Rendben Palesz, elfogadom, legyen akkor mondjuk 30 millió veszteség, ebben kiegyezhetünk szerintem, ha teljesen igaznak elfogadjuk az állításodat (amit én teljességgel el is fogadok, mert alátámasztani valóban nem tudom, a józan észre hallgatok csupán, hogy a világ egyik legjobb játékosára olyan kereslet van, mint sivatagban az ivóvízre). Ez a veszteség akárhogy is számolom rekordösszegű negatívban. 30 millióról beszélünk, amikor hígvájn 90-ért ment el. Óóó szerintem ez tökre belefér, az utóbbi 10 év kétségtelenül top 3-s csapatától maximálisan. Szóval én még mindig tartom azt, hogy a cikk egy baromság, illetve hogy fájnia kéne ezeknek valahol. Hogy hol, azt nem tudom, különben sem az én pénzem, mert rövid életem során több kupát láttam, mint talán egy 70 éves Liverpool drukker.palesz77 írta:Ennek valami forrása is van, vagy olyan közhiedelem, mint hogy James ára megtérült 1 hónap alatt a mezekből? Csak mert ahogy olvasom az új szerződésben a mezeladásokból származó bevétel 90%-a a Niket illeti, ha ez anno tegyük fel 30 volt, és 100 euróval számolok egy mezt, akkor is 2.333.333 mezt kellett volna eladni, hogy a vételár megtérüljön. 2016-ban összesen nem adtunk el ennyit világszerte.Rinku írta:Ibrahimovics is hiába volt 70 millió euró, csak a mezekből visszajött mindent, amit vele adtak el. Az utolsó gubáig megtérült az igazolása, a fizetésével együtt számítva, persze. Ez már akkor 140%-ig igaz volt, hogy így lesz, amikor még pályára sem lépett.
Az eladásokban tényleg lenne még mit javítani, de alles zusammen, jók vagyunk, no para.