Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.02. 20:20:46

palesz77 írta:Mert látatlanba ítéljük el, amikor azt se tudjuk mekkora összeget kér.. :D
senki sem ítéli el, de a barcelona szintű fizetés gondolom szerinted sem heti 3000 eurót jelent. arra meg nem igazán szolgált rá, hogy heti 40-50.000 eurókat zsebre tegyen (bár ha daglesznek tudunk fizetni 35-öt kitudja :lol: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.02. 20:00:47

Tromort77 írta:Azon meg nem értem mi a blama, hogy ennyit kér Denis Suarez. Basszus ha ezt diktálja a piac, meg bárhol máshol ennyit keresne akkor nem fog sokkal kevesebbért csak Bartomeu két szép szeméért ide jönni.
Mondjuk én arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi az az annyi. Mert látatlanba ítéljük el, amikor azt se tudjuk mekkora összeget kér.. :D
LG írta:Az utóbbi években nem csak tudásban maradnak el messze a fiataljaink a nagy elődöktől, de a mentalitásukban is komoly problémák vannak. Még semmit nem tettek le az asztalra, de már hatalmas az egojuk, és követelőznek.
Busi is ezt nyomta anno, emlékszem én még, hogy hogy kihült mindenki, amikor 4-5 jó meccs után ő akart feltételeket szabni a klubnak.. A második hosszabbítása is necces volt ha jól rémlik, ott se volt a legjobb hozzáállása, aztán mamár egy élő klublegadna, teljesen jogosan. Kevés az olyan játékos manapság, akinek Puyihoz hasonló mentalitása van, most is csak 1 ilyen ugrik be, ő meg épp távozni készül.. Még talán SR is ilyen lesz, róla se hallottam még egy rossz szót se igazából mentalitása miatt, szép csendben teszi a dolgát ő is.
hajnesz írta:Szerintem Alves sem volt sokkal gyorsabb, mint Roberto, ami azt illeti. Tény, hogy Roberto az év elején fantasztikusan játszott hátul, viszont év végére már nem volt annyira magabiztos ott, mert minden 25. meccsen számoltak vele azon a poszton.
Ezzel meg teljesen egyetértek. Én adnék még neki lehetőséget, lehet beválna. Ha azt tudná hozni stabilan, amit év elején letett jobbhátvédként, akkor meg is lenne oldva a poszt. Nyilván nem egy csúcs Alves szint, de olyat nem találunk sehol, a felhozatalhoz képest meg bőven jó lenne az a szint, főleg hogy ingyen lenne..

Azt meg komolyan nem tudom, hogy miért nevezi mindenki lassúnak Robit.. :-k Pl itt van a Bilbao elleni teljesítménye. Nyilván videó csak, de a futást nehéz megszebbíteni azért, és egyáltalán nem tűnik nekem csigának, rengeteg futóversenyt nyert, és nagyokat sprintelt. Nem egy Alba, de ahogy Hajnesz is írta, Alves se a sprintjeiből élt, mégis egész elfogadható szinten játszott csúcsfomrájában.. :D Mindenesetre lassúnak semmiépp nem mondanám, max átlagos. Ha meg van előtte terület, akkor kifejezetten jól be tud gyorsulni.

Videót meg ajánlom amúgy mindenkinek, csak mert az év végi gyenge szereplés szerintem sokaknál "elfeledtette" az őszi jót. Úgy is tud jobbhátvédként játszani.. Meg még a Sevilla és az Atletico ellen is elég jól kente, pedig nem kis csapatok ezek. Ha ezt a szintet tudná tartani - és folyamatos játékkal szerintem tudná -, akkor a középpályához nem elég jó képességeit - kezdőként értendő, mielőtt beleköt valaki - szerintem baromi jól ki tudná használni Alves pótlására. Dani se Alba stílusú szélső volt, kombinatívabb játékos mint Rakitic, és ki is használta ezt jobbhátvédként is. SR-nél se lenne ez szerintem másként, de ezeket már sokszor lefutottuk.. :D Én remélem megkapja jövőre a lehetőséget, szerintem tudna vele élni.
Tromort77

