MessiNeymarSuarez írta:Üljön le a vezetőséggel, és mondja meg hogy ő még Bl-t szeretne nyerni, és nem azzal tölteni az utolsó éveit hogy egy félholt csapatot tartson folyamatosan versenyben, hogy ne szálljunk ki decemberben minden versenyfutásból.
Aztán a vezetőség kezében a lehetőség, hogy vagy tényleg beerősítenek(hátvéd, KP, támadósor) ehhez méltóan, vagy akkor Messit engedjék el(szigorúan miután megvették akit akartak, elkerülve a Neymar-effektust), hadd húzza le utolsó éveit egy igazán topcsapatban, megkoronázva a pályafutását, és BL-t/Bl-eket nyerve vonuljon vissza, ne úgy hogy keményen küzdünk a spanyol második helyért.
amire az alább beszúrt szarkasztikus megjegyzésem vonatkozott, az az, h Messi egy elég körülményes játékos, nem reális már sztem, h elmegy innen. neki így 33 évesen már a család és a haverok az első, mindkettő Barcelonában van, ahol az egész életét leélte. a gyerekek ide járnak suliba (akiket katalánnak nevelt egy interjú alapján, amit nemrég adott). ő tudtommal a spanyolon kívül más nyelvet nem beszél, és nem is hiszem, h szeretne megtanulni. meg ugye van egy komoly bére, amit nem akar sztem még egy City sem kifizetni neki. bármennyire is sajnáljuk itt Messit az alulteljesítő csapat miatt, azért még ígyis elég jó dolga van Barcelonában, ráadásul az aranykorban kellett a csapat is mögé, h legendává váljon.
sztem inkább arra van esély, h ha nem látja már értelmét a dolognak, visszavonul egyből, vagy Piqué vesz egy negyedosztályú barcelonai csapatot, ahol ő, mint játékos-elnök (ez a játékos-menedzser után egy újabb szint) a haverokkal együtt rúghatja a bőrt, köztük Messivel anélkül, h meg kellene szakadniuk

. még az Argentínában való levezetést sem látom már reálisnak.
persze eljátszhatja, h eligazol, ha Barto nem vesz ezt meg azt, vagy ha nem mond le, mivel jönnek a választások, érdemes is lesz meghúznia ezt. de sztem valójában nincs rá esély, h átigazoljon máshova.
ja meg ott van még az Espanyol Barcelonában, velük nyerhetne még EL-t, vagy mostmár inkább ott tartunk, h visszajuttathatja őket a Segundából. csak ők meg nem igazolnák le Messit, mert culé