palesz77 írta:Egy kapusert meg sose fognak annyit adni, mint egy +15 golt lovo es ugynanennyi golpasszt ado jatekosert..
Fognak. Csak nem nekünk. De lesz még ilyen.
nzxtpo írta:kummára túlfizetjük a képességeikhez képest a játékosokat (pl. az általad említett Douglast), ők pedig nem hajlandóak engedni ebből, így inkább a lelátón szotyiznak.
Ezzel viszont egyetértek.
Guardiola kapcsán meg amit írtam, azt azért írtam, mert neki a személyes becsvágya sokkal nagyobb, mint élete csapata felé a tisztelet. Én nem környékezgetném meg Busquets-et és nem ajánlgatnék Bravónak semmit a helyében, s nem beszéltem volna anno tele mindennel T. Alcantara fejét. Mindent megnyert, amit meg lehetett, van még hal bőven a tengerben, ne minket züllesszen (még ha csak 1-2 emberről is van szó). Nagyra becsülöm azért, amit annak idején a klubért tett, élveztem majdnem minden pillanatát. De most húzódjon arrébb. Nálam az elvi kérdés ez alapján megy. Tisztesség.
Tromort77 írta:Guardiola-s rész meg parádés. Nem ő tehet róla, hogy a kapusunk BL-ben akar védeni.
Köszönöm, te magad is parádés vagy. Talán Bravo hívta fel Guardiolát vagy két limonádé között előbbi beugrott Angliába? Bravót egyébiránt teljesen megértem. Azt is, hogy BL-ben akar védeni, abszolút. De nem róla írtam, hanem Pepről.