Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, egyetértek, ezek a zsákbamacska, óccsó néger srácok elég jól be szoktak válni, ha meg nem, hát amúgy sem kerülnek olyan sokba.palesz77 írta:Én se ismerem, de akit érdekel, az nézze meg ezeket - vs St Etienne, vs PSG -, az alapok látszanak belőlük. Ezek alapján tényleg elhinném, hogy figyeljük, elég labdabiztosnak tűnik, mellé gyors, erős, és tud balhátvédet is játszani. Chinoval egyetértek amúgy, egy ilyen franciából "kukázós" igazolásnak én is örülnék - Marquinhos is onnan jönne végülis-, legutóbb még 07/08-ban igazoltunk onnan emlékeim szerint 2 játékost, egészen beváltak..
Ja és amúgy nekem ez új volt, de a Tottenhamnek ő lőtte ezt a csodagólt anno.
Én személy szerint nem sokat hallottam a srácról. Össz-vissz két Lyon meccset láttam, de azokon azokon nem játszott vagy csak nem figyeltem eléggé. Inkább Bob-ot kellene megkérdezni, ő néz francia meccseket.Castiel írta:Robert Fernandezék ellátogattak a francia rangadóra, a Psg-Lyon meccsre,hogy megnézzék Umtiti játékát, mert állítólag ő is jelölt lehet a középső védő posztra!A newcastle, és a madrid is figyeli a kameruni szármázású 22 éves védőt, aki akár szélen is bevethető! Kivásárlási ára kb 15 millió euró lehet! (sport.es)
Adriano pedig meggondolta magát a Sport.es szerint, és marad még Barcelonában!
Cseri írta:Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.
Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.Castiel írta:Robert Fernandezék ellátogattak a francia rangadóra, a Psg-Lyon meccsre,hogy megnézzék Umtiti játékát, mert állítólag ő is jelölt lehet a középső védő posztra!A newcastle, és a madrid is figyeli a kameruni szármázású 22 éves védőt, aki akár szélen is bevethető! Kivásárlási ára kb 15 millió euró lehet! (sport.es)
Adriano pedig meggondolta magát a Sport.es szerint, és marad még Barcelonában!
roby122 írta:Ha lécel Mathieu, meg Bartra is, akkor egy olyan KH-et választanék aki a bal oldalon is bevethető.
Ez nálam jelenleg Rojo.
Nem sok mozdítható hosszú távú megoldás van sajnos.Ahogy lentebb is mondtátok nem nagyon van igazán jó Kh.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..
Tromort77 írta:Én nagyon örülnék neki ha a City elhappolná előlünk szerintem nem illene ide.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..
Otamendi-vel pedig csak az a baj, hogy Demichelis sűrűn van mellette... De ha megint kiadnak 40 millát egy kh-re akkor az jól mutatja mennyire nehéz minőségi kh-t találni manapság.
Én nagyon örülnék neki ha a City elhappolná előlünk szerintem nem illene ide.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..
A Lucho korszakot végigkísérte a transferban. Most nyáron lesz először, hogy nem korlátoz semmi.nzxtpo írta:Azért, mert korábban itt, illetve más csapatoknál jelenleg is folynak/folyhatnak így az átigazolások, korántsem jelentik azt, hogy ez lenne jellemző az utóbbi években ránk. Amióta Lucho megkezdte a munkáját azóta szerintem egy igazolás sem történt az ő megkérdezése nélkül, esetleg Ter Stegenre lehet ráfogni, de őt már Valdes korai bejelentése miatt hosszas megkörnyékezések és megfigyelések előzték meg. A legdurvább példa pedig a közelmúltból Henry leigazolása, ami most így rémlik, bár én korántsem bántam, még ha nem is nálunk volt a csúcson.Samper írta:Két koncepció fut párhuzamosan. Az egyik szerint elég egy csapatba 4-5 világklasszis, a többi legyen csak jó kiegészítő ember. Ilyen most a Barca. A másik szerint tömjük tele a csapatot annyi világklasszissal, amennyivel csak lehet. Erről szólnak az átigazolási pletykák. A koncepciók közül az elnök és a pénztárca választ - az edző ebben nem igazán fontos szereplő.
