Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.14. 19:49:09

fanbarca írta: Csatársor: Hoznék egy kemény cserecsatárt, egy jó tökös valakit, akit középre lehetne betolni Suárez helyére, nem szélsőt. A többi rendben.

Ez nagyon szép és jó, hogy lehetne rotálni/sérülés esetén cserélni Suarezt, de amúgy mit csinálnánk vele. Egy szélső gyakorlatilag az egész MSN-t rotálhatná.

Ha ég a ház és be kell valakit hozni, hogy gólt lőjön, akkor is inkább hagynám bent Suarezt, mint lecseréljem mondjuk egy 30-40 milliós Gameirora.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.14. 12:26:26

fanbarca írta:Mostanában nagyon komolyan (?) repkednek a nevek, de szerintem nagyon komoly vérfrissítésre nem lenne szükség.

Kapu: Be kéne ragasztani most már Ter Stegent, s Bravot elengedni. Tudom, hogy merésznek néz így ki, de az lenne a legjobb, ha valamelyikük huzamosan védene, én meg a németet preferálnám (holott egy rossz szavam se lehet a chileire)

Védelem: Mathieu, Vermaelen, Adriano (s talán Alves is mehetne), egyetlen egy védőt hoznék komoly pénzért (egy alacsonyabbat) s a többit feltölteném fiatalokkal. Én örülnék ha SR játszana jobbhátvédet.

Középpálya: Denis Suárez hazajön s a többi megint fiatalokkal.

Csatársor: Hoznék egy kemény cserecsatárt, egy jó tökös valakit, akit középre lehetne betolni Suárez helyére, nem szélsőt. A többi rendben.
Remélem Douglast csak véletlenül hagytad ki az eladó védők közül!
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.05.14. 11:45:22

Mostanában nagyon komolyan (?) repkednek a nevek, de szerintem nagyon komoly vérfrissítésre nem lenne szükség.

Kapu: Be kéne ragasztani most már Ter Stegent, s Bravot elengedni. Tudom, hogy merésznek néz így ki, de az lenne a legjobb, ha valamelyikük huzamosan védene, én meg a németet preferálnám (holott egy rossz szavam se lehet a chileire)

Védelem: Mathieu, Vermaelen, Adriano (s talán Alves is mehetne), egyetlen egy védőt hoznék komoly pénzért (egy alacsonyabbat) s a többit feltölteném fiatalokkal. Én örülnék ha SR játszana jobbhátvédet.

Középpálya: Denis Suárez hazajön s a többi megint fiatalokkal.

Csatársor: Hoznék egy kemény cserecsatárt, egy jó tökös valakit, akit középre lehetne betolni Suárez helyére, nem szélsőt. A többi rendben.
més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.14. 09:45:32

Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Ha a Pedros rész nekem szól, nem mondtam, hogy egy szint. Pedronak volt egy kimagasló időszaka kb. 2010-2013 között. De a legutóbbi 3 szezonja jóval középszerűbbre sikeredett, és lássuk be, a képességei alapján ez a realitás sokkal inkább. Tavaly vele sem voltunk kisegítve, mint csereember az MSN mögé, csak mivel igy is taroltunk, ez senkit nem érdekelt. De idén sem lettünk volna beljebb vele, mint Munirral, ráadásul a Chelseaben sem váltotta meg a világot a srác.
meg kölcsönből jönne vissza Montoya aki jobb és balhátvéd cserének is simán jó lenne
Amikor még úgy nézett ki, lehet belőle vmi, akkor is a lelátón, vagy a padon ücsörgött, azóta meg semmi olyat nem nyújtott, ami miatt számolni kéne vele.
Deulofeut
Neki szerintem tökéletes az Everton, ide kevés lenne.
mvik
Jugador d'estrella

