2015.09.07. 14:05:50
Az egész szerintem arról szól, hogy megemelik a fizetését erre meg lecsapott a média, hogy ilyen irreális összeget fizetnénk. Az érthető, hogy megemelik a fizuját, eddig, ha jól tudom ötödik volt a sorban nem meglepő, főleg egy ilyen szezon után. Az ilyen "sztároknak" mindig magas fizut adnak, azt hiszem még Alba és Busi is többet kapott nettóba, csodálkoztam is, hogy ilyen "hátul" van. Messinél viszont 100%, hogy nem fog többet kapni. Nem kell sokat várni és szerintem a Realnál is kap pl. James egy durva emelést, a brazil pedig nem csak a tudásával/teljesítményével kiemelkedő, hanem sokkal eladhatóbb is. Suarez is hiába klasszis, sosem fog olyan brutális fizetést kapni, hiába érdemelne annyit, mint Neymar, egyszerűen nem olyan "típus".
Ha csak a mezeladást vesszük, Neymarból legalább három-négyszer több fogy, mint mondjuk Rakitic-éből.
Nem véletlen, hogy semmi komolyabb forrás még meg sem szellőztette, csak az ilyen Daily Mail, telegraph vagy Sun. Pedig ilyen esetben egyből ráharap a többi médium is.
Kap egy max. 16-17 misit ("legrosszabb" esetben sem tudnék elképzelni 18-at vagy felettit) és kalap kabát. Ráadásul az sem elhanyagolható, hogy, mondjuk City játékosként szerintem kevésbé lenne olyan kelendő a reklámpiacon a címekkel járó bónuszokról nem is beszélve.
Nem ismerem, de gondolom a motiváció is hajtja, hogy kupákat nyerjen, arra pedig egy Barca-ban sokkal nagyobb esélye van, mint egy MU-ban, PSG-ben, Cityben.
Az egyetlen dolog, ami magyarázhatná, hogy távozni akarjon, talán, hogy itt másodhegedűs Messi mögött, de a viselkedéseiből, nyilatkozataiból nekem az jön le, hogy teljesen jól érzi magát itt.
Nem mellesleg ő maga cáfolta a MU megkeresését.
Forca Barca!!!!