Subinho írta:Egyébként Masch állítólag azért menne el, mert többet szeretne játszani vkp-t. Nos, idén láthattuk, hogy Busikára nagyon ráférne a pihentetés néha, mert csak ténfereg a pályán... Ilyenkor jönne jól egy Rami és Masch meg mehetne feljebb...

SR.. Vagy Samper, ha marad, de szerintem kölcsönbe megy. Matyit szeretettel dobta be Lucho védőnek, ha akarta volna, akkor idén is játszathatta vonla Maschot vkp-ként, de nem tette. Talán egyszer volt ott kezdő, kaptunk is 4-et a Bilbaotól. Nyilván nem az ő hibája volt a vereség, de a labdakihozatalok pocsékul mentek aznap, valami köze csak volt hozzá.
Ramit amúgy nem egészen értem, nem rossz gyerek, de bennem valamiért az van meg, hogy rengeteget hibázik - El döntőn 2 tizit hozott össze emlékeim szerint, csak a bíró kegyes volt. Mondjuk nem is volt róla szó, ahogy Inigoról sem. Vele amúgy mi van? Pár éve szupertehetségnek volt kikiáltva.. Sérült volt, megállt a fejlődésben, vagy mi történt? Csak mert azóta se lépett előrébb, a válogatottba se igen hívják be..
Valenciás srác meg nekem nem maradt meg, tudnátok róla kicsit írni? Erősségek, gyengeségek, ilyesmi. Mondjuk a főoldali cikken én csodálkoztam kicsit, pont olvastam olyat tegnap, hogy nem megy Vidal, és kap még egy esélyt..

Szerintem megérdemelné, védekezésben voltak gondok vele, de amúgy ígéretesnek tűnt. De Lucho tudja, ha valamivel nagyon elvágta magát, akkor nyilván inkább küldjük el, minthogy jegeljük 1 évig.