2016.06.02. 19:07:02

SR védelmére több dolog is szól. Hiába 24 éves, ez volt az első komoly éve. Sem fejben sem fizikálisan nem volt hozzászokva, hogy egész évet bírjon. Lehet elfáradt a szezon második felére, de ez teljesen normális. Hirtelen kapott sok játéklehetőséget. Aztán a szezon második felében meg alig kapott lehetőséget, néha került be csak, úgy meg tényleg nehéz. De akkor sem volt botrányosan gyenge. Csak nem úgy ment. Alves zseni volt a posztján, nem nagyon szaladgál senki sem hozzá hasonló, de ettől még nem leszünk rosszabbak. Most mindenki jobb védőt keres, de mi már tavaly megvettük azt aki illik ide. Vidal nagyon jó játékos, bele kell szoknia a játékunkba és nem lesz gond. SR-el ketten el fogják vinni a posztot. Plussz amit talán Palesz említett is fontos. Ha végre olyan jobbhátvédünk lesz aki valóban vissza is ér mindig azzal Rakitic jobban felszabadulhat. Többet tud előre is melózni.

Azon meg nem értem mi a blama, hogy ennyit kér Denis Suarez. Basszus ha ezt diktálja a piac, meg bárhol máshol ennyit keresne akkor nem fog sokkal kevesebbért csak Bartomeu két szép szeméért ide jönni.
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.02. 18:55:44

Sr-nél igazából nem tudom, hogy előjön-e még egyszer az a forma, amit a szezon elején lenyomott. Szerintem akkor nem volt rajta az égvilágon semmi nyomás, és csak úgy jöttek a dolgok, meg akkor Dani is a szezon eleji rossz formájában volt. Aztán amikor szépen felépültek a játékosok, visszakerült mindenki a helyére, akkor feleennyire sem volt jó, inkább átlagos volt.
(Ezzel nem lehúzni akarom, elismerem, ügyes gyerek, de kezdő szerintem itt nem lesz, 12. embernek tökéletes).
Jobb hátvédnek semmiképp nem alkalmaznám, hátul lassú, múltkor is 2 gólt róla kaptuk, beforgatták stb. nem az az ő posztja. Busi tehermentesítésére tökéletes, mert a középpályán jól védekezik.

JHV posztra ezt a Cancelo gyereket a Valenciából megpróbálnám. Inkább ő 20-ért, mint Bellerín 40-ért. Vidal meg lehetne csere. Emellett Fabinho sem lenne rossz, nálam ez a 2 ember aki jelenleg opció.

Montoyat meg adjuk csak el szépen a Betisnek.
mvik
Jugador d'estrella

2016.06.02. 18:51:09

üdv. én személy szerint azért nem támogatnám Robi jobbhátvédé válását, mert ugyan voltak jó meccsei ott, de nem elég gyors ahhoz a poszthoz és ami még lényegesebb NINCS AKKORA ÁLLÓKÉPESSÉGE mint Daninak és a másik oldalon Albanak, tehát nem bírja egész meccsen a fel-le rohangálást és ez látszott azokon a meccseken is amikor jobbon kezdett és utána a második félidő vége felé már hulla volt szegény. nem mondom h vészmegoldásként nem lenne jó, de én inkább a középpályán látnám szívesebben. hoznám ezt a Cancelo gyereket vagy hogy hívják meg megtartanám Vidalt és versengjenek a posztért. Javit én nem engedném el, de ha mégis menne akkor 60 milliónál olcsóbban nem engedném, annyi pénzért meg már lehetne venni helyette egy jó hátvédet. balosnak meg Alba mögé hoznám Gayat a valenciából, elég ügyes gyerek amikor épp nem sérült. előre meg hozni Nolitot meg Denist aztán kész.
mvik
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.06.02. 18:45:17

eimenis1212 írta:SR piszok lassú a jobbhátvéd poszthoz. CR és a jobb csatárok darabjaira szednék őt. Szerintem SR-be túl sokan túl sokat látnak bele. Lehet én tévedek és rámcáfol, de ha erre valahol esélye van az a középpálya. És igaza volt valakinek előttem: SR -nek az a dolga h Rakitic-csel küzdjön a kezdőtagságért. Ez pontosan elmondja a valós póziját, és a képességét is (de sztem a jó Rakitic bőven veri jelenleg a jó SR-t)
Szerintem Alves sem volt sokkal gyorsabb, mint Roberto, ami azt illeti. Tény, hogy Roberto az év elején fantasztikusan játszott hátul, viszont év végére már nem volt annyira magabiztos ott, mert minden 25. meccsen számoltak vele azon a poszton. Nem tudom (kb senki sem tudja) mi lenne a vége, ha végleg hátra kerülne, de szerintem képes lenne lehozni egy stabil átlagosat ott hátul, kevés hibával (ahogy kpként is játszik). Alves sem tudott védekezni (saját bevallása szerint), de LE megtanitotta, amennyit kellett neki.
Az a legnagyobb bajom, hogy jelenleg nincs olyan mozditható jobbhátvéd, akit megérné ár/érték arányban leigazolni. Bellerin túl drága, meg nem valami jó védekezésben, de na, azt megtanulhatja. Más normális játékos eszembe se jut arra a posztra... Én személy szerint nem adnék ki 40+ millát egy "csak" tehetségért, 40milláért már általában kész játékost vesz az átlag...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.02. 18:37:57

