Sebesség számít, de 28 a legjobb focista kor, nem fog 7-8 évig ugyanúgy futkorászni, de ha már itt tartunk, akkor Abidal is akörül jött hozzánk és csak ellébecolt a szélen gond nélkül évekig.
Nem mondtam, hogy öreg, de akkor már inkább egy fiatalabb játékost vennék, mert mondhatsz bármit, egy olyan poszton, ahol a sebesség eléggé fontos, egy 28 éves játékos - 28 évesen léphetne először pályára nálunk - szerintem nem számít a legjobb korban levőnek. De 7-8 év elég sanszos, hogy nincs már benne. Ha még 35 évesen is top teljesítményt tudnának nyújtani általában a jobbhátvédek, akkor most nem kéne Alves helyett embert keresni..Bob_Marley írta:Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Bob_Marley írta:Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Ezen én is sokat gondolkodtam. Kicsit 22-es csapdája ez a helyzet. Nem feltétlenül azért, mert nincs akkora potenciál a fiatalokban, de főleg Halilovicnak még relatíve sok idő amíg olyan szinten lesz, hogy bátran bevethető a felnőtteknél vagy egyáltalán meg fogja-e azt a szintet ütni ami egy Barca kezdőtagsághoz kell. Ennyi idő pedig nincs, Ini sajnos már "kimenőben" van, fiatalabb nem lesz, igazából idén sincs már olyan szinten, hogy stabil kezdője legyen a csapatnak, jövőre már kell helyette valaki. Rafinha a kérdés, elő tud-e annyira lépni , hogy komoly erősítés legyen kezdőként. Erre sajnos már nem biztos, hogy építhetünk, hatalmas kockázat van benne.Petr írta: A gond az, hogy egy játékos leigazolásával bezáródhatnak a kapuk az ifik előtt akár 2-3-4 évre is, ami kellemetlen, főleg megnézve a potenciát Halilovicban vagy Samperben, Rafinháról nem is beszélve. Egy játékosnak örülnék egyedül, őt is Iniesta helyett tudnám elképzelni: Mata.
Ez egy dolog, viszont azt nem tudhatjuk, hogy a Real és mi mennyit ígértek/ígérünk. Ezt egy 25 játékosra átlagolt számból nem lehet kikövetkeztetni.Balinho írta: Hát... A játékosok átlagfizetése egyelőre nálunk magasabb, és ha igaz még a Porto is lejjebb adta az igényeit, hogy Danilo Madridba mehessen, szóval ez kicsit kifogásgyártásnak tűnik nekem.
daglesz sem, mégis skandálták a nevétkristop írta:mario gaspart én is nézegettem már, bírom a játékát, meg az egész villarrealét is, de nem tudom komolyan venni. ő nem akkora név, hogy elfogadják a szurkolók.Petr írta:szerk.: Barcelona are interested in Villarreal right back Mario (24), who is an option to replace Dani Alves. [md]
mario gaspart én is nézegettem már, bírom a játékát, meg az egész villarrealét is, de nem tudom komolyan venni. ő nem akkora név, hogy elfogadják a szurkolók.Petr írta:szerk.: Barcelona are interested in Villarreal right back Mario (24), who is an option to replace Dani Alves. [md]
Lehet igazolnunk, csak 2016 januárjáig nem játszhat Barca mezben a forma hivatalos mérkőzésen, de pl kölcsönbe lehet adnibence-barca írta:Egyébként ez csak számomra hihetetlen, h annak ellenére, h el vagyunk tiltva ugyanolyan mennyiségen jönnek a transzfer hírek és ez a topic is pörög azért? Holott teljesen felesleges, ki a fene tudja, h 2 év múlva ki lesz mozdítható, kit lehet elhozni stb... lehet addig Pogba megjár még 2 csapatot, lehet Danilo már rég eligazol Kínába... jó, nyilván ezek túlzások, de a lényeg, h nem értem, h tud a sajtó még mindig cikkeket kiadni és ezzel lázba hozni a szurkolókat. A fenébe is, 2 év mire igazolhatunk, teljesen felesleges ezeken morfondírozni.....