2016.05.14. 01:15:29

üdv. szerintem is felesleges lenne ide hozni Gameirot 40 millióért a padra. igazság szerint ha már támadó kell akkor inkább a szélekre kéne igazolni, mert Suárezt tudja Messi is és Neymar is pótolni (igaz egyikük sem olyan fizikumú mint Lali). szerintem ha már úgyis pénzhiány van akkor nem kéne feleslegesen szórni a milliókat olyan játékosokra akik a padra jönnének, amit szerintem meg lehetne oldani úgy hogy visszahoznánk 10-12 millióért Deulofeut (visszavásárlási opcióval), meg kölcsönből jönne vissza Montoya aki jobb és balhátvéd cserének is simán jó lenne, Denist is hozzni 4-5 millió körüli összegért, mert ezek a játékosok úgyis padra jönnének és meg lehetne oldani az egészet max 20 millióból és inkább lehetne költeni egy nagyobb összeget egy stabil fiatalabb középhátvédre mert abból van most hiány. idén Javi se hozta már minden meccsét olyan színvonalon mint tavaly, de ezt annak tudom be h nagyon sokat játszott és ő is elfáradt párszor (ráadásul ő se lesz már fiatalabb), én személy szerint Matyitól és Vermalentől válnék meg (na meg persze Douglastól és Adrianotól) és a helyükre igazolnék egy jó kezdőbe való védőt, plusz még megtartanám Bartrat is és rotáltatnám ezt a négyest rendszeresebben. középpályáról Arda mehetne, mert szerintem nem nagyon illik a csapatba és csak felvillanásai vannak néhány meccsen, de egyébként nem igen tudott hozzátenni a játékunkhoz.
Számomra a jövő évi csapat így nézne ki:
Kapus: Bravo, ter Stegen
Jobbhátvéd: Vidal, Alves
Középhátvéd: Piqué, Mascherano, Bartra és egy új védő
Balhátvéd: Alba, Montoya
Szűrő: Busquets, S. Robi és ha nem adjuk kölcsön akkor Samper
Középpályás: Iniesta, Rakitic, Raffinha, Denis
Szélsők: Messi, Neymar, Deulofeu
Csatár: Suárez, Munir
mvik
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.14. 00:37:25

Nero. írta:Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro.
Itt amúgy az a probléma sokszor, hogy ha azt írom pl én, hogy mennyire jó és ügyes Samper, azt sokan úgy veszik, hogy egy profi játékos szintjéhez hasonlítom. Pedig szerintem a többség az "ajnározás" közben a körülményekhez és a korosztályhoz mérten értékeli az ifiket, és így vannak dicsérve. Munir is jó példa, szerintem egyáltalán nem rossz amit nyújt, mert 20 évesen, ennyi meccsel a lábában, úgy, hogy sokszor nem is a posztján játszik, nem nagyon lehet ennél többet tőle elvárni. Mutatott így is biztató dolgokat, szerintem ennél még többre is képes lenne, ha minden harmadik meccsen legalább 30 percet kapna középen. Aztán van olyan is, aki szerint nem Barca cseréhez méltót nyújt, mert Larsson szintet várna el egy cseretámadótól - van is benne ráció, csak akkor ne akarjunk ifiket így beépíteni.

Emlékszem ez volt régebben is, hogy ha a felhozatalról beszéltünk Grimaldonál, akkor már volt aki szerint a kezdőbe lett követelve, miközben mindenki arra gondolt csak, hogy fel kéne hozni, első szezonban jó 1500 percet talán játszana, aztán 3-4-5 év múlva ESETLEG átveszi Alba helyét.. Na de befejezem ezt, kicsit off ez itt, de ezt le akartam azért írni. :D
Nero. írta:Denis Suarez lenézését nem nagyon értem ... de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
Ezzel viszont teljesen egyetértek.
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.13. 22:26:26

