mi meg majd hosszabbítunk alvessel 3 évre 50 milláért és kész

visca el barca írta:vagy csak ancelotti tudja h carvajal jó indulattal is csak egy jó jobb bekk és soha nem lesz klasszis.
Brazil, nem kell sokat várni tőle. Inkább a pénz érdekli mint az, hogy játszon. Vagy az lehet, hogy Perez előlünk akarja elvenni.Chino írta:Nincs megerősítve, de Rexach szerint Danilo már megegyezett a Madriddal. Mondjuk nem igazán értem az ürgét. Elmegy egy olyan csapatba, ahol van egy stabil, kezdő fiatal hátvéd, akit ki kellene szorítania, ami nem kis feladat, mert nem kutyaütő ráadásul még saját nevelésük is. Ha ez nem fog tökéletesen menni akkor még a válogatott tagságnak is lőhetnek. Itt, egy hasonlóan nívós klubban pedig betonbiztos helye lenne hosszútávon.
Olyan összeget ígérhetett a Real? Más nem jut eszembe, mert nem indokolná. Azért kíváncsi leszek, hogy tényleg igaz-e. Az pedig röhej lesz, ha ott padozza végig a szezont Carvajal mögött.
Mert miért ne?visca el barca írta:carvajal meg a szűk elit?azért komoly h már péntek délelőtt elkezdted szürcsölni a 7végi adagodat
carvajal meg a szűk elit?palesz77 írta:Ezt a hírt én se venném készpénznek, egybehangzó sajtóértesülések szerint 3 hónapja Reus megegyezett a Reallal, azóta meg hosszabbított már.. Mondjuk benne van, hogy igaz, de közel sem biztos.
Viszont ha tényleg az, akkor Danilonak külön gratulálok, van kb 3 top klub, ahol van olyan fiatal jobbhátvéd, aki sanszos, hogy a szűk elitbe fog tartozni a posztján - vagy már most is annak mondható -, erre pont ilyenbe menne? Nem túl logikus..
Most néztem,hogy a Rio Ave tulajdonában van, és ő adogatta kölcsönbe a Castillának is, meg 2. éve a Monaconak. Opciós joga van a Monaconak a srácra, ha jól értelmezem,akkor 4 millió font az ára. Gondolom a Monaco megvenné ennyiért, nekünk(vagy akik viszik, annak) meg többszöröséért.Balinho írta:
Fabinhot nem ismerem (őt amúgy végleg vette meg a Monaco, vagy csak kölcsönben van a Realtól, mert akkor felejtős), lehet, hogy tök jó, meg stb... D.
Sajnálnám, ha igaznak bizonyulna, mert a Realnak igazán nincs szüksége rá, és ha Arbeloa megy is, Carvajallal olyanok lesznek, mint Coentrao meg Marci a balon. Valaki ki fog szorulni és meg fogja szívni. De ezzel is eléri a Real, hogy a jövő évi legnagyobb hiányposztunkra ne tudjuk az elérhetők közül az egyik legjobbat elhozni, úgyhogy nekik már ezért is megéri.visca el barca írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
fabinhonak én amugy örülnék. igaz nem világsztár, de egy-két monaco meccs alapján amit láttam, olyan mint habony, egy jómunkásember. talán egy próbát megérne.
Utánanéztem, 2013-ban a Castillaban játszott kölcsönbenvisca el barca írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
fabinhonak én amugy örülnék. igaz nem világsztár, de egy-két monaco meccs alapján amit láttam, olyan mint habony, egy jómunkásember. talán egy próbát megérne.
Utóbbi teljesen középszer, megy, mint a gép, de semmi extra.Bob_Marley írta:Ezek a listák, meg átigazolási "pletykák" számomra mind arra utalnak, hogy Olaszország felé nézelődünk , de ha csak a múltat veszem, akkor Coco vagy Zambrotta sem váltotta meg a világot. Spanyolországban érdemesebb lenne nézelődni, itt van ez a Vieto gyerek de középpályára ez a Cherysev is remek játékos. Nem azt mondom ők kellenének, de választék lenne a Ligában, s nem csilliárdokat kellene elkölteni.
van. iniestával el kell fogadtatni ua. mint xavival, hogy jövőre egyre kevesebbet játszik. ő láthatóan előbb elfáradt mint xavi. mig utobbi azért 32 évesen bőven toppon volt, ini már közel sincs.kristop írta:van jó megoldás? vagy csak kevésbé rossz?