Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
visca el barca
Presidente del Barça

2010.04.29. 10:53:34

Eazzy írta:Amatőr hibák tömkelege idén. Óriási motiváló az ember, nagyon ért a futballhoz is, csak túlgondol mindent, ő akar lenni a nagy stratéga, csak sajnos nem az. Mourinho az. Ő nem. Még sokat fejlődhet, és meg van benne a potenciál, csak nehézkesen összeegyeztethető az, hogy pont a Barcán gyakorolja be...

ebbe a topicba is akartam írni vmi frappánsat, de te megtetted helyettem!

számomra tegnap a legnagyobb hiba az alábbi volt: egy olyan rutinos, mindenhájjal megkent, tapasztalt játékost mint henryt be sem hozni... áh hagyjuk....

igazad van, nagy taktikusnak akar mostanában tűnni, de néha egy-két sztár megmenti...

mért nem lehetett tegnap sima 4-3-3-at játszani, a megszokott emberekkel?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.04.29. 01:15:36

Amatőr hibák tömkelege idén. Óriási motiváló az ember, nagyon ért a futballhoz is, csak túlgondol mindent, ő akar lenni a nagy stratéga, csak sajnos nem az. Mourinho az. Ő nem. Még sokat fejlődhet, és meg van benne a potenciál, csak nehézkesen összeegyeztethető az, hogy pont a Barcán gyakorolja be...
Andris
Adminisztrátor

2010.04.29. 00:49:30

Azt gondolom, hogy nagyon nagyon sokat hibázik.
Nem kezdeném részletezni, mert igy meccs után úgy jönne ki mintha csak ő tehetne a dolgokról.

De akkoris, szerintem nagyon amatőr dolgokat művel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:51:21

tudjátok mi várható nyáron egyébként?
remélem emlékeztek, h Pep mindenható szeretne lenni az igazolásoknál, kb teljhatalmat akar, ha jól emlékszem...(~menedzser) sztem ez hiba lenne az új elnökségtől, azonban mi van, ha ettől besértődik és lemond... (ugyanis a makacssága miatt tartunk ott, ahol...)
a tavalyi csapat még Frenkie-hatásaival verte agyon a világot, Frenkie volt az, aki felépítette Messit(úgy kezelte, mint a fiát...), ő volt az, aki újra megmutatta, mi a NAGYBETŰS FOCI! Pep átvette ezt az örökséget, kitakarította a gazt (kicsit durva kifejezés, elnézést érte :oops: ), és feltüzelte a játékosokat, kihozta belőlük a maximumot! idén úgy gondolta, h változtat, ugyanis változtatás nélkül a sikert fenntartani lehetetlen... a probléma ott kezdődött, h teljesen át akarta formálni a csapatot, ezt azért butaság volt sztem...
zsulter leírta a lényegi dolgokat, ezért nem ismétlem meg... az a bajom vele, h annyira csökönyös és makacs, h a csapat érdekei elé helyezi a sajátját: "én akkor is megmutatom, h jól gondolom"
erre van egy hasonlat: " még ha beledöglenek is, én akkor is segítek rajtuk!"
nagy ember az, ki elismeri, ha hibázik... ezt Capello megtette anno Becks-szel, Pep-nek ugyanez egyelőre nem akaródzik...
tisztelem, becsülöm, de erre az évre sok volt belőle... nyerjük meg a bajnokságot, aztán ősszel térjünk vissza ahhoz a rendszerhez, ami a Barca sajátja!
szeretném, ha levetkőzné a makacsságát, a diszkrimináló hozzáállását a játékosokhoz, szeretném, ha megtanulna PROFI LENNI! az eredményei ellenére Josep Guardiola messze nem az még...

