Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, csak elférne rá egy kicsit több fedett ülőhely. Kb ez az összes hibája a stadionnak.Barcaman1993 írta:Másrészt ahogy a TV-ben látjuk nem rossz az állapota a Camp Nou-nak egyáltalán.
légy olyan szíves, és az ilyen hozzászólásoktól kímélj meg minketmessi70 írta: ennek a rosell nek eleg huncut pofaja van nem tetszik nekem a kepe szerintem meg lehet kesobb messi is eladodik a realnak
ennek a rosell nek eleg huncut pofaja van nem tetszik nekem a kepe szerintem meg lehet kesobb messi is eladodik a realnakLionel85 írta:Pedig Rosell szerintem képes lenne rá, hiszen július 1-től egy másik elnökség kezdi meg az új életét a csapat élén, akinek nem feltétlen a Foster-által benyújtott tervek tetszenek.Xanthor írta:De Fosterékkel gondolom Laportáék kötöttek szerzdődést, nem? Mert aztán így 3 év után nemtudom mennyire lehet csak úgy azt mondani, hogy bocsi akkor mégse kapjátok meg a projectet, fölöslegesen dolgoztatok rajta.
Pedig Rosell szerintem képes lenne rá, hiszen július 1-től egy másik elnökség kezdi meg az új életét a csapat élén, akinek nem feltétlen a Foster-által benyújtott tervek tetszenek.Xanthor írta:De Fosterékkel gondolom Laportáék kötöttek szerzdődést, nem? Mert aztán így 3 év után nemtudom mennyire lehet csak úgy azt mondani, hogy bocsi akkor mégse kapjátok meg a projectet, fölöslegesen dolgoztatok rajta.
Érdekes adat, köszi. Azt lehet tudni, hogy ez minden sorozatot figyelembe vesz, vagy csak bajnokság? Mondjuk elég lenne azt is tudnom, hogy hány meccset vettek itt számításba?Nem tudom kiket érdekel (engem igen), de azért megírom ahogy tavaly is.
A 2009-2010-es szezonban 2'180'000 néző látogatott ki a tétmérkőzésekre. Tavaly (ugyancsak saját számításom szerint) 2'050'000 volt a nézőszám.
samy85 írta:most lessz uj stadion vagy nem!? láttam már koncepcio rajzokat is 1 120000-es stadionról ami a tengerben lenne 1 mesterséges szigeten!
osztom ! kubala érkezése és a köré épülő csapat sikere volt az ami miatt már nem fértek be a stadionba a katalánok. 57-ben adták át eredetileg 90 000 férőhelyes volt később a VBre átalakították 115000 férőhelyes lett de az eu szabvány miatt megszüntették az állóhelyeket ezért ma már 98800 ember befogadására alkalmasColos írta:Azért annyi, hogy miatta építették fel, mivel a Les Corts már nem volt elég.Fernando írta:Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...
MichaaBee írta:Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
![]()
Szerintem hagyjuk is, mert még off szaga is van...
Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
hát sztem is kitalációMichaaBee írta:Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()
110 000 környékére fogják bővíteni a mostanit.