Tromort77 írta:Munir statjait megdobja a kupa szereplés ahol azért könyebb dolga volt. Munir ügyes gyerek, de nem elég az MSN mögé. Olyan kellene aki tud lendíteni a játékon. Nem csoda, hogy az MSN egyik tagját se meri lehozni egy Munirra. Sajna a srác még nincs azon a szinten. 5. számúnak persze meg kell tartani, de szerintem ezért lenne fontos egy Gameiro, hogyha ég a ház be lehessen dobni valakit nyugodt szívvel illetve lehessen vele rotálni az MSN tagjait bajnokikon is. Ebben a szezonban is jó lett volna ha alkalomadtán pihentetve van az MSN. Meccs közben is belehet őket hozni a kifáradt védők ellen. Sokkal nagyobb rotálásra van szükség, mert látjuk, hogy szét lehet esni.
Csak éppen kérdés, hogy megéri-e 30-40 millióért venni egy játékost a padra, hogy adott esetben be lehessen dobni, vagy többet rotálni az MSN-t. Bár ez utóbbit sem hiszem, hogy olyan radikális változáson menne át. Messit úgysem fogják, de gyakorlatilag évek óta végigjátszik minden meccset. De a Neymar-Suarez duó sem az a pihenős fajta. De ha még többet is szállna be, egy Gameiro váltaná Neymart? Nagyon jó szezonja volt és jó kis játékos, de hogy szélsőként akkora impulzust adna azt kétlem. Suarez tehermentesítésére tökéletes, de szélre nem vagyok biztos. Kiválóan érkezik kapu elé, ebben nagyon jó, de nem vagyok meggyőződve, hogy ő lenne a megfelelő ember. Amellett kétlem, hogy egy ilyen szezon után szívesen jönne ide padozni.

Denis nagyon jó kis játékos, magas a játékintelligencája, technikás és gyors, viszont a góllövésben komoly hiányosságai vannak. Mondjuk a VR-ben kicsit visszább is játszik és az egész csapat sem szórja an bloc a gólokat, de több, mint kérdéses, hogy szélen megfelelne-e. Lehet, hogy nagyon jól alkalmazkodna, de az ellentéte is. A kp-ra meg akkor lenne értelme, ha eleget játszana. De ehhez Luchonak is szabadulnia kellene valakitől, mert így sokan rá fognak pacsálni.

Rafinhat én mindenképp megtartanám, talán benne van a legnagyobb lehetőség és Rakitic helyettesítésére is jó opció. Arda, Ini, Denis mind sokkal támadóbb szellemű. Amellett a mezőnymunkája is nagyon jó és tkp-ként sem kell félteni. Neki mindenképp lehetőséget kellene adni. Bár lehet, hogy SR-re igazából Busi és Alves helyetteseként számít. Legalábbis ez lenne talán a legjobb opció. Én Arda-t nem marasztalnám. Megdobná a kasszát is és maradna 3 ember cserének két posztra. Lehet, hogy még fiatalok, de SR is bebizonyította, hogy érett játékos, be lehet vetni, Rafinha szintén Denis pedig komolyan helyt állt már a ligában. Persze ez más szint, de pont ezért lennének padon és nagyon sokat fejlődhetnének.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.13. 21:39:21

Denis Suarez lenézését nem nagyon értem. Mostanában én se vagyok elájulva a La Masia növendékeitől, és eléggé irritál az az elfogultság amit ők megkapnak, lásd Grimaldo, Samper, Munir vagy Sandro. Az például számomra felfoghatatlan hogy valaki Munirt és Pedrot egy szintnek tartja, de ez a gyerek már 2 éve bizonyít a ligában nem kis csapatokban, idén Európában is villogott. Nyilván nem ő lesz az új Iniesta, de a kispadra tökéletes pláne ennyiért.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.13. 19:25:47

palesz77 írta:
roby122 írta:De egyébként ezen is elgondolkodhatna már a vezetőség, hogy most már lassan ideje lenne megtalálni Alves utódját, és nem ilyen félmegoldásokkal kéne megoldani a dolgokat.
Ezzel egyetértek - bár én SR-ben valamiért még mindig bízok ott -, plusz én a baloldalra is elmondanám ugyanezt. Nem lecserélni akarom Albát, de a versenyhelyzet nagyon hiányzik neki szerintem..
Én is, főleg azért nem tudnék mondani olyan jhv-et, aki mozdítható, és egyértelműen előrelépés lenne. A Real is jól befürdött Daniloval, SR-vel nincs ilyen kockázat, ő rosszabb napjain is elég elfogadható teljesítményt szokott nyújtani, és szerintem még tud fejlődni, csak sokat kell erőltetni a poszton, és úgy látom Enrique is hasonlóan gondolkodik.