Egyiknek sem örülnék, főleg Pogbának nem.Nem is tudom, hogy ki lenne a megfelelő ember a középpályára. A gond az, hogy egy játékos leigazolásával bezáródhatnak a kapuk az ifik előtt akár 2-3-4 évre is, ami kellemetlen, főleg megnézve a potenciát Halilovicban vagy Samperben, Rafinháról nem is beszélve. Egy játékosnak örülnék egyedül, őt is Iniesta helyett tudnám elképzelni: Mata.danianevem írta:a mundo szerint Pogba az első számú jelölt, rajta kívül Koke és Calhanoglu lehet az érkező a középpályára. A török ügynöke megerősítette a Barca megkeresését és annyit mondott, hogy Hakan jól érzi magát Leverkusenben.
Fölösleges Carvajalt bántani, mert jó kis jobbhátvéd. Jelenleg egyébként is eléggé hiányposzt a szélsőhátvédek pozíciója, úgyhogy jelenleg az elitbe tartozik (tény, hogy amikor még Maiconok, csúcsformában lévő Alvesek szaladgáltak a pályákon, akkor nem fért volna oda, de van der Wielek, Lichtsteinerek, Glen Johnsonok, Rafaelek, Montoyák-jelenkori Alvesek mellett azért jónak számít), és azért ide is bőven elférne.csababarca írta:Most klasszisnak van beállítva,top 1 jobbhátvéd.visca el barca írta:vagy csak ancelotti tudja h carvajal jó indulattal is csak egy jó jobb bekk és soha nem lesz klasszis.
Aztán véletlen eligazol 1-2 év múlva, le lesz hurrogva,hogy mindig is egy kerékkötő volt.
(ld.: Di Maria-Özil esete, egekig magasztalták őket, Özil jobb is volt mint Iniesta, eligazolt, azóta nevetnek rajta, Higuain dettó)
Hát... A játékosok átlagfizetése egyelőre nálunk magasabb, és ha igaz még a Porto is lejjebb adta az igényeit, hogy Danilo Madridba mehessen, szóval ez kicsit kifogásgyártásnak tűnik nekem.defender3 írta:Brazil, nem kell sokat várni tőle. Inkább a pénz érdekli mint az, hogy játszon. Vagy az lehet, hogy Perez előlünk akarja elvenni.Chino írta: Olyan összeget ígérhetett a Real? Más nem jut eszembe, mert nem indokolná. Azért kíváncsi leszek, hogy tényleg igaz-e. Az pedig röhej lesz, ha ott padozza végig a szezont Carvajal mögött.
Az ilyet meg sajnos el kell fogadni. Kár, hogy az egyébként is szűk jobbhátvédpiac egyre szűkül, még nagyobb kár, hogy magát a jobbhátvédkérdést úgy szrtuk telibe idény elején, hogy úgy tűnik évekig fogjuk nyögni (főleg, ha az egész folyamat eredményeként kénytelenek leszünk 2, de akár 3 évre aláíratni Alvest csilliárdokért)MQuCsabi írta:..Vagy Real drukker.
visca el barca írta:vagy csak ancelotti tudja h carvajal jó indulattal is csak egy jó jobb bekk és soha nem lesz klasszis.
Brazil, nem kell sokat várni tőle. Inkább a pénz érdekli mint az, hogy játszon. Vagy az lehet, hogy Perez előlünk akarja elvenni.Chino írta:Nincs megerősítve, de Rexach szerint Danilo már megegyezett a Madriddal. Mondjuk nem igazán értem az ürgét. Elmegy egy olyan csapatba, ahol van egy stabil, kezdő fiatal hátvéd, akit ki kellene szorítania, ami nem kis feladat, mert nem kutyaütő ráadásul még saját nevelésük is. Ha ez nem fog tökéletesen menni akkor még a válogatott tagságnak is lőhetnek. Itt, egy hasonlóan nívós klubban pedig betonbiztos helye lenne hosszútávon.
Olyan összeget ígérhetett a Real? Más nem jut eszembe, mert nem indokolná. Azért kíváncsi leszek, hogy tényleg igaz-e. Az pedig röhej lesz, ha ott padozza végig a szezont Carvajal mögött.