Oké,akkor kívánom,hogy ne igazoljunk még 5 évig hátra, és akkor mindenki boldog
Most Alves mekkora király lett, szezon közben meg kéthetente máglyára akarta vetni a fórum fele.
Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
De mindegy, fiatalos kis csapatunk van, az a lényeg.
Feast4 írta:
A bajt én nem a csapat szokásos kezdő 11-ének átlagos életkoraban látom hanem abban hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást.Mathieu mennyi is volt?25 millió 30 múlt, Arda majdnem 40 millió 29 múlt.A 30 éves Nolitoert is pengetni akartunk több mint 20 milliót.Neymar óta nem vettük 25 alatti játékost.Szerintem inkább ez a baj.Mert egyszer a kezdő tényleg kiöregszik.
Ez meg a másik, de gondolom ez is tök rendben van, mert tök aranyosak vagyunk, és a vezetőség is tök szupi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."