Barca Igazolások
Szerintetek lesz olyan balek aki bevállalja nálunk a padozást??
Végre egy jó ötlet! Ha rajta múlna, biztosan összekapná magát ha a világ legjobb csapatába bekerülhetne, még ha a kispadról is...Viszont:Alexandro írta:Szerintetek egy Falcao-t kölcsönbe elhozni nem érné meg? Cserecsatárnak lehet hogy megfelelne, csak a fizetési igényét kellene lefaragni.
- sok súlyosabb sérülése is volt
- most igazolt Monacóba (pontosabban most tért vissza oda).
Továbbra is azt tartom, hogy vagy egy öregecske világklasszist kell hozni, vagy egy atomtehetséges nagyon fiatalt.

http://www.fcbarcelonanoticias.com/barc ... 016-07.php" target="_blank Kezd ez a dolog egyre kínosabbá válni. Vietto,Gramiero ,most Bacca. Úgy csinálunk mint egy nyeretlen kétéves.

Vajon meddig csinálunk magunkból még bohócot????

Vajon meddig csinálunk magunkból még bohócot????
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A spanyol Cadena SER tényként közölte, hogy Vietto megegyezett a Sevillaval, Gameiro pedig órákon belül aláírhatva az ATM-hez.
Vietto bolond lett volna idejönni 10 percezni, nekünk egy Larsson kell, mint anno én kifejetten örülnék Gomesnek, sztem mindkét fél örülne, akinek egy csepp esze van lelép Törökországból.
Vietto bolond lett volna idejönni 10 percezni, nekünk egy Larsson kell, mint anno én kifejetten örülnék Gomesnek, sztem mindkét fél örülne, akinek egy csepp esze van lelép Törökországból.

- Veidt_madridista
- Madridista
Lehet tévedek,de mint ha Falcaot az indiai futsal bajnokságban olvastam volnaAlexandro írta:Szerintetek egy Falcao-t kölcsönbe elhozni nem érné meg? Cserecsatárnak lehet hogy megfelelne, csak a fizetési igényét kellene lefaragni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Lacazette mar Instagramon is koveti a klubot. If you know what I mean.. 
Munir ugyben meg egyetertek veled, annyi kulonbseggel, hogy szerintem Lucho nem igy latja. Ha akarta volna, mar iden hasznalja tobbet Suarez helyett, aztan lathattuk.. En is orulnek, ha maradna, es osszeszedne 1.000-1.500 perc korul kozepcsatarkent, de nem veletlen szerintem, hogy olyan tamadot keresunk, aki eleg goleros.. Olyan az esete mint Bartranak, csak egy okos kolcsonnel neki meg lehet itt keresnivaloja par ev mulva.
Bob: Gomezre nem szavazott meg senki..
Amugy tenyleg eleg durva, nem hittem, hogy Munir fog vezetni, de azert kicsit orulok. Nem mintha ez barmit is jelentene, de legalabb kiderult, hogy nem csak en tudnam elkepzelni cseretamadokent..
De ha o nem is, majd Mujica villant az eloszezonban, aztan hazon belul megoldjuk.. 
Kozben a Sport valtig allitja, hogy Ardat el akarjuk adni mindenaron. Az idei nyaron mutatott teljesitmenyuk alapjan kijelentheto, hogy ezek utan o lesz az elsoszamu kozeppalyas csere..

Ugy tunik van, tobb forras is allitja, hogy a Sevillaban folytatja majd.roby122 írta: Ha van egy kis esze utazik Sevillaba.
Munir ugyben meg egyetertek veled, annyi kulonbseggel, hogy szerintem Lucho nem igy latja. Ha akarta volna, mar iden hasznalja tobbet Suarez helyett, aztan lathattuk.. En is orulnek, ha maradna, es osszeszedne 1.000-1.500 perc korul kozepcsatarkent, de nem veletlen szerintem, hogy olyan tamadot keresunk, aki eleg goleros.. Olyan az esete mint Bartranak, csak egy okos kolcsonnel neki meg lehet itt keresnivaloja par ev mulva.
Bob: Gomezre nem szavazott meg senki..

