Most, hogy finishbe ér lassan a csatárkérdés, át lett rágva minden, újra megkérdem, hátha változott a közvélemény..

A mai centerek közül talán csak Benzemát mondanám kombinatívabbnak (olyanokra gondolok akik azért gólokat is tudnak rúgni top ligákban), Lewa is elég aktív center, de ő még annyira sem kombinatív játékos mint Luis.visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
Várom veb válaszátSamper írta:Miféle ötlet számonkérni a csellistától, hogy nem jó hegedűs? Kamarazenéről van szó!visca el barca írta:
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
Miféle ötlet számonkérni a csellistától, hogy nem jó hegedűs? Kamarazenéről van szó!visca el barca írta:
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
Mondjuk azért az is közrejátszik abban, hogy ők 9-esként több mint értékelhetőt teljesítményt raktak le, hogy az átlag csatárnál bőven jobban tudnak passzolni. Van Persie és Gomez sohasem fogja úgy kiugratni a csatártársait, mint ahogy Ibra és Luis, pedig ez is baromi fontos a mi játékunkban, főleg most. Úgyhogy amellett, hogy kicsit néha idegennek tűntek, a bennük levő tudás összességében sokkal nagyobb, és képességek alapján jogosan van/volt itt a helyük. Ehhez képest Persie egy kimondott gólvágó típus emlékeim szerint, "semmi egyéb", ha meg még formában sincs, és ebben se jó, akkor tényleg nem lenne nagy vétel olcsón se.recrea írta:De mondhatjuk Zlatant is,visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
De ebben egyetértek, hogy a hírek szerint Lucho egy ilyen embert keres most, úgyhogy "csak" a gólérzékenység is elég lehet egy cserének most.recrea írta: Nekem ez meg h lekösse a védőket bőven elég egy kiegészítő embertől.
LE bizalma oda szerintem, egy kölcsönnel visszaszerezhetné, de láthattuk a szezonban, hogy nem számít rá amúgy. Pedig centerként tényleg nem volt rossz egyáltalán, szép lassan javult, rugdosta a gólokat, volt mezőnyben is kiváló meccse. Vietto annyiban lehetne jobb, hogy gyorsabb, és szélen sem annyira elveszett talán. De abban igazad van, hogy nem nagyobb zsákbamacska Munirra bízni a posztot valós bizalommal, mint Viettot elhozni.recrea írta:Munir center, nem szélső, teljesen feleselges ott használni, elveszik, önbizalma is elmegy, értelmetlen. Alapvetően úgy gondolom, h több lehetőséget kell neki adni tétmeccsen, aztán center igazoláson gondolkodni.
Elég komolyan vette a focit látom..Tobias88 írta:Erre elég egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=dRzHaZytPsE
Európa szinten nem tudok technikásabb centert mondani aki ilyen gól érzékeny...visca el barca írta:hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?
hát de bakker a barcában játszik, kihez mérjem? kuttor attilához?Messias2 írta:Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
1 meccset láttam tőle, a Galatasaray-Fenerbahcen, nagyjából az 50. percben lehozták, nem volt valami nagy szám. Igazából a törököknél sem tud kiemelkedni. Többnyire csere szokott lenni, de megoszlanak a percek közte és Fernandao között.palesz77 írta: Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?
Én igen. Szerintem jól fogynának az RVP-s Barca mezekTromort77 írta:Konkrétan egy érvet nem tudok a neve mellé írni, amiért érdemesnek tartanám ide.
Ez jól hangzik, csak nem igaz. Maximum Messiékhez képest tűnik analfabétának, más európai "sztár" középcsatárokhoz képest kiemelkedően jó a kombinációs készsége, nem véletlenül van annyi szépségdíjas gólpassza.visca el barca írta: suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.
Pár válogatott meccsen és a török kupa döntőben volt szerencsém egy félidőn keresztül csodálni.palesz77 írta:
Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott. A személyisége mondjuk szerintem alapból bukó már Luchonál, de azért kíváncsi lennék, hogy mennyire épült le a levezetése alatt.
Erre elég egy videó:palesz77 írta:Amúgy így a nagy vita közepén félve megkérdem, hogy hollandot látta valaki a MU-s meccsei óta játszani?Én egy meccsen se, úgyhogy csak az emlékeim alapján beszélek róla, de aki igen az kicsit írhatna, hogy miben romlott.
De mondhatjuk Zlatant is, kb útban volt néha, csak nézte a labda útját, de amikor hozzá került, beverte, meglőtte a maga góljait. Nekem ez meg h lekösse a védőket bőven elég egy kiegészítő embertől.visca el barca írta:suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
suarez sem passzol ide, láthatóan full analfabéta a kispályás tilitolihoz, mégsem érdekel senkit.Varatrix írta:sem látom hogy stílusban passzolna ide.
Amúgy ja, ő se lenne veszett ügy, de mivel Lucho nem meri bedobni, ha marad csak megáll a fejlődésben. Egy gijoni kölcsön kéne neki, úgyis elmegy Sanabria, jó a kapcsolat, szerintem simán jó lenne.Messias2 írta:Az pedig még viccesebb, hogy Munirt ennyire lenézitek, miközben egy remek szezonon van túl. Megmutatta, hogy ha a posztján szerepelteti LE, teljesen használható, sőt.
Pedig full elhittem hogy barcás vagy.messideco írta:Én mint Arsenal és Hollandia szurkoló, másképp vélekedek
Az pedig még viccesebb, hogy Munirt ennyire lenézitek, miközben egy remek szezonon van túl. Megmutatta, hogy ha a posztján szerepelteti LE, teljesen használható, sőt.visca el barca írta: nem, de azért a fórum 99%-a nyugodtabb lenne, ha a real ellen mondjuk mikor ég a ház ő jönne be és nem munir...
vicces h úgy irkáltok a hollandról mintha douglas szint lenne....
De vicces az is hogy aneve nyugtatóbb mint a teljesítményevisca el barca írta:vicces h úgy irkáltok a hollandról mintha douglas szint lenne....
nem, de azért a fórum 99%-a nyugodtabb lenne, ha a real ellen mondjuk mikor ég a ház ő jönne be és nem munir...Varatrix írta:Én röhögő görcsöt kapnék a Hollandtól, nem a mi játékosunk.
Ebben a játékrendszerben, nem azért van ott középen senki hogy beletegye a lábát a 16-oson belül. Suárez is rengeteget hozzátesz a támadások építésében. Van Persienél már egy Rafinhával is előrébb vagyunk a poszton.recrea írta:Ha centert keresünk és nem alibit, akkor nálam ennél ezerszer fontosabb, h tudjon gólt lőni.Varatrix írta:...de azért tud passzolni a srác.