eimenis1212 írta: san elmondja a valós póziját, és a képességét is (de sztem a jó Rakitic bőven veri jelenleg a jó
de ha már Montoya is felmerült: emlékszem sokan Montoyat, Boján, Pedrot - de Bartrat is ide lehetne sorolni, és még lehetne folytatni egy darabig - is istenítették. Aztán mi lett. Még az SR-nél bőven tehetségesebb Thiago sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Na, azért a Thiago, Pedro, Bartra hármas tagja a spanyol EB keretnek. Pedro a Chelseaben, Thiago a Bayernben rúgja bőrt, Bartráért sem éppen kutyütő csapatok érdeklődnek. Attól, hogy a Barcába nem fértek be, mert világklasszisokkal voltak előttük a poszton (Pedro esetében MSN, Bartránál Pique, Masch, Mathieu (na jó, utóbbi nem klasszis, de azért mégiscsak francia válogatott), Thiago idejében Xavi, Iniesta, Fabreagas), még kiváló játékosok.

Montoya és Bojan tényleg befürödtek, de SR már most előttük jár. Utóbbinak nincsenek komoly riválisai házon belül jhv poszton, de a piacon is annyira gyenge a felhozatal, hogy szinte nincs olyan ember, aki biztos előrelépést jelent, és nem irreálisan magas az ára.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.02. 18:14:25

SR piszok lassú a jobbhátvéd poszthoz. CR és a jobb csatárok darabjaira szednék őt. Szerintem SR-be túl sokan túl sokat látnak bele. Lehet én tévedek és rámcáfol, de ha erre valahol esélye van az a középpálya. És igaza volt valakinek előttem: SR -nek az a dolga h Rakitic-csel küzdjön a kezdőtagságért. Ez pontosan elmondja a valós póziját, és a képességét is (de sztem a jó Rakitic bőven veri jelenleg a jó SR-t)

de ha már Montoya is felmerült: emlékszem sokan Montoyat, Boján, Pedrot - de Bartrat is ide lehetne sorolni, és még lehetne folytatni egy darabig - is istenítették. Aztán mi lett. Még az SR-nél bőven tehetségesebb Thiago sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.02. 18:12:49

Sült már el valaha jól kölcsönszerződésünk, mert én nem emlékszem?

Jöjjön fel ifiből álljon be a sorba, és meglátjuk. Mentalitásban SR akiből lehet valaki. Iniesta is "későn" érő típus volt. Én Robertoban még mindig hiszek, Biztató volt az idei játéka.

Én hanyagolnám az Ilyen Denis Suárez féléket, de hoznék versenyképes támadót...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.02. 18:05:27

visca el barca írta:
Kubla9 írta:3.5-4 milliót már befoghatja a száját.
De szerintem még az is nagyon sok.
heti kb 70.000 eurós fizetés? ennyit most alba meg rakitic keres. én a felét sem adnám neki :D
Az utóbbi években nem csak tudásban maradnak el messze a fiataljaink a nagy elődöktől, de a mentalitásukban is komoly problémák vannak. Még semmit nem tettek le az asztalra, de már hatalmas az egojuk, és követelőznek.