szerk: bocs a sok "sztem"-ért :oops:
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:45:37

pitta19 írta:
madmushroom írta:Ibrát lecserélni óriási baromság volt, számomra teljesen érthetetlen. Ívelgetjük be a labdát és lehozzuk a tornyunkat ? Hát miért kérem? Én ezt nem értem, nem értem, nem értem!
Mikor fejelt Ibra gólt, mert én rohadtul nem emlékszem...
A fejes gólok egyáltalán nem jellemzőek ránk, mióta itt van Ibra rá sem jellemző de nem egy fejes gólt láttam már tőle.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:43:38

gergo9 írta:
BlauGranaGroc írta:6kupa után 0? nem ez a nagy edzők ismérve, szerintem
Ez azért nyugodtan mehet az eurobarca aranyköpései rovatba, meg amúgy is meglehet még a bajnokság meg a szuperkupa. Két év alatt 8trófea alá is írtam volna bárhol mielőtt idejött.
Ha idén nem nyerünk semmit én akkor sem fogok lehajtott fejjel gyalogolni az utcán, mert erre a csapatra csak büszkék lehetünk. Én a tavalyi 6 kupával akár két évig is beérem :)
pitta19
Jugador d'estrella

2010.04.28. 23:43:15

madmushroom írta:Ibrát lecserélni óriási baromság volt, számomra teljesen érthetetlen. Ívelgetjük be a labdát és lehozzuk a tornyunkat ? Hát miért kérem? Én ezt nem értem, nem értem, nem értem!
Mikor fejelt Ibra gólt, mert én rohadtul nem emlékszem...
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.28. 23:41:07

BlauGranaGroc írta:6kupa után 0? nem ez a nagy edzők ismérve, szerintem
Ez azért nyugodtan mehet az eurobarca aranyköpései rovatba, meg amúgy is meglehet még a bajnokság meg a szuperkupa. Két év alatt 8trófea alá is írtam volna bárhol mielőtt idejött.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:38:13

Ibrát lecserélni óriási baromság volt, számomra teljesen érthetetlen. Ívelgetjük be a labdát és lehozzuk a tornyunkat ? Hát miért kérem? Én ezt nem értem, nem értem, nem értem!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:36:10

Komolyan ne már...Pepet nem kell szapulni. hibázott, de tanul belőle. amúgy nem tudom mennyire lehet elvárás az, hogy egy csapat két egymást követő évben duplázzon, nyerjen BL-t, és ligát is.
Semmi gond a taktikával, egyszerűen fáradt a csapat mind fizikailag, mind mentálisan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
duncan
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:34:20

Guardiolát nem szabad elküldeni. Három fő hibája van: rosszul igazol,rosszul cserél és nem teljesítmény alapján rakja össze a csapatot. A cseréken az idő segíteni fog,minél rutinosabb lesz,annál jobban fog majd cserélni. Az igazolásokat pedig nem kellene teljesen rábízni. Eddig befuccsolt: Hleb,Cáceres,Henrique,Csiga,Ibra,Keita (utóbbi három még ugye csapattag,kérdés,hogy meddig) valamint nagy valószínűséggel Keirrison is be fog.Ez akárhogy is nézzük nagyon sok. főleg,ha megnézzük,hogy az egyes játékosok mennyibe is kerültek és kiket lehetett volna azon az áron megkapni... ugyanakkor nem kellett Pepnek a télen Robinho... Szóval én az új elnök helyében ezt nem bíznám CSAK Guardiolára,hanem szereznék egy szakembert,aki összedolgozna Peppel,hogy akiket megvesznek,azok be is váljanak. Végül ami nagyon nem tetszik Pepben ,és ezt nem tudom hogy lehet megoldani,hogy pofára rakja be az embereket a csapatba. Nem értem miért nem kell neki Eto'o és Touré,akik alapkövei vtak a 2008-2009-es sikereknek (is). Touré még itt van,de ha így folytatja ,akkor nem sokáig lesz ...

Végül én azt mondanám még,hogy Pepől kár azt mondani,hogy jó edző vagy rossz edző ,mert az ,hogy milyen az majd igazán jövőre fog kiderülni,mert tavaly jórészt azzal a csapattal (a csapat gerincére gondolok) dolgozott,amit Rijkaard alátett - csak két kiégett sztárt kellet elküldeni. A jövő évi csapat lesz az a csapat,amit Pep igazán elképzelt,az ő igazolásai,az ő fiatal nevelései. Ha jövőre sikeresek leszünk,utána lehet elkezdeni,hogy igen ,Pep jó edző- vagy éppen azt,hogy nem.

