári amit ő is leművelt.
Konkrétan cipő nélkül fejezte be a helyzet kialakítást...

"Lionel Messi created 9 goalscoring opportunities against Real Madrid, a record in a La Liga match this season. [WhoScored]"
Nincsenek rá szavak.
A lehető legjobbkor döntötte meg Müller majdnem 40 éves rekordját.

Nagyon bealtatta Kovacicéket a gyenge első félidejével, tényleg tanári amit ő is leművelt.
Nagyon okos meccs volt tőle.
Le a kalappal!
Le a kalappal!
Azért még így is megdöntötte a Müller rekordot,illetve okosan játszott,leszedte Kovacicot Rakiticről 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem Chelsea ellen a kapufái befele mennek majd

Reméljük a Bernabeuban nem lesz kerete a kapunak.

Amúgy nem semmi, hogy Messi bármilyen brutál bombát küld rá a kapura, a keresztlécet vagy a kapufát találja el. Eközben Paulinho ha a 16-oson belül belebotlik bárhogy a labdába, tuti átmegy a gólvonalon.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
szerk: az durva, hogy van 14 gólja, 14 kapufája, meg két kihagyott büntetője, ha jól emlékszem
Máskor 2-3 meccsen van ennyi helyzete, mint ma. Nagy kár, mert benne maradt a lábában 3-4-5 sima gól. Mindig van bennem egy kis hiányérzet amikor ilyen meccseket packáz el.
Remélem akkor jövőhéten dönti meg Müller rekordját, azzal meg a meccset.
Máskor 2-3 meccsen van ennyi helyzete, mint ma. Nagy kár, mert benne maradt a lábában 3-4-5 sima gól. Mindig van bennem egy kis hiányérzet amikor ilyen meccseket packáz el.
Remélem akkor jövőhéten dönti meg Müller rekordját, azzal meg a meccset.

- MatyiG
- Adminisztrátor
A La Liga történelmének legtöbb győzelmével rendelkező játékosai:
Iker Casillas - 334
Andoni Zubizarreta - 333
Raúl - 327
Xavi - 322
Manuel Sanchis - 312
Leo Messi - 300.
Jövőre előzheti Ikert.
Iker Casillas - 334
Andoni Zubizarreta - 333
Raúl - 327
Xavi - 322
Manuel Sanchis - 312
Leo Messi - 300.
Jövőre előzheti Ikert.

- visca el barca
- Presidente del Barça
bazz eszméltelen mi pénzeket kap ez a pali. én már a fizetésén meg az 50 millás aláírási bónuszon is fennakadtam, de most látom hogy kap még évi 20 milla hűségbónuszt. és akkor még a plusz pénzekről nem is beszéltünk.
kiszámoltam, percenként keres 35.000 Ft-ot
kiszámoltam, percenként keres 35.000 Ft-ot

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Persze, hogy nincs, csak valaki féligazságokkal akarta heccelni a netes népet.palesz77 írta: De azt írják, csak ennek meg sok értelme nincs igazából.

"It is what it is."
-
- Entrenador del Barça
Remek flame alapanyag lehetne az újságírásban fellelhető "profizmus" és a fb oldalak, amik gondolkozás nélkül posztolják a híreket és elhisznek mindent.
Komolyan, csak rá kell nézni és látni, hogy ebben a formában ez nem stimmel
. Ők meg osztják ész nélkül. Az olvasóik pedig persze, hogy elhiszik.
Komolyan, csak rá kell nézni és látni, hogy ebben a formában ez nem stimmel

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
- a fizetésre szánt keret 84%-át teszi ki Messi összfizetése.Cestus írta: nem lehet, hogy ez a szám a nyolvaniksz százaléka annak az összegnek, amit egy évben szánnak a fizetésekre?
De azt írják, csak ennek meg sok értelme nincs igazából. Max az, hogy 4 év alatt se kap összesen, mint amit 1 évben összesen kioszthatunk.

https://imgur.com/jov7OZn" target="_blank
Van ilyen is, nem tudom, hiteles-e. Eszerint a komplett deal 450 milliós (gondolom 70 millió bruttó minden évben meg a 100 milliós prémium egyszer), nem lehet, hogy ez a szám a nyolvaniksz százaléka annak az összegnek, amit egy évben szánnak a fizetésekre?
Van ilyen is, nem tudom, hiteles-e. Eszerint a komplett deal 450 milliós (gondolom 70 millió bruttó minden évben meg a 100 milliós prémium egyszer), nem lehet, hogy ez a szám a nyolvaniksz százaléka annak az összegnek, amit egy évben szánnak a fizetésekre?
"It is what it is."
- Normandia
- Director del Fútbol
Csabának van igaza. A fizetések a ktgvetés 70%-át teszik ki, ami kb 450 milla. Tehát Leónak úgy 350 uszkve 370 millát kellene keresnie. Ennyit meg a cikk szerint megközelítőleg sem keres 1 évben. Tényleg nem kell mindent elhinni.Nero. írta:https://www.facebook.com/blaugranahu/photos/a.237359626317809.67712.115642271822879/1544990128888079/?type=3&theater
Innen

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
https://www.facebook.com/blaugranahu/ph ... =3&theater" target="_blankpalesz77 írta:Nem inkább a fizetések viszik el a profit 84%-át? Azt olvastam már én is hasonló számmal - a Neymar transzfer árát leszámítva jött ki.Nero. írta:Bonuszokkal egyutt elvileg a csapatra szánt fizetési keret 84%át Messi fizetése viszi el. Ez létezik?
Innen
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem inkább a fizetések viszik el a profit 84%-át? Azt olvastam már én is hasonló számmal - a Neymar transzfer árát leszámítva jött ki.Nero. írta:Bonuszokkal egyutt elvileg a csapatra szánt fizetési keret 84%át Messi fizetése viszi el. Ez létezik?