Először neki kéne Barca szintű játékot hoznia, aztán lesz Barca szintű fizetés. Eddig Sevilla/Villarreal szintű játékot tudott nyújtani, egyik helyen sem tudott kiemelkedni, itt meg az nagyon kevés lesz. Ezzel a hozzáállással meg főleg nem jósolok neki nagy jövőt nálunk.
Sergit hátulra száműzzék. Neki a középpályán van a helye. Persze nem rossz hátul sem, de nem vérbeli jobbhátvéd ami néha meg is látszik.
Csakhogy annyira szegényes a kínálat a poszton, hogy más csapatok is úgy képeznek át más posztról játékosokat. Adjuk csak meg neki a lehetőséget, lehet úgy belejön, hogy jövő ilyenkor már örülni fogunk, hogy nem jött senki. :wink:
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.02. 17:38:46

Nem tartom Montoyát egy hú de nagy játékosnak és csak a legvégső esetben nyúlnék hozzá. Azt viszont nagyon nem akarom, hogy azért mert a klub nem talál normális helyettest Alvesnek Sergit hátulra száműzzék. Neki a középpályán van a helye. Persze nem rossz hátul sem, de nem vérbeli jobbhátvéd ami néha meg is látszik. Azt pedig végképp nem akarom, hogy Vidal mögött padozza végig az évet. Valakit mindenképp hozni kell Dani helyére...
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.02. 17:36:34

Kubla9 írta:3.5-4 milliót már befoghatja a száját.
heti kb 70.000 eurós fizetés? ennyit most alba meg rakitic keres. én a felét sem adnám neki :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.02. 17:15:22

D Suarez Barca szintű fizetést szeretne.
Mennyire gondolt? 7-8 MILLIÓ vagy még többre?
Ébredjen már fel a kisgyerek,ő nem a világot megváltani jönne hozzánk.Úgy gondolom ha kap 3.5-4 milliót már befoghatja a száját.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.02. 16:59:19

S.Agüero írta:Montoyát meg inkább hagyjuk. Egy Interbe nem fért be, akkor mi mit akarnánk vele? SR jobb azon a poszton, mint ő, ez szinte biztos.
Ezzel egyetértek. Az utolsó hónapjaira magát múlta alul egyre jobban, Betisben jó volt a hírek szerint, de ennyi. SR sokkal jobban játszott azon a poszton, év elején főleg, azzal még kezdő is lehetne. Rakitic posztján kötve hiszem, lelkes gyerek meg minden, de annyi nincs benne szerintem, hogy a középpályánkon kezdő lehessen.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.02. 16:53:08

Alfa írta:SR csak elvesztegetné a tehetségét jobbhátvédként. Nagyon remélem, hogy nem vele akarjuk pótolni Alvest. Neki Rakiticcal kell harcolnia a kezdőtagságért, ő ott az igazi.

Egy 40-50 milliós igazolásnak nem nagyon örülnék, de ha Luchoék szükségesnek látják akkor csak nosza. Viszont ha esetleg nem igazolunk senkit akkor én simán visszahívnám Montoyát a Betistől. Nem egy világklasszis a srác, de amikor itt volt nem játszott rosszul, még úgy se, hogy nagy kihagyásokkal kellett játszatni. Nyilván Bellerin vagy Marquinhos jobb alternatíva lenne, de ha a klub nem akar igazolni akkor én őt szívesebben látnám jhv-ként mint Sergit ( és persze Douglast).
H nem igazolunk senkit, akkor muszáj lesz SR-t ott játszani, én személy szerint akkor sem lennék csalódott, Vidallal küzdhetnének a kezdőért.

Montoyát meg inkább hagyjuk. Egy Interbe nem fért be, akkor mi mit akarnánk vele? SR jobb azon a poszton, mint ő, ez szinte biztos.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.02. 16:49:26

SR csak elvesztegetné a tehetségét jobbhátvédként. Nagyon remélem, hogy nem vele akarjuk pótolni Alvest. Neki Rakiticcal kell harcolnia a kezdőtagságért, ő ott az igazi.

Egy 40-50 milliós igazolásnak nem nagyon örülnék, de ha Luchoék szükségesnek látják akkor csak nosza. Viszont ha esetleg nem igazolunk senkit akkor én simán visszahívnám Montoyát a Betistől. Nem egy világklasszis a srác, de amikor itt volt nem játszott rosszul, még úgy se, hogy nagy kihagyásokkal kellett játszatni. Nyilván Bellerin vagy Marquinhos jobb alternatíva lenne, de ha a klub nem akar igazolni akkor én őt szívesebben látnám jhv-ként mint Sergit ( és persze Douglast).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Capon
Llegenda del Barça

