Nem kéne nekem esni Skacok, én csak arra szerettem, volna fehívni a figyelmet, hogy a csapat egyre nehezebb helyzetben lesz ha minden marad így ahogy most.
Egyre kevesebb a pénz, igazolni nem fogunk tudni nagyon, a legjobbjaink megtartása viszont nehéz lesz így, hogy esélytelen a BL és még az EL is. Nem vagyok egyáltalán biztos benne, hogy a Gavi, Pedri, Jong kp.-ból mind a hárman itt folytatják jövőre is. Be kell látni, hogy tehetséges, sikerre éhes fiatal játékosoknak egyszerűen nem vagyunk opció jelenleg és ezt csak és kizíárólag az előző vezetés számlájára írni nem kellenne. Bőven Laporta is tehet róla
Emellé jön, hogy a szurkulók is egyre elégedetlenebbek világszerte, csak nagyobb lesz a nyomás Xavin, még ha halkan is de kezd "recsegni a pad" alatta. A közösségi médiának igenis nagy szerepe van egy klub gazdasági életében, mint marketing eszköz. Ha folyamatosan azt lehet olvasni, hogy mindenki out, finished club, stb... az nem tesz jót egy klub arculatának, főleg nem a miénknek jelen helyzetben.
Ezen nem tudom mi olyan megmosolyogtató...

Di mindegy is, a Real ellen majd reméljük megmutatja Xavi a sok károgó xavioutolnónak, hogy mi merre hány méter. EZ