Stoichkov írta:ezt komolyan nem akarom elhinni.
csinál egy látványos cselt a srác, az idegbeteg bilbao játékosok letámadják. ezt még megértem, frusztráltak és szomorúak amiért ennyire könnyen szétszedte őket a barca.
nade a szakértők a stúdióban?????
komolyan lehülyegyerekezi neymart, és jön, hogy a régi időkben ezért széttörték valaki lábát?
egyszerűen nem tudom felfogni amit láttam/hallottam ebben...
Már csak az hiányzik hogy neki is vagy más játékosunknak úgy eltörjék a lábát mint Maradonának...
(Az az ember is csak egy sárgát kapott, és a komolyabb eltiltást lecsökkentették 6 meccsre, de persze Suarez harapása az a világ legcsúnyább tette...

)
Akkor is Neymarék lennének a h*lyegyerekek mert mertek cselezni, és meg is érdemlik ezért hogy félbetörik a lábukat, akár a karrierjüket is?!
Tényleg ki kell írtani ennek a szép sportnak még a megmaradt részét is? Legközelebb Messit is megbűntetik, meg mindneki mást aki mer cselezni, neadjisten 1-1 merészebb cselt meghúzni?
Komolyan ha így folytatódik akkor 20 év múlva az lesz a jó ha az egész foci csak "tolok egyet a labdán oszt lövök" lesz?
bazsa007 : És akik ellendrukkerek hallgatták , mennek majd terjeszteni hogy Neymar mekkora egy hülyegyerek folyton feldobja magát és mindenkit szét akar alázni...
Lásd a múltkori esetnél is mekkora hatása volt annak hogy a közvetítő benézte az esetet:
Az összes ellendrukker azzal jött hogy a bírók minket toltak, és hogy Neymart ki kellett volna állítani, csak a bíró nem akart második sárgát adni neki...
Miközben meg egyértelműen látható volt hogy beívelt labdára indult Neymar de visszarántották különben elérte volna, szóval az leginkább tizigyanús eset, de semmiképp sem Neymar sárga...
Neymar sem egy szent, de tényleg szinte minden meccsen szándékosan faragják, sokszor ok és következmény nélkül...
Ebbe persze részben a féltékenység is benne lehet, hogy ennyi idősen ilyen nagy "sztár" és ennyit elért.
Amúgy érdekes hogy pl Boateng akit Messi úgy elfektetett gól előtt hogy hetekig rajta röhögtek, nem volt frusztrált és következő meccsen is felsegítette vagy átölelte Messit...