Barca Igazolások
- blaugrana99
- Jugador del Barça
http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ol-3322516" target="_blank Már csak az a kérdés hogy kihez igazol.
Lehetett volna olcsóbb cserekapusunk szerintem is, de Pinto azért eleget potyázott ahhoz, hogy ne számoljunk vele. Fabregas pedig menni akart, jobb is, mert a hozzáállása méltatlan a klubhoz.3 vásárlásból meg 1 volt létfontosságú, Ter Stegen, a másik kettő wtf. Egyik sem kellett volna, ha nem adjuk el fabregast, és hosszabbítunk Pintoval pl. A létfontosságú védő posztra meg semmi.
Ráadásul még a 2 visszahozott között sincs védő.
- visca el barca
- Presidente del Barça
persze, értettem én, csak szeretek kötekedni
claudio bravo apja megerősítette h a fia itt folytatja. :fejfalbaverősemoticon:
annyira érzem h rosszul fog elsülni ez a két kapusozás. MATS két év múlva lelép, aztán nézhetjük h 10 évig a toppon lesz a PSGben, vagy a cityben.

claudio bravo apja megerősítette h a fia itt folytatja. :fejfalbaverősemoticon:
annyira érzem h rosszul fog elsülni ez a két kapusozás. MATS két év múlva lelép, aztán nézhetjük h 10 évig a toppon lesz a PSGben, vagy a cityben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Igazoltunk 5-öt!?!? Gyakorlatilag egyet. Nálam az nem jelent igazolást, hogy visszahozunk két kölcsönben lévőt, akikről ez már akkor tudvalevő volt, amikor kirobbant a botrányt. Ter Stegent kb fél éve lerendezte az előző vezetőség, már csak egy aláírás hiányzott, szóval ezt sem említeném aktivitás szintjén. Bravo pedig még itt sincs, az ő idehozatala pedig inkább negatívum, és nem is nagyon vetít elő változásokat. Szóval gyakorlatilag eddig egyedül Rakitic-et igazolta a klub.miihii írta:Inaktív?Lionel85 írta:Hiába a nevek, örülne az ember már bárkinek aki védő, csak jöjjön... Hihetetlen mennyire inaktív a vezetőség, lehetőségek jönnek, majd mennek, sorra maradnak le a játékosokról (az elmúlt években Thiago Silváról, idén David Luizról), eddig csak középpályásokról, támadókról hallani, pedig a védelem megerősítése lenne a legfontosabb. A középpályáról is két távozó van, de csak Rakitic jött, nagyon vékony eddig a vezetőség teljesítménye az idei átigazolási szezonban is. Nagyot kéne már robbantani és végre megszerezni valakit - akár áron felül.![]()
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?![]()
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...
És igen, nem ártana már lépni. Ha minden igaz, most egy komoly vérfrissítés jön sok távozóval-érkezővel. Ha ez igaz akkor formálódnia kellene már a képnek. De legalább egy csapatrészt le lehetne már zárni (egyszer védő aztán, kapus aztán kp majd támadó jönne, kész katyvasz, még ha a nagy kacsákat ki is szűrjük). Arról nem is beszélve, hogy jó lenne, ha az előszezont Lucho már nagyjából a teljes kerettel kezdhetné (legalább a kezdőcsapat legyen meg) és arra is figyelni kéne, hogy nem olyan soká lejár az elbírálási határidő, ami ha számunkra negatív lesz,akkor vége az átigazolási időszaknak. Szóval jó lenne, ha a kezdőcsapatba érkezne már ember. Rakitic egyelőre kérdőjel, mert ha középpályára hozunk valakit nem hiszem, hogy a horvát kezdőtagsága a garantált, viszont ha nem hozunk könnyen nagy sz..ban lehetünk.
Ha mindent összevetünk, eddig a kezdőcsapatba össz-vissz egy kapus érkezett. (bár az sem 100%)
Ennek a Mangala-s hírnek iszonyatosan örülök. Nagyon vártam már hogy felvetődjön a neve. Tökéletes lenne ide és hosszú időre megoldódna a védőprobléma. Sok Porto meccset néztem, csak miatta. (majd később Danilo is képbe került) Talán csak Vertonghen és Benatia az, akit szívesebben látnék. Ha 45 millió akkor annyi. Ez van. minőséget nem nagyon találni olcsóbban. Azzal meg lehet próbálkozni, hogy idehozunk olcsón valami tacskót, aztán reménykedünk, hogy egy csoda lesz belőle. Azt tudni lehetett, hogy a Porto nem engedi olcsón a játékosait. Ettől függetlenül talán 40-re le lehetne alkudni és ha be tudnánk vonni Tellot 8-10 millióért már baromi jó üzlet lenne. Arra hiába várunk, hogy majd valaki 30 millióért felkínál egy elit védőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2014.06.22. 23:08:46-kor.
Forca Barca!!!!
Nem pont igy ertettem.visca el barca írta:az egyik balon a másik jobbon. hol lennének?etooka9 írta:Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond

- visca el barca
- Presidente del Barça
az egyik balon a másik jobbon. hol lennének?etooka9 írta:Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Suarez árából inkább jobbhátvéd kéne, meg középpályás, vagy komolyan Sergio Robertoval pótoljuk Xavit?etooka9 írta:Suarez leigazolasa szerintem nem eletbevagoan fontos, a franciae viszont igen. Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond. (bar, ha jonne Suarez -amit ketlek- akkor sem szomorkodnek)barca0417 írta:Mangala és Suárez. Ha ők meglennének már aggódni nem kéne. Teljesen még nem lenne kész a csapat, de utána a távozókkal lehetne foglalkozni. Minőségi javulàst ők tényleg jelentenének.

Suarez leigazolasa szerintem nem eletbevagoan fontos, a franciae viszont igen. Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond. (bar, ha jonne Suarez -amit ketlek- akkor sem szomorkodnek)barca0417 írta:Mangala és Suárez. Ha ők meglennének már aggódni nem kéne. Teljesen még nem lenne kész a csapat, de utána a távozókkal lehetne foglalkozni. Minőségi javulàst ők tényleg jelentenének.

visszahozás... hűha.Inaktív?![]()
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?![]()
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...

3 vásárlásból meg 1 volt létfontosságú, Ter Stegen, a másik kettő wtf. Egyik sem kellett volna, ha nem adjuk el fabregast, és hosszabbítunk Pintoval pl. A létfontosságú védő posztra meg semmi.
Ráadásul még a 2 visszahozott között sincs védő.
Még az lett volna szép, ha Ter Stegen ára felmegy a VB után, mialatt kint sincs.z igéret tudtommal az volt, hogy még a vb előtt akarnak igazolni játékosokat, mert a vb ugye felnyomja az árakat. Ez ter Stegen esetében így történt

- visca el barca
- Presidente del Barça
ah, már tele is lőttem az alsónacimat. kár h nem igaz, amugy örülnék neki. jó lenne középhátvédnekszarvasember írta:"Az Uruguay rádió szerint megvan a megegyezés a Liverpool és a Barca között. Suarez 45 millióért + Alexis játékjogáért vált klubot. A bejelentés a VB után várható.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az igéret tudtommal az volt, hogy még a vb előtt akarnak igazolni játékosokat, mert a vb ugye felnyomja az árakat. Ez ter Stegen esetében így történt, illetve visszajött a két fiatalunk, de védőt továbbra sem szereztünk. Ezért írtam azt, hogy nem valami aktív a vezetőség.miihii írta:Inaktív?Lionel85 írta:Hiába a nevek, örülne az ember már bárkinek aki védő, csak jöjjön... Hihetetlen mennyire inaktív a vezetőség, lehetőségek jönnek, majd mennek, sorra maradnak le a játékosokról (az elmúlt években Thiago Silváról, idén David Luizról), eddig csak középpályásokról, támadókról hallani, pedig a védelem megerősítése lenne a legfontosabb. A középpályáról is két távozó van, de csak Rakitic jött, nagyon vékony eddig a vezetőség teljesítménye az idei átigazolási szezonban is. Nagyot kéne már robbantani és végre megszerezni valakit - akár áron felül.![]()