Persze nem bánnám, ha találnánk egy klasszis utódot Alvesnek, de nem látom, ki lehetne az. Akik felmerültek korábban, pl. Quadrado, Danilo finoman szólva sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
palesz77

2016.05.13. 18:05:27

LG írta:
Henke Larsson :) 1:0ra égtünk Párizsba és jött LARSSON ;) :D
+Iniesta, meg Belletti. Akkor jó erős padunk volt, csak olyan játékosok, mint fiatal Ini, vagy 35 éves Henke kb. fehér holló gyakoriságúak. Alves viszont elfogadná, hogy ősztől többnyire csere lesz, akkor lenne egy olyan cserénk, aki meg tudja pörgetni a jobboldalt, ha kell.
És ennek már 10 éve.. :D Pont 4 nap múlva amúgy, mármint a BL döntőnek.
visca el barca írta:itt tök komolyan csak és kizárólag arról van szó h DS nem ilyen. ha félig-meddig nem a mi kutyánk kölyke lenne, senki nem értené, hogy minek igazoltuk le.
Nyilván van benne valami, de ha például Muniainra azt mondják, hogy 3,5 millióért hozható lenne, én rá se mondanék nemet. Bár nem tudom milyen szezonja volt, de ha a jobbik formáját nézzük, vedd úgy. :D Vagy Oliver Torresre. Ráadásul Denis sokoldalúbb mint ők.
roby122 írta:De egyébként ezen is elgondolkodhatna már a vezetőség, hogy most már lassan ideje lenne megtalálni Alves utódját, és nem ilyen félmegoldásokkal kéne megoldani a dolgokat.
Ezzel egyetértek - bár én SR-ben valamiért még mindig bízok ott -, plusz én a baloldalra is elmondanám ugyanezt. Nem lecserélni akarom Albát, de a versenyhelyzet nagyon hiányzik neki szerintem..
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.13. 17:54:58

LG írta:Alves viszont elfogadná, hogy ősztől többnyire csere lesz, akkor lenne egy olyan cserénk, aki meg tudja pörgetni a jobboldalt, ha kell.
Ez jó lenne, de ez így akkor működhetne, ha találnánk egy fiatal JHV-et, akiben megvan a potenciál, hogy pár év múlva Alves szinten játszon.
Sr nálam nem opció, azon a poszton. Vidal meg nem volt valami jó igazolás.
De egyébként ezen is elgondolkodhatna már a vezetőség, hogy most már lassan ideje lenne megtalálni Alves utódját, és nem ilyen félmegoldásokkal kéne megoldani a dolgokat.
Tény, hogy jelenleg nem igen lehet találni Maicon meg Alves típusú játékosokat, de sokáig nem lehet húzni a dolgot.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.13. 17:01:07

+Iniesta, meg Belletti. Akkor jó erős padunk volt, csak olyan játékosok, mint fiatal Ini, vagy 35 éves Henke kb. fehér holló gyakoriságúak. Alves viszont elfogadná, hogy ősztől többnyire csere lesz, akkor lenne egy olyan cserénk, aki meg tudja pörgetni a jobboldalt, ha kell.
P.Kluivert9
Barça B

2016.05.13. 16:38:32

palesz77 írta:
visca el barca írta:utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
Azért na, az Európa Ligában neki van a legtöbb gólpassza, és a 4. helyezett Villarreal húzóembe a srác. Értem én, hogy nem kezdő szint, de nem is egy tanyasi senki.
visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.
Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben? Az utóbbi 10 évből nem emlékszem olyan cserére, akire ez az állítás igaz lett volna.. Pedro még talán, de ő se felpörgette a játékot, hanem egy időszakban bepattant a seggéről is a labda kb.