2016.06.02. 16:34:24

Feast4 írta:
Varatrix írta:Sport szerint Blind jöhet 18 milláért nem tudom volt e már, de vele szerintem egy nagyon hatékony kiegészítő játékost nyernénk. Védelembe jolly joker a srác tartalékba.
Olvass vissza vagy 3 oldalt.:D
Vagy inkább ne ha jót akarsz :)
mess2009 írta:...
Nem akarok hülyeséget mondani, de ez már pár éve tuti volt, hogy ingyen fog távozni, mikor hosszabbítottunk vele már tudni lehetett mi lesz a vége, ha jól emlékszem háborogtunk is miatta. Ez a hajó már akkor elment.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.02. 16:11:02

Varatrix írta:Sport szerint Blind jöhet 18 milláért nem tudom volt e már, de vele szerintem egy nagyon hatékony kiegészítő játékost nyernénk. Védelembe jolly joker a srác tartalékba.
Olvass vissza vagy 3 oldalt.:D
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.02. 15:53:38

Sport szerint Blind jöhet 18 milláért nem tudom volt e már, de vele szerintem egy nagyon hatékony kiegészítő játékost nyernénk. Védelembe jolly joker a srác tartalékba.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.02. 14:32:15

Továbbra is furcsa ez az egész.Kiváncsi leszek a Juventusos szerződésére.Na mindegy ez már igy van.Remélem hogy bejön neki a kaland így a végére.

Viszont a többi mondatát a helyén kell kezelni.Emlékeztek: "Alexis Sanchez nem megy sehova fontos láncszem elengedhetetlen része a csapatnak."És két héttel később...Majd akkor kell mindent elhinni ha megtörtént!
Kép
Res
Jugador d'estrella

2016.06.02. 14:18:57

eimenis1212 írta:nekem az nagy csalódás lenne ha a jobbhátvéd pozíciót tényleg Vidallal és SR-rel szeretnénk megoldani.
Csatlakozom. Egy gyors, technikás szélső védő a mérleg nyelve tud lenni, főleg betömörülő csapatok ellen.
Nem igazán tudok olyan képességű jobb bekket mondani, mint Alves (volt), de igaz, hogy más országok bajnokságait nem igazán követem figyelemmel. Majd most az EB-n jól kifigyeljük a lehetséges célpontokat. :mrgreen:
Az a baj, ha valaki ott kitűnik, annak az ára is felmegy hirtelen...
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.06.02. 14:05:39

nekem az nagy csalódás lenne ha a jobbhátvéd pozíciót tényleg Vidallal és SR-rel szeretnénk megoldani. SR -t jobbhátvédben el kellene már felejteni. Közepesnél ritkán játszott ott jobban. Ő középpályás. Jó lenne egy ütős jobbhátvéd. Középpályán jó lenne egy kreatív igazolás.És egy használható csatárcsere sem ártana. Most úgy néz ki (a hírek alapján) h igazán ütős embert nem akarunk hozni idén sem. Emellett a kapus poszton lévő probléma sem lesz megoldva....
Tromort77

2016.06.02. 13:43:59

Szerintem Bartra-val kapcsolatban úgy érti, hogy szeretnék ha lenne rá opció, de nem azt, hogy maradjon.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.02. 13:40:53

Szomorú hogy elmegy, de legalább egy évet még ráhúzott, úgyvolt hogy már tavaly nyáron lelép.

Köszönünk mindent Dani =D>

Amúgy furcsa, de véleményem szerint pont nála nem látszik a kor...Szinte minden meccsen, jelentős rotáció nélkül fel-alá futkározik padlógázzal, és mégis bírta nálunk, márpedig nem kis intenzitással tette ezt, és azért mégha nem mindig nyújtott kiváló teljesítményt, de szerintem összességében elégedettek lehetünk vele az elmúlt 1-1.5 évben, pláne a 2014 őszi, és azelőtti mélypontja után.

Kíváncsi vagyok ki fog helyére lépni, Aleix Vidalnak itt a lehetőség, Sevillában jól tolta, hátha...

Aztán ha Bartra esetleg valami csoda okán nem lép, akkor mindenképp érdemes lenne megpróbálni beépíteni, én még mindig látok potenciált benne, mellesleg nem kevés kitartás van benne.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.02. 13:38:48

Tromort77 írta:Na Robert nyilatkozott pár ügyben:

nah ezekre számítottam, várható volt.
Alves megy, Masch marad, kicsit áltatják a jónépet Bartraval, Vidal-Robi jobbszél szeptembertől, max ha igazolunk khv-t,akkor olyat aki ki tud oda segíteni.
Adriano meg senkit nem érdekel már.

Az utolsó,amit LEről ír, az tök jó lenne ha tényleg így működne majd.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése