Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha menni akar úgyis eladjuk, egy kedvtelen Neymarral nem mennénk sokra. De az biztos, hogy ha valaki meg akarja venni, ott keményen bankot kell robbantani.visca el barca írta:ha azt akarják, hogy ne vigye el senki, egyszerű, nem 650.000 eus fizetést kell adni, hanem kötni egy mostaninál picit jobb szerződést, meg belecsapni a egy 500 millás kivásárlási árat és annyi
Suarez sosem fog olyan hatalmas pénzeket szerintem, plusz azt se felejtsük, hogy első éve van még csak.daffy írta:Teljesen rendben van. Bőven megérdemli. Csak furcsa volt,hogy most jöttek a pletykák,utána meg a hosszabbítási ajánlat. Arról nem tudtam,hogy ez már egy "futó projekt".Chino írta: második legjobban fizetett játékos lesz.
Kíváncsi vagyok,hogy kaptok-e új szponzort vagy hogy hogyan fogja bírni a klub a szerződéseket,mert ezután lassan Suarez is rászolgál az emelésre és már Neymar is 30+ millióba kerülhet évente így,ami baromi soknak hangzik.
Teljesen rendben van. Bőven megérdemli. Csak furcsa volt,hogy most jöttek a pletykák,utána meg a hosszabbítási ajánlat. Arról nem tudtam,hogy ez már egy "futó projekt".Chino írta: második legjobban fizetett játékos lesz.
daffy írta: Hmm...értem. Várj,akkor belekötök a fizetésébe![]()
Viccen kívül,nem kevés,ha tényleg igaz. Ha ez bruttó,akkor is évi 34 millájába van/lesz(?) a Barcának.
Elvileg a második legjobban fizetett játékosunk lesz, nettó 14 körül kap majd ha jól olvastam. Ez nem tudom mennyi bruttóba, szerintem nem 35, mert itt még kisebb az adókulcs nem?daffy írta:Hmm...értem. Várj,akkor belekötök a fizetésébe![]()
Viccen kívül,nem kevés,ha tényleg igaz. Ha ez bruttó,akkor is évi 34 millájába van/lesz(?) a Barcának.
Hmm...értem. Várj,akkor belekötök a fizetésébepalesz77 írta: Csak nekem nem nyitja meg a cikket?Ehhez meg annyit, hogy már kb 2 hónapja tervezik Neymar szerződésének a meghosszabbítását, nem a MU-s pletykának köszönhető, hogy most ülnek le tárgyalni vele, szimplán "most kerül sorra", mint ahogy Rafinha szerződése is.
Csak nekem nem nyitja meg a cikket?daffy írta:Ezzel számomra a klub igazolná a pletykákat. Nagyon rossz döntés ilyenkor hosszabbítani.
Ezzel számomra a klub igazolná a pletykákat. Nagyon rossz döntés ilyenkor hosszabbítani.
Az mekkora labda volt Messitöl :O :O Na ezért se lehet összehasonlitani CRelpalesz77 írta:A válogatottal, bocsi, nem volt egyértelmű, már látom.Normandia írta:Kedves Palesz, de hol edzett?Meg is ölelgette a nyáron érkező csapattársát edzésen..
![]()
Amúgy ha már ide írok, Neymarnak, Messinek és Suáreznek saját WhatsApp csoportja van, gondolom tolják a hülyeséget ezerrel..Csak azért adok neki "hírértéket", mert jó látni, hogy az előzetes pánikkal ellentétben - én is féltem, nem tagadom -, mennyire jól megférnek a pályán egymással, és úgy látszik pályán kívül is nagyon jóba lettek. Gondolom ezért is rugdosnak ilyen gólokat - nekem ez a kedvenc MSN gólom, még ha Alba is kellett hozzá -, megvan az összhang, és nem "féltékenykednek" egymásra, ugyanúgy örülnek, ha a másik lő gólt.
A válogatottal, bocsi, nem volt egyértelmű, már látom.Normandia írta:Kedves Palesz, de hol edzett?
Kedves Palesz, de hol edzett?palesz77 írta: Ma mar normalisan edzett is, kutya baja.
Nem indul túl szerencsésen az idénye...Chino írta:Na, király. Állítólag térdsérülést szenvedett a brazil válogatott edzésén.Előre láthatólag egy hét lesz a pihi.