Abban én is egyetértek, hogy egy olyan támadót hoznék, aki a kapura is veszélyesebb az 1v1-ezés mellett, Denis meg ilyen szempontból nem a legjobb választás szélső cserének. De ha ég a ház, úgyis a Gamiero féle igazolás lesz bedobva először, mert nem csak Denis érkezik majd előre, szerintem ez borítékolható. Viszont ha jövőre Ini kipihentebb lesz a rangadókra, és néha Neymarékat is le lehet hozni, hogy a szezon végén is élesek maradjanak, akkor már bőven megérte 3,5 millióért..

visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.13. 16:34:05

palesz77 írta:Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben?
itt tök komolyan csak és kizárólag arról van szó h DS nem ilyen. ha félig-meddig nem a mi kutyánk kölyke lenne, senki nem értené, hogy minek igazoltuk le.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.13. 16:47:33-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.05.13. 16:07:25

Munir statjait megdobja a kupa szereplés ahol azért könyebb dolga volt. Munir ügyes gyerek, de nem elég az MSN mögé. Olyan kellene aki tud lendíteni a játékon. Nem csoda, hogy az MSN egyik tagját se meri lehozni egy Munirra. Sajna a srác még nincs azon a szinten. 5. számúnak persze meg kell tartani, de szerintem ezért lenne fontos egy Gameiro, hogyha ég a ház be lehessen dobni valakit nyugodt szívvel illetve lehessen vele rotálni az MSN tagjait bajnokikon is. Ebben a szezonban is jó lett volna ha alkalomadtán pihentetve van az MSN. Meccs közben is belehet őket hozni a kifáradt védők ellen. Sokkal nagyobb rotálásra van szükség, mert látjuk, hogy szét lehet esni. Ha Bayern elbír kétszáz millió játékossal akkor mi 5 támadóval meg 5 középályással csak elbírunk, főleg, hogy 3 naponként meccs van.

Denis Suárez-ről pedig nem értem mik ezek a negatív hangok. Nem egy extra klasszis de nagyon ügyes srác és remekül tud beadni amivel csak szélesíti a repertoárt ami mindig jól jön. Illetve ha netán nem válik be, 10-15ért símán el lehet passzolni. De most muszáj élni ezzel az 5 milliós opcióval.

A maradt kis pénzből meg Bartra illetve Verma eladásával meg kell egy védőt venni és akkor minden poszton jól fogunk állni. Nagyobb vándorlás nem kell.
palesz77

2016.05.13. 16:03:45

visca el barca írta:utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
Azért na, az Európa Ligában neki van a legtöbb gólpassza, és a 4. helyezett Villarreal húzóembe a srác. Értem én, hogy nem kezdő szint, de nem is egy tanyasi senki.
visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.
Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben? Az utóbbi 10 évből nem emlékszem olyan cserére, akire ez az állítás igaz lett volna.. Pedro még talán, de ő se felpörgette a játékot, hanem egy időszakban bepattant a seggéről is a labda kb.

Abban én is egyetértek, hogy egy olyan támadót hoznék, aki a kapura is veszélyesebb az 1v1-ezés mellett, Denis meg ilyen szempontból nem a legjobb választás szélső cserének. De ha ég a ház, úgyis a Gamiero féle igazolás lesz bedobva először, mert nem csak Denis érkezik majd előre, szerintem ez borítékolható. Viszont ha jövőre Ini kipihentebb lesz a rangadókra, és néha Neymarékat is le lehet hozni, hogy a szezon végén is élesek maradjanak, akkor már bőven megérte 3,5 millióért..
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.13. 15:56:37

MichaaBee írta:
visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok..
Most teljesen elvonatkoztatva attól, hogy Iniesta posztján, illetve mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos... ha van egy 10-15 milliót érő kocsi, amit lehetőség van megvenni 3 millióért, akkor egy éti csiga is kihasználná ezt az opciót.

Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
Ebben teljesen egyetértek.A transfermarkt szerint 12 millió eurót ér jelenleg.Ha 2-3 millió euróból megvan bánja a kánya.Ígéretes játékos volt és jó szezon van mögötte a Villarrealban is.Ha még be is valaki tiszta haszon ha nem hát uram bocsá ennél csak többért tudjuk eladni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.13. 15:52:18

persze én értelek titeket, de idén is az volt a legnagyobb bajunk h gyenge a pad, DS ezen nem fog változtatni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.05.13. 15:29:49

visca el barca írta:
MichaaBee írta:mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos...
akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.

utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.

