palesz77 írta:
Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?

Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Többször leírtam már Agger kapcsán, de akkor újra.
Azzal kezdem, hogy az állítólagos Pool fan ahonnan az egyik "tuti" infó származik, kicsit meg van tévedve vagy szökő évente követi a Pool meccseit.
Egyrészt valóban sérülés érte az utóbbi szezonban, de az, hogy másfél év kell a formába lendüléshez stb.. talán inkább nem minősíteném, ki-ki döntse el az infó komolyságát maga szerint.
Nagyon jó játékos volt sokáig a Poolban, az egyik vezér a védelmeben, abszolút magabiztos, fejjel tökéletes a PL-ben.
Az utóbbi egy-másfél évben a formája kezd hullámzó, ill. gyengébb lenni, pedig a Pool éppen most ebben az időszakban kezdett erősödni.
Tavaszra kikerült az alapcsapatból, egyrészt sérülés, másrészt az ingadozó formája miatt. Sokat lemond, hogy az a Sakho szorította ki, akinek a PL-ben hajmeresztő hibái vannak sokszor.
Az önbizalmának nyilván nem tett jót ez a csere sem.
A védelem vezére a Poolban már régóta Skrtel. Mivel ő szlovák nemzetiségű, nem annyira felkapott, futtatott gyerek. Én neki örültem volna a legjobban, Piqué és az összes többi felköthette volna a gatyát, ha versenyezni kívánt volna vele.
Egy szó mint száz,Agger kifelé megy, formája enyhén szólva is lefelé ível. Abszolút nem mondható gyorsnak, de nem is lassú. Én nem lennék nyugodt, ha őt hoznák, szerintem Matyi sokkal jobb játékos nála. Két évvel ezelőtt össze sem hasonlítottam volna kettőjüket, annyira Agger javára billent volna a mérleg nyelve, de mostanra ez megváltozott.
Nehéz okosnak lenni előre, ha hozzák nem tudom mennyit fog játszani, szerintem lutri őt idehozni. Vermaalent nem szoktam nézni, bár őt nem is látnám már két éve nagyon, ahogy olvasom, ebben nem tudnék véleményt formálni objektíven.
Persze az is lehet, hogy LE csodát tesz vele és megtáltosodik a kezei alatt újra Agger.
Utóbbiban hiszek a legkevésbé.