Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a 36 milliót még nem hozta be. Ha évvégéig is ilyen jól teljesít, akkor addigra már behozta.Ilúvatar írta: Már behozta az árát, Uff én mondtamMár eddig valamit le is rakott a Barca asztalára, méghozzá nem mindegy hogy mit.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/verei ... daten.htmlValentino írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy egész pontosan hány gólpassznál tart Alves????
érdekelne, mert elég sok gól az ő beadásaiból, illetve passzaiból születik...
előre is köszi
Már behozta az árát, Uff én mondtamgonosz írta:Hihetetlen jobbhátdvédünk van. Úgy néz ki, lassan behozza az árát.
Minden bizonnyal!LG írta:De szép kapufát rúgott, amikor láttam, h a kapu felé megy a labda, már azthiettem gól lesz, de aztán a felső lécen csattant. Pedig nagy gól lett volna, az tuti
Hát igen. Kb 25-ön belülről lehetne próbálkozni, de távolabbról -mint pl. tegnap- be lehetne adni, vagy odaállítani Yayát.lionelmessi19 írta:CSak ezek a szabadrúgások.. szerintem nem kéne erőltetni már ilyen messziről. Inkább valami ügyességet.. úgysincs sok belőlük.
Hihetetlen jobbhátdvédünk van. Úgy néz ki, lassan behozza az árátlionelmessi19 írta:Azért durva, hogy lassan minden meccsen kioszt 1-2 gólpasszt...![]()
Elképesztő.
CSak ezek a szabadrúgások.. szerintem nem kéne erőltetni már ilyen messziről. Inkább valami ügyességet.. úgysincs sok belőlük.
Nézegesd ezt:Valentino írta:Valaki nem tudja megmondani, hogy egész pontosan hány gólpassznál tart Alves????
érdekelne, mert elég sok gól az ő beadásaiból, illetve passzaiból születik...
előre is köszi
Igen sztem is ezért ült kispadon. Én Dunga helyében Danit jobbszélső középpályásként játszatnám, simán meg van a technikai tudása hozzá és most a brazil kpályán van hely, nincs sok igazán nagy formában lévő klasszisuk.Ákocka írta:Szerintem Dani és a Májkrém körülbelül egy szinten állnak, 2 jobbszélső védővel meg egy brazil válogatott sem állhat ki. Az, hogy eddig Dani a padon csücsült, az szerintem inkább azért volt, mert a Sevilla nem olyan rangú csapat, mint az Inter. Én szeretem Maicon játékát is, de természetesen jobban örülnék neki én is, ha a mi Danink lenne majd az alapember Dungánál. És ha továbbra is ilyen jó formában lesz Dani, akkor könnyen beverekedheti magát a kezdőbe.
Amúgy meg annyira nem érdekel.Lényeg, hogy nálunk van, hamar beilleszkedett, és elképesztően jól játszik, és az utóbbi meccseken csak úgy fossa a gólpasszokat.
Így van, ott a pont!harcilepke írta:Ugyan már kit érdekel melyikük jobb játékos.
Dani Alves fél éve van Barcelonában, ő játszotta a legtöbb percet minden sorozatot egybevetve, Messivel ketten ők alkotják a legrettegettebb jobboldalt a világon, szemet és lelket gyönyörködtetően iskolázzák le az ellent. Imád itt jáccani, szeret támadni ja és tud is, 90 percen keresztül fut-rohan a pályán, és védekezik is néha. Pontosak a beadásai, veszélyesek a pontrúgásai.
Nem naon nézek olasz meccset Intert meg még kevesebbet, de kizárt dolog hogy ennél jobban beleillik valaki a Barcába mint Dani. Lehet hogy Maicon jobb játékos, ki nem **arja le.
Ja és csak 25 éves, és lételeme a győzelem, csapatember még akkor is ha néha túlzottan szimulál.
Ő itt a király, semmi kétség.
Vagy inkább pontosítsunk!menczel írta:én mégis kétségbe vonom, mert maicon a legjobb. nemcsoda hogy a válogatottban is padozik alves mögötte. Viszont amit az elején nem hittem mostmár biztosan tudom: megérte a 30 milliot a csókaDanka00792 írta:Nagyon jól játszott. Hihetetlen ez az ember, amennyit fut, amilyen labdákat osztogat. Kétségtelen, ö a világ legjobb jobbhátvédje jelenleg.
FORCA BARCA!!
én mégis kétségbe vonom, mert maicon a legjobb. nemcsoda hogy a válogatottban is padozik alves mögötte. Viszont amit az elején nem hittem mostmár biztosan tudom: megérte a 30 milliot a csókaDanka00792 írta:Nagyon jól játszott. Hihetetlen ez az ember, amennyit fut, amilyen labdákat osztogat. Kétségtelen, ö a világ legjobb jobbhátvédje jelenleg.
FORCA BARCA!!