Tromort77 írta:Azon meg nem értem mi a blama, hogy ennyit kér Denis Suarez. Basszus ha ezt diktálja a piac, meg bárhol máshol ennyit keresne akkor nem fog sokkal kevesebbért csak Bartomeu két szép szeméért ide jönni.
Mondjuk én arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi az az annyi. Mert látatlanba ítéljük el, amikor azt se tudjuk mekkora összeget kér..
LG írta:Az utóbbi években nem csak tudásban maradnak el messze a fiataljaink a nagy elődöktől, de a mentalitásukban is komoly problémák vannak. Még semmit nem tettek le az asztalra, de már hatalmas az egojuk, és követelőznek.
Busi is ezt nyomta anno, emlékszem én még, hogy hogy kihült mindenki, amikor 4-5 jó meccs után ő akart feltételeket szabni a klubnak.. A második hosszabbítása is necces volt ha jól rémlik, ott se volt a legjobb hozzáállása, aztán mamár egy élő klublegadna, teljesen jogosan. Kevés az olyan játékos manapság, akinek Puyihoz hasonló mentalitása van, most is csak 1 ilyen ugrik be, ő meg épp távozni készül.. Még talán SR is ilyen lesz, róla se hallottam még egy rossz szót se igazából mentalitása miatt, szép csendben teszi a dolgát ő is.
hajnesz írta:Szerintem Alves sem volt sokkal gyorsabb, mint Roberto, ami azt illeti. Tény, hogy Roberto az év elején fantasztikusan játszott hátul, viszont év végére már nem volt annyira magabiztos ott, mert minden 25. meccsen számoltak vele azon a poszton.
Ezzel meg teljesen egyetértek. Én adnék még neki lehetőséget, lehet beválna. Ha azt tudná hozni stabilan, amit év elején letett jobbhátvédként, akkor meg is lenne oldva a poszt. Nyilván nem egy csúcs Alves szint, de olyat nem találunk sehol, a felhozatalhoz képest meg bőven jó lenne az a szint, főleg hogy ingyen lenne..
Azt meg komolyan nem tudom, hogy miért nevezi mindenki lassúnak Robit..
Pl itt van a Bilbao elleni teljesítménye. Nyilván videó csak, de a futást nehéz megszebbíteni azért, és egyáltalán nem tűnik nekem csigának, rengeteg futóversenyt nyert, és nagyokat sprintelt. Nem egy Alba, de ahogy Hajnesz is írta, Alves se a sprintjeiből élt, mégis egész elfogadható szinten játszott csúcsfomrájában..

Mindenesetre lassúnak semmiépp nem mondanám, max átlagos. Ha meg van előtte terület, akkor kifejezetten jól be tud gyorsulni.
Videót meg ajánlom amúgy mindenkinek, csak mert az év végi gyenge szereplés szerintem sokaknál "elfeledtette" az őszi jót. Úgy is tud jobbhátvédként játszani.. Meg még a
Sevilla és az
Atletico ellen is elég jól kente, pedig nem kis csapatok ezek. Ha ezt a szintet tudná tartani - és folyamatos játékkal szerintem tudná -, akkor a középpályához nem elég jó képességeit - kezdőként értendő, mielőtt beleköt valaki - szerintem baromi jól ki tudná használni Alves pótlására. Dani se Alba stílusú szélső volt, kombinatívabb játékos mint Rakitic, és ki is használta ezt jobbhátvédként is. SR-nél se lenne ez szerintem másként, de ezeket már sokszor lefutottuk..

Én remélem megkapja jövőre a lehetőséget, szerintem tudna vele élni.