Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, mert akkor nem focizna CR, Messi vagy Suárez?Messias2 írta:Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banNero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.Egy másik csapatban nyújtana ilyen teljesítményt, ahol nincs nála egy még jobb, akkor biztos ott lenne a jelöltek között.
Lehet, viszont Neymar lehet a jövő aranylabdása + ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyi fontos trófea elhódításában játszhat még főszerepet. Számomra fontosabb a kupák száma, mint a stadion felújítása.S.Agüero írta:Mondjuk abból a 200 millióból már fel lehetne újítani a stadiont.Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.
Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banNero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.
Mondjuk abból a 200 millióból már fel lehetne újítani a stadiont.Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.
Nem is kezelik átlagként. Bár hozzátenném, hogy a Barcában játszani eleve nem átlagos dolog.Messias2 írta:Messivel egy szinten kéne kezelni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy átlag Barca játékost. Nagyobb szabadságot adni neki a pályán, több szabadhoz odaengedni, stb.
Engem is kezd már idegesíteni. Most kaptak egy zsíros szerződést az Adidastól és egyből bankot akarnak robbantani a brazilért. De hát tegyék, ha akarják, úgysem fog sikerülni.Nero. írta:100% hogy itt marad. Mondjuk egyre jobban kezd irritálni a United a bohóc Van Gaallal az élen. Ezek a lúzerek mostanában azt gondolják, hogy bárkit megvehetnek csak úgy kilóra.
Hát szerintem nem úgy van kezelve, mint egy átlag játékos.Messias2 írta:Messivel egy szinten kéne kezelni, vagy legalábbis nem úgy, mint egy átlag Barca játékost. Nagyobb szabadságot adni neki a pályán, több szabadhoz odaengedni, stb.
Messias2 írta:http://www.theguardian.com/football/201 ... d-woodward
Ebben mennyi igazság lehet!? Guardian azért nem szokott olyan kacsákat írni, mint mondjuk az AS vagy Marca. Meglepődnék, ha dobbantana, de egyfelől megérteném, mert ott ő lehetne az 1. számú ember. Itt Leo árnyékában fog játszani jó pád évig. Jobban meg kéne becsülni a srácot, mert ő a jovő.
Főleg, hogyha egy Pedro/Munir/Sandro játszik a helyén...Normandia írta:Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de nekem hiányzik nagyon a srác a meccsekről. Nem hittem volna, hogy ennyire hozzá fogok szokni.
A mumpszból hamar kigyógyul, de hogy erőállapotát mikor nyeri vissza, az kérdés.El Pistolero írta:Remélem a szezon során nem kell attól félni, hogy rubeolás lesz vagy bárányhimlős.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()
ez nem sérülés, csak simán elkapott egy vírustNem tudjátok, tud-e már játszani az első fordulóban?
Remélem a szezon során nem kell attól félni, hogy rubeolás lesz vagy bárányhimlős.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()
ez nem sérülés, csak simán elkapott egy vírust
Én kb fél éve voltam bárányhimlős 23 évesen. Bármikor beüthet egy vírus. Jobbulást neki. A mumpsz elég veszélyes felnőttkorban.Sanama írta:A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()
A mumpsz egy fertőző vírusos betegség, ami elsősorban a nyálmirigyeket támadja meg.kristop írta:most komolyan, mikor hallottatok olyat, hogy egy focista mumpszos lesz?![]()