Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.24. 15:26:52

mahitoo írta:Ezt a srácot sokan az Aranylabda szavazás első 3 helyezettje közé várják. :mrgreen: Vicc! Sokan szeretnék Messi örökösét látni benne, de ettől olyan messze van, hogy azt le sem tudom írni. És nem érdekel, hogy Suarez, vagy Messi milyen gyenge volt ma (Suarezt mondjuk jegelném 2-3 meccsre, mint Masch-ot is), itt róla van szó. Mikor megindult (kb 2-szer), látszott, hogy mi lenne benne, de nem, megállok, bohóckodok, majd vagy összeesek a saját lábamban, vagy elpasszolom (az ellenfélnek). Ha látványosan akar játszani, akkor érje el Ronaldinho szintjét, mert addig csak a csapatot hátráltatja. Instagram, facebook, reklámok, majomkodás, az megy. Mint Piquének is. Lassan nekünk lesznek olyan nagyképű, flegma, pökhendi játékosaink, amiért itt sokan utálják a Madridot.
Ez tegnap pont nem volt jellemző rá. Ő volt talán az egyetlen aki igazán akart és tette a dolgát. Volt 1-2 alkalom amikor túlságosan hozzáragadt a labda, de ha tudott passzolt a jobb pozícióban lévő társnak, viszont olyan szinten nem volt mozgás, hogy az hihetetlen. Messi is többnyire megjátszhatatlan volt, de azt is emeljük ki, hogy nemcsak a támadók, a védelem is nagyot játszott tegnap.
Semmi fetrengése nem volt, legtöbbször hiába szabálytalankodtak próbált továbbmenni, ami eddig nem volt igazán jellemző rá, plusz volt amikor Matyi mögött kellett helyezkednie. Mind akarásban, mind teljesítményben őt lehet kiemelni a tegnapi csapatból látszott rajta mennyire idegesíti saját vagy társ egy egy hibája és ment javítani.

Amit fel lehet róni neki az a kapu előtti pontatlanság, ő is sok helyzetet hagyott ki.
Forca Barca!!!!
raffa
Barça B

2015.09.24. 08:06:01

mahitoo írta:Ezt a srácot sokan az Aranylabda szavazás első 3 helyezettje közé várják. :mrgreen: Vicc! Sokan szeretnék Messi örökösét látni benne, de ettől olyan messze van, hogy azt le sem tudom írni. És nem érdekel, hogy Suarez, vagy Messi milyen gyenge volt ma (Suarezt mondjuk jegelném 2-3 meccsre, mint Masch-ot is), itt róla van szó. Mikor megindult (kb 2-szer), látszott, hogy mi lenne benne, de nem, megállok, bohóckodok, majd vagy összeesek a saját lábamban, vagy elpasszolom (az ellenfélnek). Ha látványosan akar játszani, akkor érje el Ronaldinho szintjét, mert addig csak a csapatot hátráltatja. Instagram, facebook, reklámok, majomkodás, az megy. Mint Piquének is. Lassan nekünk lesznek olyan nagyképű, flegma, pökhendi játékosaink, amiért itt sokan utálják a Madridot.
Teljesen egyetértek!!!
Kicsit kezd nagy arc lenni, pedig lenne még mit letenni az asztalra... (Mert már pl a csatártársai letettek....) ;)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.23. 23:16:50

Mondjuk szerintem ő volt a legjobbunk ma, benne volt egyedül akarás, és volt valóban pár olyan megindulása, amiknél csak lestem, ráadásul már nem is csak fetrengeni akar, megy tovább ahogy tud. Egy szitu volt, ahol felcseszett, hogy nekiállt cselezgetni, amúgy javarészt jókor döntött az egyéni akció mellett, még ha nem is jött mindig be, de ha ő nem próbálkozott volna, akkor kb senki. Messinek is adott egy olyan labdát a szélről befele húzva, hogy az állam leesett. Nem volt hibátlan ő se, de neki ma nincs oka szégyenkezni szerintem - még ha lőhetett volna több gólt is, mint 1.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.23. 22:59:53

Ezt a srácot sokan az Aranylabda szavazás első 3 helyezettje közé várják. :mrgreen: Vicc! Sokan szeretnék Messi örökösét látni benne, de ettől olyan messze van, hogy azt le sem tudom írni. És nem érdekel, hogy Suarez, vagy Messi milyen gyenge volt ma (Suarezt mondjuk jegelném 2-3 meccsre, mint Masch-ot is), itt róla van szó. Mikor megindult (kb 2-szer), látszott, hogy mi lenne benne, de nem, megállok, bohóckodok, majd vagy összeesek a saját lábamban, vagy elpasszolom (az ellenfélnek). Ha látványosan akar játszani, akkor érje el Ronaldinho szintjét, mert addig csak a csapatot hátráltatja. Instagram, facebook, reklámok, majomkodás, az megy. Mint Piquének is. Lassan nekünk lesznek olyan nagyképű, flegma, pökhendi játékosaink, amiért itt sokan utálják a Madridot.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.09.23. 22:36:41

Én is úgy láttam, hogy a hármasból még Ney emelhető ki-ha lehet ilyen mondani egyáltalán. A második félidőben azért felvette a kesztyűt, és látszott rajta hogy bosszantja a mai este.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.23. 22:20:43

Chino írta:Egyedül őt lehetne kiemelni. Látszott az akarás és ment is neki a játék, de iszonyúan társak nélkül maradt. Kezdetben kicsit döcögött, de aztán magasan kiemelkedett.
A helyzeteiért kár, mert rúghatott volna még egyet-kettőt, de én őt hibáztatnám a legkevésbé.
Egyetértek. De kiegészíteném azzal, h az 1. félidőben dupla nulla volt. 2. félidőben valóban jó volt. Volt több jó megindulása, és há a gólja. Mondjuk az látszott, h Matyiban nem nagyon bízik (rjogosan). Nem nagyon kereste a passzokkal. Inkábbközépen próbált alkotni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.23. 22:16:13

Egyedül őt lehetne kiemelni. Látszott az akarás és ment is neki a játék, de iszonyúan társak nélkül maradt. Kezdetben kicsit döcögött, de aztán magasan kiemelkedett.
A helyzeteiért kár, mert rúghatott volna még egyet-kettőt, de én őt hibáztatnám a legkevésbé.
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.20. 22:15:30

A gólja ellenére rendkívül pontatlan és körülményes volt. Végig flegmázott az egész meccsen. Jó lenne, ha összekapná magát, mert nagy szükség van rá a csapatnak.
recrea
Llegenda del Barça

2015.09.18. 00:43:17

raffa írta:Csak én látom úgy hogy mostanában gyengén játszik? Jó néha van pár fantasztikus csele meg minden, de az utóbbi időben árnyék éket játszik....
Ne csodáljuk, kb. 5 kiló felesleggel, félrészegen, kócos hajjal tért vissza az előszezonra....sztem újra be kellett mutatni neki a csapattársakat.

Adjunk egy kis időt, belejön, nekem ez is jó, ha csak a BL döntőre :)
Res
Jugador d'estrella

2015.09.17. 13:38:40

Kissé talán szezoneleji a formája ez igaz. Persze csak önmagához képest!! Tegnap is volt egy-két bosszantó technikai hibája.
Azért aggódni még korai lenne érte én egy percig sem féltem. Fogjuk fel úgy, hogy már ilyen fiatalon is tudja hogyan kell formát időzíteni... :D
raffa
Barça B

2015.09.17. 12:09:00

Csak én látom úgy hogy mostanában gyengén játszik? Jó néha van pár fantasztikus csele meg minden, de az utóbbi időben árnyék éket játszik....
noname
Llegenda del Barça

2015.09.14. 15:16:01

hank1ee írta:
Nero. írta:
Más: Én nagyon kedvelem a srácot, top 3 játékosunk lett, de valahogy mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nem innen fog visszavonulni. Sőt, nemhogy visszavonulni, de szerintem 3-4 év múlva le is lép. Lehet csak egy rossz megérzés, nemtudom.
Nekem is van egy ilyen, amióta ideigazolt. De ez nem csak megérzés, hanem inkább logikus gondolkodás, egy Brazíliából érkező fiatal sztártól nem azt várod, hogy itt húzza le az egész karrierjét. Egyet remélek, hogy sosem fog játszani a Real Madridban, nálam akkor leírná magát.
Sok múlik majd a fejlődésén is. Jelenleg ő az a támadósorból, akit ha a klub elengedne egy vagyonért, azt nem sínylené meg annyira a csapat, mint a másik két zseni távozását elölről.

2-3 év múlva már lehet másképp lesz ez. Addigra esélyes h Neymar már jobb is lehet, mint az akkor már csúcson túl levő Messi.
Ismerve h a Barca mennyire megbecsüli a legjobbjait, sztem hülye lenne elmenni. De ahogy mondtam, a fejlődésén múlik rengeteg. Egyelőre Messi irányít, Suarez melózik, Neymar pedig befejez. Régebben láttuk már h mi van, ha Neymar Messi tükrözött helyén játszik és egyáltalán nem volt rossz, sőt. Pár év fejlődés és lehet az lesz vele is, mint Messivel Pep alatt.

Úy gondolom h a világ jelenlegi focijából Neymar az, aki a következő uralkodó lehet, amikor a Messi elkezd visszaesni (ugyebár Ronaldo már elkezdett).
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.14. 14:50:16

Nero. írta:Nagyon jól lövi a szabadokat, de azért az túlzás hogy Messinél jobb lenne. Elfogultság nélkül mondom hogy szerintem ebben is az argentin a legjobb jelenleg a világon.

Más: Én nagyon kedvelem a srácot, top 3 játékosunk lett, de valahogy mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nem innen fog visszavonulni. Sőt, nemhogy visszavonulni, de szerintem 3-4 év múlva le is lép. Lehet csak egy rossz megérzés, nemtudom.

Azt azért nem jelenteném ki, hogy ő rúgja legjobban, de ott van a szűk elitben. El tudom képzelni, hogy akár idén, de jövőre mindenképp átveszi Xavi helyét, ami a szabadrúgásokat illeti.

