Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Aztán gatyába rázni mindenkit, abból a hatalmas ambícióból a többieknek is juttatni! Igazából azt várom, hogy olyan legyen a mentalitása mint Kobenak, azaz agyonveri a csapattársait ha csak egyet is hibáznak. Szigorú tekintet mögött szigorú védőmunkát szeretnék látni, Ronaldinho szabadrúgásokat.
Ha támadásban megérteti Messivel, hogy nem viccből nyargal fel, és kap labdát a kis argentíntől, akkor nincs gond.
Nem hittem volna, de végül beteljesült. A foci24-et meg meg kéne szűntetni. Méhogy ilyet nyilatkozott Ferguson... Komolyan, gusztustalan amit összeírkálnak ott.
Gyerünk Dani, mutasd meg, hogy 5x annyit érsz, mint amennyit fizettünk érted
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Végre valahára... Nagyon örülök, hogy sikerült végre megszereznünk. Sokba került, de remélem és tudom hogy befogja váltani a hozzá fűzött reményeket. Védelmünk kezd összeállni, fontos alapemberünk lesz ő hátul.
mióta szerettem volna látni 1 ilyen topicot az EuroBarcán Üdv a csapatban Dani sok sikert
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen PUNK'S NOT DEAD! "Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer "..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Az biztos hogy jövőre több támogatást kap a csapat jobboldalról, mint idén.
Már csak az a kérdés hogy ki lesz a köv. igazolás, aki be is fejezi az akciókat...(A már meglévőkön kívül persze)
Ezért a pénzért nagyon nagy elvárásaim lesznek vele kapcsolatban, előre figyelmeztetek mindenkit...
Most nagyon örülök, hogy sikerült leigazolni, de nagyon kritikus szemmel fogom nézni a játékát, neki nem kell annyi idő h szokja a focit, hiszen max a Barca stílusát kell, és nem a spanyol focit... amúgy mindig egy 'kevésbé közkedvelt rágcsálónak' tartottam, remélem rácáfol majd erre is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Full name: Daniel Alves da Silva
Date of birth: May 6, 1983 (1983-05-06)
Place of birth: Juazeiro, Brazil
Height: 1.71 m
Playing position: Right back, Right Winger
Years Club App (Gls)*
2001-2002: EC Bahia 24 (1)
2002-2008: Sevilla 171 (11)
2008- : FC Barcelona
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025