Én biztos nem küldeném el még jövőre sem és szerintem a vezetők sem fogják,legyen akárki az elnök.
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.04.28. 23:34:15

Én ma 2 dolgot róvok fel neki:
1. Alves. Őt le kellett volna kapni, már az előző 2-3 meccsen sem ment neki igazán, nem ezen a meccsen kellett megjátszani, hogy hátha belelendül.
2. Tudom, hogy ez szentségtörés lesz, de Ibrát nem kellett volna lehozni. Hatalmas fal volt, korán egyértelművé vált, hogy a csiki-csuki nem fog menni. Bojan meg nem fog tud fejelni ilyen közegben úgy, hogy hagyjuk felállni a védelmet (a fejesénél, ami mellé ment, azért volt körülötte levegő).

+Jeffren helyett talán jobb lett volna Henry, talán a tapasztalata segített volna, de nem volt baj a sráccal.

Ja és azért én úgy le..sztam volna a játékosokat az öltözőben, hogy ne olyan hozzáállással menjenek ki a 2. félidőre, mint az elsőre. Ötlettelen és töketlen volt a játékunk.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.04.28. 23:31:12

6kupa után 0? nem ez a nagy edzők ismérve, szerintem
mourinho vagy Van Hal most megismételheti ezt a bravúrt egy jóval gyengébb csapattal
na mind1, nem is ez a lényeg

részemről még 1 év, és nem azért, mert kiestünk vagy kupa nélkül is maradhatunk idén
a legfőbbb gondom az, hogy egyre kevésbé szerethető és szimpatikus a csapat amióta aktívan tevékenykedik
régen nem voltak ilyen fellengzős nyilatkozatok a csapat és játékosok részéről,
nem voltak féreg és fetrengős focistáink,
nem pofára osztogatták a kezdő tagságot,
és nem bántak el játékosokkal csak úgy ok nélkül

a csapatépítés és ez a taktikai túlokoskodás meg... maradjunk annyiban, kisiskolás ő még ehhez
zsulter írta:...
na, itt a tuti
minden szavad igaz :(
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:24:25

Ha belegondolunk nem történt semmi más, csak beérett Guardiola munkássága....
Valahol ott kezdődött, hogy Pep love digo foci. Ezért mindenáron kellett neki Ibra....Ibra (és saját) kedvéért szilánkosra verte a csapatot, az egyérintős játékot, Messit behozta középre, ahol nem tudja érvényesíteni valódi tudását, ott nem lehet felgyorsulni és egy az egyben megverni bárkit is.
Játékunk leegyszerűsödött körbepasssz és beadásra, szint csak Messi tud a csapatba rakni.
Szétverte a nagy TRIDENTÉT, amely tavaly több mint 100 gólt lött, helyette gyerekekkel kell támadni (Bojan-Jeffren-Pedro) gólem monstrumok ellen, úgy hogy már rég kiirtotta a fejekből még a kiugratásokat is, nemhogy az egyérintőt!
Henry mellőzésére meg szavakat nem találok...ma is használni kellett volna....de nem inkább Ibra, meg Keita...
Az az igazság, hogy esélyünk sem volt még 10 ember ellen sem és ezt nehéz a védekező inter-focira fogni....ilyen sablonos játékot nem is tudom mikor láttam utoljára! Csak annak köszönhető, hogy hozzuk a meccseket, hogy ilyen bivalyerős a játékoskeret és valaki megvillan.
Továbbra is állítom, hogy Rövid a pad, az új taktika és elképzelés eleve bukott volt....iszonyat gyengék vagyunk taktikailag, ha nem azt játszuk, amit még Rijkaardék alkalmaztak és ami a Barcelona sajátja, a kreatív rövidpasszos 4-3-3-as felállású játék rengeteg mozgással, keresztbefutásokkal és passzokkal-zsugákkal.....
Pep pont ezt ölte ki a csapatból....és ezért nem kedvelem azóta, mióta megszületett az Ibra-eto'o csere és ez a csodás új taktika és elkezdődtek a kivételezések....

Ez a csapat akkor lenne tökéletes, ha Pep maradna az edző és Rijkaard találná ki a játékoskeretet és a taktikát, mert pep egyértelműen nem alkalmas menedzseri szintű megbizatásokra, viszont a csapat egybentartásában nagyon nagy....de ilyen játékosokat a csapatba hozni....no comment..
Aki tud még egy olyan csapatot, amelyik elköltött cirka 150 millió eurót és nem hogy erősödött volna, hanem még gyengült is kérem írja meg....lehet ez is egy rekord amit pep állított fel...