Az egyértelmű, legalábbis olyan 90%, hogy 27-28 éves kora előtt tiplizni fog. Én max. 4 évet jósolok neki itt. Talán amiatt maradhat tovább, ha Suarez már elmegy és Messi kevésbé lesz már No.1. (bár ez sem valószínű) Egy szerződéshosszabbítás lesz még talán, hogy igazán szép summát akaszthassunk le, de remélem nem a La Liga-ba megy. Talán lesz már akkora tényező a PSG, hogy kihívást jelenthessen a pénz mellett. De ez még nagyon messze van, az is könnyen lehet, hogy a Barca sem lesz már olyan tényező ami akkora motivációt jelentene a kupák szempontjából. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy most egy ilyen csapatnak szurkolhatunk, a "régebbi motorosok" emlékezhetnek milyen utat jártunk meg korábban.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.14. 02:00:37

Nero. írta:
Nekem is van egy ilyen, amióta ideigazolt. De ez nem csak megérzés, hanem inkább logikus gondolkodás, egy Brazíliából érkező fiatal sztártól nem azt várod, hogy itt húzza le az egész karrierjét. Egyet remélek, hogy sosem fog játszani a Real Madridban, nálam akkor leírná magát.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.14. 01:42:47

Nagyon jól lövi a szabadokat, de azért az túlzás hogy Messinél jobb lenne. Elfogultság nélkül mondom hogy szerintem ebben is az argentin a legjobb jelenleg a világon.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.09.13. 15:37:48

Ronaldinho&Barca írta:Egyik legfontosabb rangadón ekkora szabi gólt akasztani, kalapom emelem, nagyon nem volt sz@r egy lövés. 8) Ha erről az oldalról kapunk lehetőséget, rendre neki adnám, válogatottban is szépen értékesít ilyen lehetőségeket.
Hát igen, nagyon nagy volt, tökéletes kivitelezéssel, "szegény" Atleti játékosoknak külön szomorúság hogy pont Neymar lőtte, akit annyira "szeretnek" :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.09.13. 12:50:53

Egyik legfontosabb rangadón ekkora szabi gólt akasztani, kalapom emelem, nagyon nem volt sz@r egy lövés. 8) Ha erről az oldalról kapunk lehetőséget, rendre neki adnám, válogatottban is szépen értékesít ilyen lehetőségeket.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.13. 00:05:11

palesz77 írta:
Messias2 írta:Megkockáztatom, jobb szabadrúgás lövő, az argentínnál.
Igazából szerintem nem csak ő van olyan szinten szabik tekintetében, mint Leo, Suárez és Rakitic is elég jó végrehajtók.. Csak Leo mellett nehéz szóhoz jutni ugye.
Kifelejtetted Mathieu-t. Ő is kiválóan rúgja. :mrgreen:
Neki volt a legjobb aránya tavaly. 1/1 :lol:
Amúgy ő állt oda Neymar mellé a szabinál.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.12. 23:32:43

Messias2 írta:Megkockáztatom, jobb szabadrúgás lövő, az argentínnál.
Igazából szerintem nem csak ő van olyan szinten szabik tekintetében, mint Leo, Suárez és Rakitic is elég jó végrehajtók.. Csak Leo mellett nehéz szóhoz jutni ugye.

Amúgy ma tetszett Neymar, egyedül annál a helyzetnél cseszett fel kegyetlenül, amikor kapuval szemben, 2 védővel a nyakán nem adta le vagy Suáreznek, vagy Rakiticnek. Amúgy jó volt.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.12. 23:20:29

visca el barca írta:kisgyerek nagyot kanyarintott ma, igazából soha nem értettem, h balról jobbossal miért nem ő lövi mindig...
Hát, igen. Lőhetné többször a neki fekvő szögből. Sevilla ellen is bevágta ilyen szögből. Megkockáztatom, jobb szabadrúgás lövő, az argentínnál. Talán idei szezonban több lehetőséget fog kapni Messitől.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.12. 23:16:24

kisgyerek nagyot kanyarintott ma, igazából soha nem értettem, h balról jobbossal miért nem ő lövi mindig...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.09.09. 14:17:01

Neymar (23 years and 218 days) became the youngest player ever to reach 46 goals with his national team.

Amúgy most így áll a gyerek:

384 meccs
236 gól
108 gólpassz
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.09. 14:09:02

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2437145" target="_blank

Azért finoman szólva is elképesztő, hogy 23 évesen 46 gólnál jár.
Nem mondom, hogy Daei-t befogja, de Puskás Ferenc reális cél lehet - ha hasonló hatékonysággal képes játszani és a sérülések sem hátráltatják az elkövetkező években.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.09. 12:50:01

Tegnap ő is betalált az amerikaiaknak, ráadásul 2x-szer is. 8) A második gólja egyébként félelmetesen hasonlít Rafiéra. :o :shock: :D
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.07. 14:26:25

Hol vannak már a régi szép idők amikor Puyol azért nen írta alá az új szerződését mert azt mondta, hogy ő kevesebbért is ugyanúgy meg fog halni a csapatért. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése