Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nálam még nem tart ott , hogy hálát adjak azért mert láthatom játszani. Ahhoz még szerintem le kéne rakni pár dolgot az asztalra. De az egyértelmű , hogy óriásit fejlődött tavalyhoz képest . Igaz egy kis önuralmat még tanulhatna Messitől.....Jack Napier írta: Hihetetlen,hogy sok ember nem összeteszi a kezét, azért hogy láthat egy ilyen zsenit játszani hanem még folyamatosan fikázza,nagyképűnek,megalázónak tartja a cseleit...![]()
istenem komolyan nem hiszem el amikor ilyeneket olvasok róla,hogy pofátlan,nagyképű,nem futball pályára való a viselkedése...
![]()
![]()
Áldom az eget,hogy láthatom őt és Messit nap, mint nap játszani.
Hihetetlen,hogy sok ember nem összeteszi a kezét, azért hogy láthat egy ilyen zsenit játszani hanem még folyamatosan fikázza,nagyképűnek,megalázónak tartja a cseleit...palesz77 írta:Neymar Jr ● Ultimate Skills Show 2015
Eszméletlen mennyit fejlődött tavalyhoz képest. Remélem ez töretlen lesz jövőre, és egy meccs 75%-ában legalább ott lesz végig, nem lesznek eltűnős félidői sokszor, akkor még jobb szezont futhat majd, mint az idei. Nem mintha most nagyon panaszkodni kéne rá, azok a dribblik..Amikor jó napja van élmény nézni a játékát, megkockáztatom, hogy jelenleg ő tud a legszebben játszani, ha olyanja van - persze a szépség relatív, 'Joga Bonito' stílusra gondoltam.
A passzoknál meg amúgy látszik, hogy nem csak rajta múlt azért, hogy Suáreznek nem adott gólpasszt..
Ebből is látszik, milyen favágót vett 2 éve a Barca!PCsabi írta:Pepe - 103 yellows, 6 reds (since 2004)
Neymar - 101 yellows, 6 reds (since 2009)
Én ezt megértem,meg igaz.palesz77 írta:Attól még, hogy rosszul vezette, és részben jogos Neymar kiakadása, én is támogatom azt, hogy a bírókat jobban védjék - mondjuk ez lehet már túlzás, de így legalább többet pihen. Baromi idegesítő már, hogy egy-egy ítélet után a fél csapat odafut a bíróhoz ártatlanságát követelve, és próbálja győzködni minden hülyeségről a sporit - sajnos ebben mi is élen járunk. Ha még ezt a meccs utáni beszólogatást se büntetnék, akkor csak még jobban elszaladna a ló a játékosokkal, úgyhogy engem nem zavar a büntetés különösebben. Mondjuk ezzel párhuzamosan a bírók a bíráskodásuk színvonalát is növelhetnék, az is igaz..
Nem Baccat védve, mert az is kemény volt és meg is kapta a büntetését, de ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Az életben is ha nekimész a rendőrnek, akkor ne csodálkozz ha nagyobb büntetést kapsz. A bíró a "hatósági személy" a pályán. Minden sportban az a legsúlyosabb ha a bírónak mész neki. Ő meg állítólag megvárta a folyosón és nem túl szép kifejezésekkel illette (elég enyhe kifejezés a szót emelt bizonyos dolog ellen, ha így tett volna akkor nem kerül bele a jegyzőkönyvbe, hogy elküldte melegebb éghajlatra a sporit). Ez bőven megért plusz meccseket. Ha nem áll le keménykedni a meccs végén, akkor megússza egy meccsel, így meg amilyen hisztit levágott meg nekiment Murillonak plusz a bírónak, a 4 meccs jogosnak tűnik.csababarca írta:gratulálok.
megint szép üzenet, undorítóskodni,vagdalkozni,lökdösődni lehet, szóvá tenni meg nem. 4szer súlyosabb ha valaki szót emel a faragás ellen.![]()
nem baj legalább jön pihenni,ráfér.
Én úgy tudom, hogy 1 meccset kapott.MessiNeymarSuarez írta:csababarca: Bacca 1 vagy 2 meccses eltiltást kapott. Ha jól tudom akkor az a végleges hogy 2.
Én már hozzászoktam, hogy az NSO már rég Blikk színvonalat képvisel.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
Érdekes kifejezés a cselre...Ha Ronaldinhorol, Ronaldo De Limáról, Zidaneról, Roberto Carlosrol stb-ről van szó akkor "zseniális világklasszis csel" ,de ha Neymar csinálja akkor meg pofátlanság...danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
Szinonima szótárba tessenek betenni a szerkesztők a "legpofátlanabb" szót a pengés, gyönyörű, látványos, közönségszórakoztató szavak közé, mert ezek szerint azt is jelenti.
Ha valaki más csinálna ugyan ilyen cseleket, akkor meg olyan cím lenne, hogy "... öt legszebb csele" annyira látszik, hogy a kattintásra mennek meg, hogy nagyon nem szeretik Neymart.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
Szinonima szótárba tessenek betenni a szerkesztők a "legpofátlanabb" szót a pengés, gyönyörű, látványos, közönségszórakoztató szavak közé, mert ezek szerint azt is jelenti.
Nekem azért elég hiányos ez a kis összeállítás, azért nálunk is bemutatott jó néhány szép mozdulatsort, depor ellen pl. de tény hogy a bilbao viszi a pálmát, ezen a reakción mai napig nevetek.danianevem írta:Ezek a címek... Neymar öt legpofátlanabb csele, ami élesben bevállt
kanty írta:A csapatkapitányság nekem is szemet szúrt. Silva szerintem remek vezető, így nem igazán volt értelme váltani. Neymar nagyon sokat fejlődött, és folyamatosan fejlődik is, de mint vezető, mint a világ legnagyobb futballnemzetének csapatkapitánya még kevés.
teljesen igazad van, sztem az árcédula szerint osztott dunga. kár volt.Normandia írta:...azt nagy hibának tartottam és tartom most is, hogy csapatkapitány tud lenni ebben a brazil válogatottban. Erre egyszerűen még fiatal, nem érett még meg. Dunga ezzel elég nagy terhet tett a válára és látható, hogy nem is igen tudja mivel jár ez. Ez egy felelősség a többiek felé, úgy taktikailag, mint mentálisan.
Nem is értem hogyan gondolja Dunga. Vannak nála alkalmasabb játékosok, akik szerintem helyre tennék őt is.