Azért, mert korábban itt, illetve más csapatoknál jelenleg is folynak/folyhatnak így az átigazolások, korántsem jelentik azt, hogy ez lenne jellemző az utóbbi években ránk. Amióta Lucho megkezdte a munkáját azóta szerintem egy igazolás sem történt az ő megkérdezése nélkül, esetleg Ter Stegenre lehet ráfogni, de őt már Valdes korai bejelentése miatt hosszas megkörnyékezések és megfigyelések előzték meg. A legdurvább példa pedig a közelmúltból Henry leigazolása, ami most így rémlik, bár én korántsem bántam, még ha nem is nálunk volt a csúcson.Samper írta:Két koncepció fut párhuzamosan. Az egyik szerint elég egy csapatba 4-5 világklasszis, a többi legyen csak jó kiegészítő ember. Ilyen most a Barca. A másik szerint tömjük tele a csapatot annyi világklasszissal, amennyivel csak lehet. Erről szólnak az átigazolási pletykák. A koncepciók közül az elnök és a pénztárca választ - az edző ebben nem igazán fontos szereplő.
Veled szerintem az egész EB-közösségnek személyesen is találkoznia kellene, mert pár éven belül olyan híres leszel, mint Coelho, és akkor a mostani fórumozók homokot fognak szórni a fejükre, hogy nem látták meg benned a tehetséget...Samper írta:Két koncepció fut párhuzamosan. Az egyik szerint elég egy csapatba 4-5 világklasszis, a többi legyen csak jó kiegészítő ember. Ilyen most a Barca. A másik szerint tömjük tele a csapatot annyi világklasszissal, amennyivel csak lehet. Erről szólnak az átigazolási pletykák. A koncepciók közül az elnök és a pénztárca választ - az edző ebben nem igazán fontos szereplő.
Azt olvastam, hogy Funes Mori-t figyelik valójában és nem Stones-t. Róla még nem beszéltünk, de talán nincs is mit.palesz77 írta: Jövő héten írhatok ki, de igazából ahogy olvastam a híreket Laporte és Marquinhos a fő jelöltek - a hírek szerint -, és Stonest említik meg még néha, aztán ennyi. Hummels csak fórum kívánság tudtommal, szóval nincs sok jelölt..
Ez talán segítS.Agüero írta:Én is Marquinhost hoznám amúgy, két poszton is tud játszani. És még csak 21 éves.
Aki még eszembe jut az Giménez az Atmából, meg még Mustafi. Bár őket 5-6x látom egy évben játszani. Ha valaki tud róluk mondani hiteles infót, az mondhatná.
Egyetértek. Masch, LE jobbkeze a pályán. Miden változtatást vele beszél meg. Még egyszer nem láttam, hogy Pique- vel beszélt volna, ha Masch a pályán volt.Varatrix írta: Nem érzem hogy Masch játékába lenne kivetni való, hogy helyette kéne gondolkodni. Szerintem jó lenne a mostani keret csak annyi kéne hogy Bartra több játékpercet kapjon, és beérjen 2-3 év múlva amikor Masch visszaesik. Vagy ha LE-nek kifogása van Bartrával, akkor is egy másik 23 év körüli védőt.
Mascherano szerintem jelenleg az igazi vezére a csapatnak. Karszalag nélküli kapitány. Messi sem iniestán nem látom azt amit láttam Puyolba, vagy most az argentinban, de nyílván más szempontok is döntenek, és nem tudom ezt pontosan kívülről megítélni.
De Javierben egyértelműen látszik az ami Puyolban megvolt, és ha ő nem lesz olyan sérülékeny én nem cserélném el semmi pénzért.
Nem érzem hogy Masch játékába lenne kivetni való, hogy helyette kéne gondolkodni. Szerintem jó lenne a mostani keret csak annyi kéne hogy Bartra több játékpercet kapjon, és beérjen 2-3 év múlva amikor Masch visszaesik. Vagy ha LE-nek kifogása van Bartrával, akkor is egy másik 23 év körüli védőt.Chino írta:Pont ez lenne a lényege, hogy ne padra, hanem a kezdőbe igazoljunk. Bartra mehetne kölcsönbe és a Verrma-Matyi-Masch trióból egyet pedig eladni. Nyilván nem az utóbbit, sanszos, hogy a belga lenne az. Ezzel lenne Piqué mellé egy stabil védő, cserének meg Masch és Matyi. Ezzel így tökéletesen meglennénk. Lehetne érdemben rotálni és sérülés esetén sem lenne a leggyengébb csapatrészünk.