a végén elhozzuk és kiderül, hogy luis enrique igazából előre szánjapalesz77 írta: De az egész Cuadrado ügyben engem ez zavar, amit kiemeltem most nálad. Hogy a kolumbiai elől lehet, hogy kiemelkedő, de hátul meg nem. Egy 3-5-2-be tökéletes lenne a jobbosra, mert nem lenne annyi védekező feladata, de 4-3-3-ban nem lenne szerencsés őt játszatni jobbhátvédnek szerintem..
márpedig ha mascheranot a középpályára szánjuk, akkor kelleni fog két ember is hátra, és abból valószínűleg csak az egyik lesz valami drága biznisz. három középső védővel még akkor is necces lenne nekimenni az évnek, ha mascherano betudna segíteni.PCsabi írta:Már csak Mathieu, Rojo és Higuain kéne, aztán irány a középszerűség.
egyébként akkor én tökre megértettem, hogy ilyen 42 millióért + hatalmas fizetéssel oké hogy nem vesszük meg, de most két év után oda jutottunk, hogy egy szinttel alatta lévő védők kerülnek ugyanennyibe. így tényleg nagy hiba volt, annyira tökéletesen ide illet volna.LG írta:Abban viszont szvsz igaza van a madridista kollégának, hogy Pique nem alkalmas rá, hogy a védelem vezére legyen. Nagyot hibáztunk, hogy mikor volt esélyünk Thiago Silvát leigazolni, sajnáltunk a pénzt rá.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Igaz 50-70 sok de én azt iram max 20m szerintem akkor már inkább Drogba mint Eto de mivan ha Klose jönne 

- szarvasember
- Barça B
"Az Uruguay rádió szerint megvan a megegyezés a Liverpool és a Barca között. Suarez 45 millióért + Alexis játékjogáért vált klubot. A bejelentés a VB után várható."
Nagyon örülnék az érkezésének ha nem alexist áldoznánk fel érte hanem pedrot vagy alvest.Bár így is eléggé kételkedem h igaz-e a hír vagy sem...
Viszont eléggé aggasztó, hogy mostanába nem írnak még az újságok sem Benatiaról vagy Mangalarol sem.. se mundo se a SPORT.:/ Holott szerintem ha középső védőt akarunk igazolni akkor csak ez a 2 focista elfogadható ha ettől lejjebb adjuk akkor ott van Bartra:)
Nagyon örülnék az érkezésének ha nem alexist áldoznánk fel érte hanem pedrot vagy alvest.Bár így is eléggé kételkedem h igaz-e a hír vagy sem...
Viszont eléggé aggasztó, hogy mostanába nem írnak még az újságok sem Benatiaról vagy Mangalarol sem.. se mundo se a SPORT.:/ Holott szerintem ha középső védőt akarunk igazolni akkor csak ez a 2 focista elfogadható ha ettől lejjebb adjuk akkor ott van Bartra:)
Szerintem meg teljesen felesleges lenne ennyi penzert padra igazolni. Ha olyan tipusu centert keresunk, aki padrol beszallva is tud dobni a jatekunkon akkor ottvan a Drogba-Eto'o duo egyike.barca0000 írta:HIguain a realba 190 meccs 107 gól Pedro 169m 52g (wikipedia szerint) ezek és továbbra is mondom hogy higu csak cserecsatár lenne nem kezdő

Az a baj, hogy az alternatívák - akik tudomásunk szerint képben vannak - vagy hasonló árkategóriába tartoznak (Marquinhos) vagy ugyan olcsóbbak, de korukat és/vagy kvalitásaikat tekintve mégis rosszabb ár-értékarányt képviselnek (Mathieu, Miranda).Bob_Marley írta: Mangala tényleg remek játékos, de 45 milliókat nem szabad érte adni. Vagy opciókat kell keresni, vagy más alternatívát.
Tudomásul kell venni, hogy a minőséget meg kell fizetni. Ez van. Elment már a hajó 2012-ben (Thiago Silva), 2013-ban (David Luiz) és részben már idén is (David Luiz), most már tovább töketlenkedni nem lehet. Nyilván alkudni kell, esetleg Tello vagy más játékos bevonásával csökkenteni a Porto által kért összeget, de ha nincs más lehetőség, akkor le kell tenni az asztalra a 45 milliót és csókolom. Ugyanis, ha Zubiék nem teszik meg, akkor majd lép más (MU, City).
Nekem már elegem van abból, hogy khv kérdésben mindig játsszuk a skótot.
Remélem nem lesznek olyan amatőrök, mint tavaly, amikor azt mondta Zubi és Tata, hogy Puyi lesz a Barca új khv igazolása. Igen, tényleg az lett. Szegény Puyol 5 meccset nem játszott egész évben, annyit volt sérült. Sajnos meg is lett ennek az eredménye.
Megmondom őszintén engem már az sem érdekel, ha jön Mathieu, ha már Zubinak és LE-nek a francia a kiválasztottja, csak Mangalát igazoljuk le és akkor a középhátvéd kérdés egy jó ideig meg van oldva.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Higuain amíg nem ment oda Benzema és CR, addig ő volt az első számú gólfelelős, míg Pedro előtt mindig voltak többen is, ennek is köszönhető a különbség. 70 millióért pedig kicsit drága csere lenne, nem?barca0000 írta:HIguain a realba 190 meccs 107 gól Pedro 169m 52g (wikipedia szerint) ezek és továbbra is mondom hogy higu csak cserecsatár lenne nem kezdő