Kozben a Sport valtig allitja, hogy Ardat el akarjuk adni mindenaron. Az idei nyaron mutatott teljesitmenyuk alapjan kijelentheto, hogy ezek utan o lesz az elsoszamu kozeppalyas csere..

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na talán ilyen szavazás se volt még, de hűen tükrözi a vezetőségnek is a nehéz helyzetét. Ahány név annyi szavazat. 

Ott van Munir. Suárez posztján amit játszani kell azt lehozza, tavaly is amikor center poszton játszott, egész jó volt. Szélsőként meg nem fogjuk alkalmazni, arra ott lesz Rafinha vagy Denis.
Cserélgetni nagyon nem fogja az MSN tagjait, arra a 10-20 percre, meg bőven jó Munir.
Szerződést hosszabbítottak vele, nem hinném, hogy ebből kölcsönadás lesz.
Fölösleges, szerintem egy Viettot idehozni 25 millióért. Tavaly rúgott 3 gólt az Atleticoba, Munir nálunk 8-at, nagyjából azonos percekkel.
Ha ég a ház és hátrányban vagyunk, nem egy Vietto fogja jelenteni a különbséget, ahhoz én kevésnek érzem a srácot. Ha van egy kis esze utazik Sevillaba.
Remélem így nálunk vége is az átigazolásoknak, vásárlás terén legalábbis.
Cserélgetni nagyon nem fogja az MSN tagjait, arra a 10-20 percre, meg bőven jó Munir.
Szerződést hosszabbítottak vele, nem hinném, hogy ebből kölcsönadás lesz.
Fölösleges, szerintem egy Viettot idehozni 25 millióért. Tavaly rúgott 3 gólt az Atleticoba, Munir nálunk 8-at, nagyjából azonos percekkel.
Ha ég a ház és hátrányban vagyunk, nem egy Vietto fogja jelenteni a különbséget, ahhoz én kevésnek érzem a srácot. Ha van egy kis esze utazik Sevillaba.
Remélem így nálunk vége is az átigazolásoknak, vásárlás terén legalábbis.
- palesz77
Nem kiegett csatarokkal kene probalkozni szerintem, ha olyan embert akarunk a keretben, aki esetleg lenditeni is tud valamit a tamadojatekon.
Vietto nem dontott meg - mily meglepo
-, de elvileg nem utazik az Atmaval holnap, lassan dont mar gondolom.
Vietto nem dontott meg - mily meglepo

Szerintetek egy Falcao-t kölcsönbe elhozni nem érné meg? Cserecsatárnak lehet hogy megfelelne, csak a fizetési igényét kellene lefaragni.
Ha számolna vele, nem akarna a klub centert venni.ntibi67 írta:Nem hinném,hogy Lucho ne számolna Muniral.Hiszen őt vállasztotta Sandro helyet.
Ha jól tudom,meghosszabbították a szerződését és megemelték a kivásárlási árát is.
Gondolom a vezetőség előtte csak kikérte az edző véleményét is.
Nem hinném,hogy Lucho ne számolna Muniral.Hiszen őt vállasztotta Sandro helyet.
Ha jól tudom,meghosszabbították a szerződését és megemelték a kivásárlási árát is.
Jó azért ne keverjük már a szezont a fazonnal, RvP már rég túl van a zenitjén a másik kettő meg tini még.visca el barca írta:jah mert gabigol erősebb bajnokságban csapatjaTripleH írta:ha még érne valamit nem a török ligában csapná

- visca el barca
- Presidente del Barça
jah mert gabigol erősebb bajnokságban csapatjaTripleH írta:ha még érne valamit nem a török ligában csapná

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
MQuCsabi írta:Én vasárnap azt láttam Barca FB oldalon, hogy Vietto a miénk hivatalosan. Álmodtam, vagy előre örültek?
Szerintem álmodtad

