hajnesz írta:Védőkérdésben meg nem egy csúcsnégerre gondoltam, aki labdába csak egy nagyot bele tud bikázni, hanem egy olyanra, mint az 5évvel fiatalabb Alba a túloldalon. Mindenhol ott van, képes hosszútávon végigfutni minden meccset nagy intenzitással.
Minden tiszteletem Albáé, de én nagyon remélem, hogy nem az ő klónját hozzuk jobbosra. Imádom a lelkesedését, de jobban örülnék, ha legalább az egyik oldalon komoly kombinatív képességekkel megáldott szélső játszana a csapatban. Mert lássuk be, Alba inkább a futómennyiségéből, és a Messi passzaira való berobbanásaiból él meg.
Képességekre amúgy nálam simán Aurier nyerne, kemény, jól védekezik, összjátékban is baromi jó - ha egy PSG-be megy neki, itt is menne szerintem -, cselezni is tud. Sajnálom, hogy buta mint a föld, pedig a rohadt jó lenne..
Viszont amit VEB írt, az elgondolkodtatott, tényleg semmi logika Alves Juvéba való távozásában.. Úgyhogy a hírek ellenére már én is őszintén kétlem, hogy menni fog. Sokszor volt már róla szó, hogy 1 lépésre a távozástól, szerintem végül most se megy. Akkor meg SR-el ketten lehozzák jövőre remélem, legalább lenne egy biztos pont, ha totál csőd lenne mégis Robi beépítése.