-
- Barça B
barca0000 írta:HIguain a realba 190 meccs 107 gól Pedro 169m 52g (wikipedia szerint) ezek és továbbra is mondom hogy higu csak cserecsatár lenne nem kezdő
De 55 millióért a csere csatár az kicsit luxus, szóval inkabb ne jöjjön Higi.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Rojo magas szerintem nem rossz viszont Alves helyére ki jöhetne Danilo,Aurier fiatalok és jók szerintem ők vagy inkább marad Alvesdjtrack írta:Rojo gyerek nem lenne rossz megoldás. mr Shakira ,Bartra, Rojo meg esetleg Mangala ezzel neki is lehetne indulni a szezonnak. de hogy ki jöjjön Alves helyére na az lenne a jó kérdés.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát amit nyújt a VB-n Higu, plusz a Madridista kollégák véleménye alapján - amire lehet adni, mert évekig látták játszani - az alapján Pedro nem rosszabb nála - vagy csak nem sokkal.. Deu meg egyelőre egy fiatal tehetség, idővel még jobb is lehet Higunál, csak meg kell adni neki a lehetőséget. Úgyhogy az Argentin jelenleg tök fölösleges lenne, főleg ennyi pénzért, költsük azt inkább védőre..barca0000 írta:Pedro és Deu jobb lenne mint Higuain ? Suarez nagyon jó csatár de minek ? Alexis is jó csak meg kéne találni a szerepkörét mint a válogatottba és nem kéne Suarez (mondom ez ugy hogy az egyik kedvenc játékosom)
Suárezt meg viccnek szántam, a pletykák miatt. De ha ő jönne, akkor Alexis tuti nem maradna. Ez esetben az egyik szemem sírna, a másik nevetne, de ez úgysem fog bekövetkezni, már csak azért sem, mert túl nagy változtatások kellenének utána - Messinek új poszt stb..
Ez esetben szerintem Montoya-Adriano jobboldal, Rojo-Alba baloldal, Pique-Bartra-Mangala-Rojo(-Masch) közép. De csak egyszer merült fel a neve a 'Sport'-nál ha jól rémlik, rögtön az Argentinok első meccse után..djtrack írta:Rojo gyerek nem lenne rossz megoldás. mr Shakira ,Bartra, Rojo meg esetleg Mangala ezzel neki is lehetne indulni a szezonnak. de hogy ki jöjjön Alves helyére na az lenne a jó kérdés.
Nekem amúgy van egy olyan megérzésem, hogy Dani maradni fog.. A mostani nyilatkozata is erre enged következtetni, meg igazából kérőjéről se hallani nagyon. Kíváncsi leszek mi lesz vele..
Pedro és Deu jobb lenne mint Higuain ? Suarez nagyon jó csatár de minek ? Alexis is jó csak meg kéne találni a szerepkörét mint a válogatottba és nem kéne Suarez (mondom ez ugy hogy az egyik kedvenc játékosom)Az ok hogy Ini is tud csatárt játszani de akkor ki lesz középen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca0000 2014.06.22. 20:29:24-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Majd játszik akkor Alexis, Pedro és Deulofeu. De az 5 támadónkon kívül tud elől játszani Ini és Rafinha is.. (Meg majd jön Suárez is..barca0000 írta:Csak mi lesz ha 2 csatárunk sérült lesz mert én akkor inkább nézném Higut mint Tello -Cuenca közül valakit

Jaj az ő volt?hank1ee írta:Egyértelműen Bartra < Rojo, mert Bartra nem tud a tizenhatoson belül rabonázni.

Csak mi lesz ha 2 csatárunk sérült lesz mert én akkor inkább nézném Higut mint Tello -Cuenca közül valakitetooka9 írta:Isten ments, hogy Barca mezben lassam Higut.barca0000 írta:PCsabi írta:Már csak Mathieu, Rojo és Higuain kéne, aztán irány a középszerűség.
Higuain jöhetne ha a realba tudott padozni itt is tudna csak max 20m! Rojo meg szerintem jobb mint Bartra és több poszton is bevethető![]()
Rojo szerintem meg sem kozeliti Bartat, ha valasztani kell kettojuk kozott akkor nyilvan a sajatnevelesu srac.