Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
https://youtu.be/SsfZ7MWNDgc?t=57shajnesz írta:"Mekkora buli, mekkora házibuli!!!!!!!!!!
Fuss Pep, FUUUUS"
ha idén nem bírta a terhelést jövőre sem fogja. sajnos nem egy zlatan, larsson féle emberke aki 38 éves koráig tud játszani. neki sajnos ennyi volt, jövőre már nem szabad ráépíteni a középpályát, mert egyszerűen a fizikailag nem bírja a terhelést. és ezen egy nyári alapozás nem fog segíteniBarcafanTomee írta:Lejátszott két kemény meccset, majd pihenhetett egy hetet, és mégis megsérült. Az ágyékával van most baja... Nyáron nagyon fél kéne építeni az embert.
Én is így gondolom, a mozgása is kicsit nehézkesebb volt szerintem most magához képest. 4-5 hét alatt meg csak nem "öregszik" ennyit, szerintem se minden 100%-os nála még sajnos.visca el barca írta:én szerintem valami baj vele fizikálisan. lehet ő szólt, hogy nem megy neki, vagy LE látják edzéseken. valami biztos h van a háttérben
jól látod. védekezni sosem tudott túl jól, a szélen meg főleg nem. 33 évesen meg pláne. amúgy is csak egymás nyakán lennének neymarral, aminek aztán végképp semmi értelmeIscoDisco írta:Nem tudtam hova másoljam, ezért jött ide. 3-4-3-ban szerintetek működne Iniesta a baloson? Mert ahogy én látom, nem. Nem lenne mögötte bal védő és a 4 k.pályás miatt nagyon ki kerülne szélre. Vonal mellett meg azért nem az igazi, főleg, hogy elég sokat is kéne vissza zárjon.
Nem tudtam hova másoljam, ezért jött ide. 3-4-3-ban szerintetek működne Iniesta a baloson? Mert ahogy én látom, nem. Nem lenne mögötte bal védő és a 4 k.pályás miatt nagyon ki kerülne szélre. Vonal mellett meg azért nem az igazi, főleg, hogy elég sokat is kéne vissza zárjon.Ne kezdjen egyáltalán. Ha 3-4-3 lesz akkor Ini, SR, Rakéta, Rafinha
Ha meg 4-3-3 akkor Ini-Masch-Rakéta/SR/Rafinha
Igen, játszott az úriember 5 (?) meccset, mióta felépült a sérüléséből, és nem elég, hogy gyenge az erőnléte (ilyenkor ugye rögtön maratont kéne futni...), de már focizni is elfelejtett, ez teljesen nyilvánvaló.looka írta:Corol írta:Hát nem tudom. Meglepődnék, ha visszajönne annyira, hogy legalább egy 80%-os Ini-t látnánk újra a pályán. A sérülése óta fizikailag nagyon halovány az igényelt középpályás játékra és ma már nekem úgy tűnik, hogy a korábbi brilliáns megoldásait is elhagyta.
Nem véletlenül padozik.
Igen, játszott az úriember 5 (?) meccset, mióta felépült a sérüléséből, és nem elég, hogy gyenge az erőnléte (ilyenkor ugye rögtön maratont kéne futni...), de már focizni is elfelejtett, ez teljesen nyilvánvaló.Corol írta:Hát nem tudom. Meglepődnék, ha visszajönne annyira, hogy legalább egy 80%-os Ini-t látnánk újra a pályán. A sérülése óta fizikailag nagyon halovány az igényelt középpályás játékra és ma már nekem úgy tűnik, hogy a korábbi brilliáns megoldásait is elhagyta.
Nem véletlenül padozik.