2016.04.29. 14:31:48
Ezt az MSN rotálást is kicsit túlzásba viszik egyesek.
Tavaly Neymar 4043 percet játszott, idén most tart 4093-nál. Idén Messi 3839-nél, tavaly 5059-el fejezte be. Suarez pedig lehet, hogy csak 3528-at játszott, de ne felejtsük el a 3-hónapos eltiltását. Ráadásul rajta látszik legkevésbé a fáradtság.
És tavaly azért volt egy Pedro, aki nem világelit, de azért nem kutyaütő. Most van egy Sandro meg egy Munir helyette.
Ezzel csak azt akarom, hogy a tavalyi szezonban sem volt túl sokkal többször rotálva az MSN mégsem volt ilyen gond. Ha azt vesszük, hogy amikor a hullámvölgy kezdődött nagyon távol álltak játékpercekkel a tavalyi szezontól, szóval ez nem hiszem, hogy szempont lenne. Csak ha nem néz az ember utána első blikkre jónak tűnik.
Szemmel láthatóan a válogatott szünetből is nagyon rosszul jöttek ki, pont a Clásicó elútt.
Szerintem Nolito lehetne az, aki leginkább megfelelne erre a feladatra. Ő is lenyilatkozta, hogy jönne, tehát tisztában van, hogy a játékpercei radikálisan redukálódnának, LE is jól ismeri és az MSN bármely tagját lehetne rotálni. Szerintem 20-25 körül el is lehetne hozni, télen azért a költségvetés is más, lehet, hogy ezért nem jött létre a biznisz. Feghouli is megoldás lehet, főleg ingyen, bár ő inkább zsákbamacska. De lehet, hogy pont Denist akarják erre a feladatra, de nem tudom mennyire jó ötlet. Neki is jobb lenne, ha a Villarrealban maradna. Erős csapat, ott stabil játékos, nemzetközi kupában is indulhat, betehetnénk rendesen a karrierjének.
Valakit biztos igazolnak, de nem hiszem, hogy 35 millát kiadnának egy cseretámadóra, mikor kell még egy balbekk és nagy összeg egy kh-ra.
Akiket legbiztosabban el tudok képzelni távozóként az Adriano, Vermaelen, Bartra. Utóbbi kérdés, hogy kölcsön vagy végleg, de amilyen szíve van azért a pár játékpercért is maradna. Ha Denis jön és személy szerint megszabadulnék Ardatól. Lehet mondani, hogy időt meg lehetőséget kell adni, de még az igazi küzdést sem lehet rajta látni, kicsit azt érzem, hogy ő is csalódott, nagyobb szerepet várt. Személy szerint nem érzem, hogy megtenne mindent azért, hogy több szerepet kapjon és LE sem teszi igazán a két fiatal elé, ami szintén egy tüske lehet. Azt nem tudom az öltözőben vagy az edzéseken mi a helyzet, de a pályán nagyon távol van attól, hogy komolyabb szerepet kapjon. Abból a kb. 12 meccsből, amin elég szerepet kapott lehozott kb. 3, max. 4 jó mérkőzést. Le kell nyelni a békát, nem vált be volt már ilyen bőven Pep alatt is. Így Rafinha meg Sergi Robi is nagyobb teret kaphat, plusz ha kell ott lesz Denis is. Előbbi ha megkapja a lehetőséget fokozatosan akár kezdő játékos is lehet belőle, míg a törökről ez nem mondható el. Ráadásul felszabadulna magasabb fizetés és kapnánk érte egy jó kis summát is (még ha nem is a japánokhoz megy 25-30-at kaphatunk érte), amiből már bátran lehetne igazolni is.
Forca Barca!!!!