Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los, ezt nem te mutattad nekem anno?Los Banditos írta:Thx!Sok érdekes adat van benne.
![]()
KattLos Banditos írta: És mi annak az oldalnak a címe, ha szabad kérdeznem?
Hát igen. Volt már idén pár meccs, ahol ilyen mutatóik voltak. De attól még álom statisztika ez.ozsimiki írta:
Xavitól nem ritka az ilyen mutató,és a középpályánDe szntem Ininek is voltak már hasonlók,nem is 1
És mi annak az oldalnak a címe, ha szabad kérdeznem?Game90 írta:lm19 mutatott egy jó oldalt![]()
Iniesta 81 passzából csak 5 volt rossz. De ma ez is kevés volt.
Xavitól nem ritka az ilyen mutató,és a középpályánlionelmessi19 írta:Iniesta hátravonva nyomta, szinte Puyollal és Thurammal játszadozott. Ezért a sok passz, és a kevés eladott labda!Game90 írta:lm19 mutatott egy jó oldalt![]()
Ez álomszép stat lenne, ha a normál posztján játszott volna végig.
Iniesta hátravonva nyomta, szinte Puyollal és Thurammal játszadozott. Ezért a sok passz, és a kevés eladott labda!Game90 írta:lm19 mutatott egy jó oldalt![]()
Nem volt annyira feltűnő, de sztem annál hasznosabb...Game90 írta:Én egy kicsivel többet vártam tőle, nekem nem mutatott semmi plusztDe azért jó volt ma is. De sztem Deco visszatérésével ,,csere'' lesz.
grat ininek!!!Boixos írta:nem is értem, h miért feszülnénk rá csabi alonsóra, amikor van nekünk egy iniestánk?grecki írta:Ez azért már jelzésértékű, hogy nem Xabi Alonso kezd, hanem Iniesta barátunk. Így tovább!
nem is értem, h miért feszülnénk rá csabi alonsóra, amikor van nekünk egy iniestánk?grecki írta:Ez azért már jelzésértékű, hogy nem Xabi Alonso kezd, hanem Iniesta barátunk. Így tovább!
GRT Az Ő goljához is! Hihetettlen fontos volt ez a győzelem is a Spanyoloknak,és külön öröm,hogy a Mi Inink döntötte elgrecki írta:Ez azért már jelzésértékű, hogy nem Xabi Alonso kezd, hanem Iniesta barátunk. Így tovább!