Én nem hibáztatom az Intert, ezt kellett játszaniuk....mindenki ezt tette volna...MI nem tudtunk felnőni a feladathoz.....főleg a szakmai stáb nem....de ha szerencsénk lett volna, még így is továbbjuthattunk volna, ami azért jelzi a játékosállomány (kezdő 11) erejét..
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:22:22

Reméljük nyáron elmegy vmi taktikai felkészítő tanfolyamra és fejlődik ezen a téren. :lol:

Van koncepciója, csak nem mindig jó amit kigondolt, túl makacs... reménykedjünk hogy ezen változtat majd.

Idény végén jöhet majd a teljes értékelés...
albicelesteX
A Vadász

2010.04.28. 23:20:23

Vannak hiányosságai,de én úgy gondolom azért ő látja ki milyen formában van és kiben lát fantáziát,hogy játsszon!És szerintem nem mer belecserélni a meccsbe mert tudja,hogy a pályán lévőnél gyakorlatilag nincs jobb a padon vagy netán csak gyengébb...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:19:43

Vannak hibái, mint minden edzőnek, de ő akkor is ennek a csapatnak a szülöttje és én is bízom benne. Maradnia kell!
Kép
Kép
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:15:49

Mondok valamit: Pep a Barca jelenlegi sikereinek záloga. Őt elküldeni öngyilkosság. Abban reménykedek, hogy ezt a barcelonai vezetők is látják, ill. neki sem megy el a kedve az itteni edzősködéstől.
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.04.28. 23:11:39

Na nem tudom hányan vagyunk, akik védik Pepet, de én köztük vagyok, és gyorsan meg is teszem ezt.
Én nem értek sok dolgot: Ibra rossz játéka, Titi nem játszik(már Jeffren is hamarabb száll be), Keita minek ennyiszer, Leo mért csak középen, stb...
Ugyanakkor Pepnek van koncepciója, tudja mit akar. Én hiszem, hogy jövőre jobb lesz Ibra, fejlődik Leo(ha még van hova),Pedro, és a többiek. Hiszem, hogy jövőre újabb remek idényünk lesz. Sok igazolását nem értem. Ugyanakkor ne feledjük a tavalyi hat kupát. És ne is feledjük soha. Zseniális játék, hihetetlen ajándékkal kedveskedett nekünk a csapat hétről hétre. Mi meg idén kiestünk a BL-ből és a Király Kupából, és azt mondjuk, hogy "hihetetlen, érthetetlen". Hát "hihetetlen és érthetetlen" döntésekkel nyerünk hat kupát. Ez ugyanaz a Pep. Jó, hogy nem akarjátok elküldeni. Sok sikere lesz még Barcelonában! Ha kihátrál a csapat mögül a szurkolótábor, azért, mert idén csak 1, vagy épp 0 kupát nyer, akkor nem is érdemel hat kupát és fantasztikus játékot. Idén nem jött össze, tán nem is voltunk olyan jók, majd jövőre. Most pedig sok sikert a csapatnak a bajnokságban!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.28. 22:25:52

Keita miért van bent?
Henry minek ül a padon?
Ibrahimovic akármilyen bénán játszott, simán benne volt a gól szvsz...

Az Inter lazán megöli a játékunkat, mi meg nem tudunk velük mit kezdeni. Hol vannak az üresbe futások, az indítások? Ja hogy nincs Eto'o, nincs aki fusson. Szegény Messi is teljesen impotens a 10 védővel szemben...

Amúgy apropó Eto'o, nem kis irónia lenne, ha elküldi a p.csába aztán ott is nyer egy BL-t az ultravagány Ibrahimovic meg lelép a BL-győztes csapattól... Na mindegy, bízzunk a Bayernben vagy a meccsből hátralévő 10 percben. :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
papek89
Jugador d'estrella

2010.04.26. 23:23:01

Minden edzőnek van jó és rossz húzása. Nem csodálkozok azon, hogy Pepnek is. Még nagyon fiatal edző. Még a 40-et se érte el, és máris klubszinten mindent megnyert! ( EL-t kivétel ) Azért is csinálja ezt az állandó taktikai változtatásokat, hogy mindenre megtalálja a megfelelő ellenszert. Valamikor bejön, valamikor nem. De azt kell nézni szerintem, hogy melyikből van a több.Ha így folytatja, mire öreg róka lesz, befog vonulni az edzőlegendák közé. ( A másik, hogy az első sikeres éve után már részben bevonult )
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.26. 22:44:55