én futball szurkoló vagyok, engem az érdekel, hogy szépen játsszunk meg trófeákat nyerjünk, nem az, hogy 3.230.396 euró haszonnal túladjunk majd rajta 2 év 4 hónap múlva.
Ha a Messi-Suárez-Neymar hármassal égünk bárhol is, akkor nem sokat lehet tenni. Nincs olyan játékos, aki minőségben vetekszik velük, tűrné a padot is és tűkön ülve várná, hogy beverjen egy mesterhármast a Realnak az utolsó 10 percben...

Azt megértem, hogy csak a foci érdekel, de amikor egy futball klubról beszélünk és arról van szó, hogy miért érvényesítjük a vásárlási opciónkat egy játékosra, akkor nem az az egyetlen megfontolás, hogy DS mennyire hasznos Neymar cseréjeként. A foci üzlet is, nem csak azért lehet játékost venni, mert kiszorítaná elölről valamelyik aranylabdaesélyest.

Nem várom el, hogy bárki is a következő év felfedezettjét lássa benne, - én sem ismerem eléggé a játékát, hogy így tekintsek rá, - de hogy miért kellett megvenni, azt hadd ne magyarázzam jobban. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.13. 15:20:11

visca el barca írta:
akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.

utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.

én futball szurkoló vagyok, engem az érdekel, hogy szépen játsszunk meg trófeákat nyerjünk, nem az, hogy 3.230.396 euró haszonnal túladjunk majd rajta 2 év 4 hónap múlva.
Azért annyira nem béna a srác, amennyire leírtad.
A feltételezés meg eleve hibás, Neymart nem hozza le LE 1-0 Real vezetésnél LE, legyen bármilyen rossz napja. Esetleg sérülés esetén, akkor meg mondhatod, hogy DS nem túl erős opció, de még mindig beljebb vagyunk, mint az idei szezonban, amikor semmilyen alternatívája nem volt Neymarnak!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.13. 15:08:53

Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.05.13. 14:59:41

zola8787 írta:
MichaaBee írta:
Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni? :D

Mikor volt amúgy utoljára ilyen, hogy valakin sokat nyertünk?
Szerintem Yaya Touré, 9-ért jött, 30-ért ment három évvel később. De nem is ez a lényeg, hanem hogy itt van egy 3 milliónál jelentősen nagyobb piaci értékű játékos, nyilván meg kell venni 3-ért, ha kizárólagos jogunk van erre.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.13. 14:56:55

zola8787 írta:
MichaaBee írta:

Pedron azért sokat nyertünk, ő ingyen jött, vmennyit nyilván a nevelésére rá kellett forditani, de gondolom a töredékét annak, amennyiért elvitte a Chelsea.

Egyébként akik visszasírják:
Pedro 42 meccsen, 2 727 perc alatt 9 gól, 3 gólpassz
Munir 26 meccsen 1 634 perc alatt 8 gól, 7 gólpassz

Nyilván támadható ez a statisztika, de szerintem butaság azt hinni, hogy Pedroval beljebb lettünk volna. Gameironak fel lehet irni jó pontnak, hogy elég jó statisztikái vannak a Sevillával, pl. a 13/14-es szezonban annyi játékidővel, mint Pedro idén eljutott 21 :!: gólig.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.13. 13:47:02

Ha most nem hoztuk volna el Denist 3 millióért könnyen lehet, hogy akkor elvitte volna más.
Volt róla hír, hogy a Napoli, Chelsea és a Spurs is vitte volna és egészen biztos nem 3 millióért!!!!
Azt meg kétlem, hogy olyan teljesítményt fog itt lehozni, mint Arda, szóval így is kijelenthető, hogy már megérte. De ha mégse válna be, akkor is tovább lehet adni egy 7-8 milláért.
Itt inkább Arda eladásán kellene elgondolkodni Luchonak, mert az ziher, hogy jövőre sem fog a lötyögésén kívül semmit se csinálni.
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.13. 13:23:31

MichaaBee írta:

Válasz küldése