Rinku írta:...
Pepre sok mindent lehet mondani,de hogy fenyegtés a Barcára nézve,azért erős!
1.Eto'o-t elküldtem volna én is,ezt sokadjára írom,és mégpedig azért,mert a teljesítmánye,gondolik itt a mutatott játékra,nem volt megfelelő!Sok gólt lőt,de az utolsó évében a többiek tették naggyá!Megjegyzem voltak gondok a viselkedésével is,összességében megértem hogy nem kellett!Azóta sem az igazi,jó hogy "eladtuk"!Saját vélemény!
2.Ibrával pótoltuk,ami olyan vészmegoldás volt.Csak így lehetett elnyomni Eto'o-t!Bejöhetett volna ez a húzás.Nem jött be annyira,megjegyzem lehet kéne adni még egy évet neki,node megértem,hogy nem akar Pep meg a vezetés sem egy zsákbamacska játékost 12misi/évért itt tartani.
-Megjegyzem lehet jól viselkedik,de tuti neki állna bomlasztani,ha a padon végezné kb egész szezonra!
-Saját véleményez is!Nem bukunk vele olyan sokat,sztem még anyagi pluszunk is volt a leigazolásából!De ha csak a legrosszabb esetet nézzük:-46ért jött,mivel ő jött,elment Eto'o, az ő fizuját megúsztuk+10misi,-12misit fizettünk neki,és 40ért megy.Sztem mondjuk mezek,reklámok,tvs közvetítői díjak...miatt inkább +ba vagyunk,de hagyjuk,nem ez a lényeg!A legrosszabb estben így is csak 8misi minusz volt,meg béke az öltözőben az előző szezonban,ami lehet megért ennyit,sőt!
-Megjegyzem ha marad és [auto_cenzúra] lesz,vagy padozik,akkor -12még,nomeg még szarabbul lehet eladni,szal megértem a vezetőséget,hogy nem akar kockáztatni!
-Hogy miért az utolsó pillanatban kell ezt?Mert most jött olyan kérő,ahova el is menne Ibra,ennyi!
-Hogy kell e pótolni?Sztem nem ártana.Hogy kivel jó kérdés,bárki jön nem leeht tudni hogy válik be,de még míg jobb lenne ha vki jönne lutrira,mintha senki,az a veszélyesebb!
3.Touré!Itt Touré már-már az olimposzi Istenek szintjén jár!Jó jó,de azért nem pótolhatalan.Pep rotálni akar vkp poszton,különböző felálláskat alkalmazni,így nem tudta garantálni fix kezdő posztját.Plusz emelést is akart.Touré többet akart játszani,hát elment.Ennyi,itt nem volt elüldözés,csupán eltérő elképzelések az edző és Touré részéről!Pep favorizálta Busit,megjegyzem joggal,nem kis playa és még mekkora lesz,minden edzőnek meg van az elképzelés,neki ez,ezzel nincs baj amíg működik!
4.Játékos eladások!Akik ezen kívül mentek,jó hogy mentek,nem kellenek ide,nem jöttek be,ez van!
5.A keret elég bő,és ezt azért mondom,mert aki itt van arra Pep 100%osan számít!Az előző években sok olyan volt,aki csak fölösbe volt itt!A fiatalok meg elég jók,lehet őket gyengébb meccseken játszatni!Amőgy is elég univerzális játékosaink vannak,akik bárhol bevethetők!Sztem bővebb a keret,mint valaha,mert pl 2009ben olyan játékosok voltak nálunk aki sosem játszottak,vagy ha mégis katasztrófa volt:Sylvinho ,Martín Cáceres,Marc Muniesa(még nem lehetett rá számítani),Gudjohnsen,Hleb,de Marquez is borzalmas volt,Pique,Busi nem volt ilyen stabil.
Most a keretből max Jeffren,JDS,Muniesa(majd elválik)Thiago(sztem berobban)aki labilis!Ha megnézzük van 18 olyan játékos,aki ha játszik nagy baj nem lehet,és 3-4 olyan akikből 2, nagy valószínűséggel robban!
2009-ben 17 játékos forgott a Barcában,mint akire számított Pep,azok közül is többen kétesebbek voltak,mint idén akik itt vannak,és többiek meg nullák voltak!Szal a kert erősödött!Nem a mennyiség a minőség a lényeg!
Pep jól csinálja,meglesz az eredmény is,majd meglátjuk!