Kép
Kép
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.23. 13:29:04

LG írta: De akkor mit csináljunk? Mindig csak magasztaljuk, ha meg hibázik, akkor ne írjunk semmit? Úgy nem sok értelme lenne a fórumnak, ha topicokban csak az istenítés menne, nem igaz? Sztem inkább az az értelme a fórumnak, h ha vki jól végzi a dolgát, akkor dicséretet kap, mikor nem, akkor kritikát.
És igen, ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz :wink: Én leirtam a meccs után, h ezen a meccsen nem taktikázott jól, de bízom benne, ha a visszavágóra kitalál vmit. Persze akkor is isten marad azért, ha kiesünk, csak akkor nem akkora.
Nem önmagával a kritikával van baj. Hanem a kritikák milyenségével - most nem rád gondolok - de itt sokk cifra dolgot lehet olvasni egy egy nem jól sikerült meccs után. Hol vagyunk attól, hogy megkérdőjelezzük minden idők legjobb szezonját futó edzőjét? Nem arra gondolok, hogy egy egy döntéséről nem lehet azt mondani, hogy "szerintem ez xy ok miatt nem volt jó húzás" hanem az olyan kijelentésektől áll fel a szőr a hátamon, amikor valaki kijelenti, hogy márpedig ez a meccs Pep döntésén múlott, vagy azon, hogy Messi nem futott stb. A különbség az a kettő között, hogy míg az első vélemény a második egy kijelentés (ami még nagyon zavar, hogy sokan megkérdőjelezhetetlenül ragaszkodnak teóriájukhoz és bele sem gondolnak, hogy ez az egész sokkal bonyolultabb annál mint, hogy ha gólt akarok rúgatni felteszek még egy csatárt), amit annak fényében, hogy "csak" lelkes szurkolók vagyunk és nem szakemberek, szerintem nem engedhetjük meg magunknak. Ennyi tisztelettel tartozunk az egész csapat felé.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.23. 12:32:16

barca2010 írta:Elég legyen már! Miért kell mindig szapulni, ha egyszer egyszer nem úgy jön az eredmény? Persze, hogy ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz ugye!? Az elmúlt két évben alig volt vereség, és mindig vannak kritizálók. Mi kellene? Veretlenek legyünk 10 éven keresztül? Nevetséges ami itt megy! Szurkoljatok inkább, hogy tovább jussunk! Jaaa, és ha valakinek minden döntése helyes volt az életben, az írjon gyorsan, mert az követendő! Várom a válaszokat.
Zooolllliiii bácsi!

Ne húzd fel magad, mindenki feszült(ebb) a zakó miatt, én megfordíthatónak érzem, mint sokan mások is! El voltam keseredve a vereség miatt, de reálisan ez a csapat tud kettő vagy három gólt rúgni az Internek a SZENTÉLYBEN! :mrgreen:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.23. 12:28:01

barca2010 írta:Elég legyen már! Miért kell mindig szapulni, ha egyszer egyszer nem úgy jön az eredmény? Persze, hogy ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz ugye!? Az elmúlt két évben alig volt vereség, és mindig vannak kritizálók. Mi kellene? Veretlenek legyünk 10 éven keresztül? Nevetséges ami itt megy! Szurkoljatok inkább, hogy tovább jussunk! Jaaa, és ha valakinek minden döntése helyes volt az életben, az írjon gyorsan, mert az követendő! Várom a válaszokat.
De akkor mit csináljunk? Mindig csak magasztaljuk, ha meg hibázik, akkor ne írjunk semmit? Úgy nem sok értelme lenne a fórumnak, ha topicokban csak az istenítés menne, nem igaz? Sztem inkább az az értelme a fórumnak, h ha vki jól végzi a dolgát, akkor dicséretet kap, mikor nem, akkor kritikát.
És igen, ha továbbjutunk, akkor megint isten lesz :wink: Én leirtam a meccs után, h ezen a meccsen nem taktikázott jól, de bízom benne, ha a visszavágóra kitalál vmit. Persze akkor is isten marad azért, ha kiesünk, csak akkor nem akkora.
Válasz küldése