Ha kint lett volna, tuti egy rakás ember lementette volna rögtön és vhol fentlenne
Mivel én imádom a brazilokat így GJ, és Gabigol, utóbbira opciónk is van még Neymar végett.
Igen én a "Más"-ra szavaztam.
Gómez nekem nem kell sose szerettem az ilyen centereket, buta mint a föld, RvP hagyjuk, ha még érne valamit nem a török ligában csapná, Lacazette ha van esze kezdőbe megy valamelyik Angliai projectbe, Lucas Pérez nálam ugyan az mint Munír, ebben az esetben hülyeség az igazolás, Munírral nincs gondom, csak vele meg Lucho nem számol. Vietto meg már felcsesz ezzel a hezitálással. Gameiro pedig szintén ha van esze marad a Sevillában.
Igen én a "Más"-ra szavaztam.

Gómez nekem nem kell sose szerettem az ilyen centereket, buta mint a föld, RvP hagyjuk, ha még érne valamit nem a török ligában csapná, Lacazette ha van esze kezdőbe megy valamelyik Angliai projectbe, Lucas Pérez nálam ugyan az mint Munír, ebben az esetben hülyeség az igazolás, Munírral nincs gondom, csak vele meg Lucho nem számol. Vietto meg már felcsesz ezzel a hezitálással. Gameiro pedig szintén ha van esze marad a Sevillában.
Ha ez valóban így van, rohadt olcsó volt Gomes. Bár amit mi kommunikálunk meg a valóság 

Érdekes szerződéseket kötünk, az biztos. Csoda hogy nem 35+20+15+10+5+4+3+2+1 millió.
Igaz, ha ez a +15 valamit csökkent az áron, akkor mindegyik szerződésbe tehetnénk ilyent, vagy akár +30at is. Sőt, 200 milliót fizetünk, ha aranylabdát nyer mondjuk Vietto, amúgy meg ingyen jön
Igaz, ha ez a +15 valamit csökkent az áron, akkor mindegyik szerződésbe tehetnénk ilyent, vagy akár +30at is. Sőt, 200 milliót fizetünk, ha aranylabdát nyer mondjuk Vietto, amúgy meg ingyen jön

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2016.07.25. 18:23:55-kor.
94:39 6 - 1
Biztos hogy nem fog idejönni. Ő már a MU-ból fog visszavonulni ha csak Mourinho el nem veri onnan de szerintem nem meri.Cseri írta:Rooney:kicsit megakadt mostanában,de erős,viszonylag gyors,nem dadog nála a labda,több poszton használható,mer lőni távolról is, és korábbi nyilatkozataiból úgy tűnik tiszteli a Barcát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Rooney:kicsit megakadt mostanában,de erős,viszonylag gyors,nem dadog nála a labda,több poszton használható,mer lőni távolról is, és korábbi nyilatkozataiból úgy tűnik tiszteli a Barcát.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- palesz77
Gabriel Jesus biztos.PCsabi írta:Aki a "Más"-ra szavazott, az írja már le, hogy kire gondolt, köszi

Szintén.Bob_Marley írta:Én toltam egy Perezt.
...
Kazetta adná, de jó hülye lenne eljönni max 1000 percért, nem reális.![]()

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én toltam egy Perezt. 
Gameiro sajnos dárga, Viettot már írtam hogy fiatal még erre és akkor már Munir, Gomez-RVP nálam beleférne, de Perez Ligából ideálisabb. Kazetta adná, de jó hülye lenne eljönni max 1000 percért, nem reális.
Más?
Castro-Rossi, addig fogom írni míg Bartomeu vagy LE meg nem hallja.

Gameiro sajnos dárga, Viettot már írtam hogy fiatal még erre és akkor már Munir, Gomez-RVP nálam beleférne, de Perez Ligából ideálisabb. Kazetta adná, de jó hülye lenne eljönni max 1000 percért, nem reális.

Más?
Castro-Rossi, addig fogom írni míg Bartomeu vagy LE meg nem hallja.

-
- aka Game90
Aki a "Más"-ra szavazott, az írja már le, hogy kire gondolt, köszi 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!