Pár tízmilliós ráfordítással (vétel/eladás)lecserélték az egész keretet, pedig eléggé hátráltatva voltak. Ahogy írtam, tele fiatallal(Kounde, Fort, Araujo, Cubarsi, Garcia?, Faye, Balde, Gavi, Pedri, Fermin, Yamal, Ferran?, Roque?) és Stegen, De Jong?, Christensen, Raphinha is simán elfocizik még minimum 4-5 évet, vagy cseréljük (főleg a kérdőjelesek)az árukon őket. Gündogan ingyen egy klasszis játékos 2-3 évre, a rengeteg fiatal mellé. Lewy leigazolásával én sem értettem egyet, de nézzük már azt is, hogy a teljesítménye mellett mekkora a marketing értéke. (nemrég voltam kint spanyol boltban, 10 eladó mezből kb. 8 Lewandowskié volt)Peter írta: ↑2024.07.02. 16:02:31Legjobb esetben is most próbálunk tenni annak érdekében, hogy előremutató legyen.....![]()
Legalábbis az edzőváltás szándéka ezt hivatott üzenni. Egyéb vonatkozásban pedig ma még semmit sem tudunk a jövőről. Azt azért lássuk már be, hogy sem Gündogan, sem Lewa nem előremutató, ahogyan Alonso, Inigo, Robi sem azok voltak. Nem tudom kihagyni azt a Xavi projektet sem, ami Busi köré épült majd össze is dőlt. Milyen projekt mutatott előre eddig?
Ez volt tegnap, oké. Ma még nem tudjuk mi a sportszakmai projekt, csak annyit, hogy Flick az edző.
Holnap tudjuk mi lesz? Abban picit bízom, hogy Flick tudja, mi lesz holnap.
Erre rá lehet mondani, hogy előremutató szakmai projekt tele fiatallal?
Maximum jóindulattal bízni lehet benne és reménykedni.
Arról a nagyon nem elhanyagolható tényről nem beszélve, hogy éppen a pénz hiánya miatt lettünk kénytelenek előkapni ezt a jól csengő "tele fiatal" szlogent, miközben ha volt némi pénz, azt Lewára égettük és égetjük a nem apró fizetésére, ahogy Inigo bérére is.
Továbbá Koeman is és Xavi is akkor nyúlt a fiatalokhoz, amikor az öreg brigád lesérült.
Szóval, ha ezek megalapoztak egy fiatalokra épülő szakmai projektet, akkor háttal ültem a stadionban és a képernyő előtt is.
Ha lesz szakmailag előremutató projekt, akkor elhiszem....ha látom is....![]()
Hidd el, legelsők között örülnék, ha látnám.
Igazából ahogy lejjebb írtam, kellene idén egy vkp-s, egy bal szélső, jövőre egy csatár Lewy helyére, és évekre meglesz a csapat.
Jó lenne pár jó korban (25-30) lévő játékos.
Persze ha lesz pénz, és engednek igazolni, minőségben lehet majd jócskán emelni a szinten. Az új edző el is érheti, akár az adott kerettel. Tavaly a Napoli, idén a Leverkusen értéke is kilőtt.
Szerintem jóval több van ebben a keretben, remélem idén ez majd meg is látszik, ha eredményekben még nem is, de a mutatott játékban.
Off: szerintem jobb a keretünk, mint a spanyol válogatotté, de valahogy a válogatott játéka nekem tetszetősebb.