Camp Nou, a szentély
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezt én számoltam össze az FCBarcelona.cat oldalon lévő adatokból és igen ez az összes tétmérkőzésünkre vonatkozik amit hazai pályán játszottunk Liga, Kupa,Bl,Gamper(bár ez azért mégsem annyira tétmeccs) és a Spanyol Szuperkupa hazai mérkőzése is benne van.
Egyébként csak érdekesség képen 6szor érte el a nézőszám a bűvös 90ezret vagyis ennyiszer lehetett "kiakasztani" a megtelt táblát a Camp Nou-ban.
Manchester City Football Club - 94'000
Football Club Internazionale Milano - 93'000
Real Madrid Club de Fútbol - 97'000
Arsenal London Football Club - 93'000
Football Club Internazionale Milano - 96'000
Real Valladolid Club de Fútbol - 98'000
Egyébként csak érdekesség képen 6szor érte el a nézőszám a bűvös 90ezret vagyis ennyiszer lehetett "kiakasztani" a megtelt táblát a Camp Nou-ban.
Manchester City Football Club - 94'000
Football Club Internazionale Milano - 93'000
Real Madrid Club de Fútbol - 97'000
Arsenal London Football Club - 93'000
Football Club Internazionale Milano - 96'000
Real Valladolid Club de Fútbol - 98'000
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mivel tétmérkőzésekről van szó, gyanítom ez mind a hármat magában foglalja.
-
- Entrenador del Barça
Érdekes adat, köszi. Azt lehet tudni, hogy ez minden sorozatot figyelembe vesz, vagy csak bajnokság? Mondjuk elég lenne azt is tudnom, hogy hány meccset vettek itt számításba?Nem tudom kiket érdekel (engem igen), de azért megírom ahogy tavaly is.
A 2009-2010-es szezonban 2'180'000 néző látogatott ki a tétmérkőzésekre. Tavaly (ugyancsak saját számításom szerint) 2'050'000 volt a nézőszám.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom kiket érdekel (engem igen), de azért megírom ahogy tavaly is.
A 2009-2010-es szezonban 2'180'000 néző látogatott ki a tétmérkőzésekre. Tavaly (ugyancsak saját számításom szerint) 2'050'000 volt az össz. nézőszám.
A 2009-2010-es szezonban 2'180'000 néző látogatott ki a tétmérkőzésekre. Tavaly (ugyancsak saját számításom szerint) 2'050'000 volt az össz. nézőszám.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
samy85 írta:most lessz uj stadion vagy nem!? láttam már koncepcio rajzokat is 1 120000-es stadionról ami a tengerben lenne 1 mesterséges szigeten!
OFF: nem lehet animáció az avatarod
Bocsi az offért.
Hogy legyen On: Szép a stadion

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- miihii
- KHAL
Lehet,h egy kicsit OFFos lesz itt,de stílszerűbb ebbe a topicba talán.
Nagyon szépen köszönöm ezt a szerdai élményt a culéknak!Fergeteges hangulatot teremtettek a katalánok,pokollá változtatták a Szentélyt.Hátborzongató volt az egész Camp Nou élőképe
Különleges hangulata volt a meccsnek ezáltal,h végigtombolta a közönség az egész derbit.Katalónia hangja Messire (
) szállt ezen az estén,az tuti.Fantasztikus este volt ez,csak a végéért nagyon nagy kár...
A Szentélyünk népére egy rossz szavunk nem lehet,rajtuk abszolút semmi nem múlott.
GRÁCIES!
Nagyon szépen köszönöm ezt a szerdai élményt a culéknak!Fergeteges hangulatot teremtettek a katalánok,pokollá változtatták a Szentélyt.Hátborzongató volt az egész Camp Nou élőképe

Különleges hangulata volt a meccsnek ezáltal,h végigtombolta a közönség az egész derbit.Katalónia hangja Messire (

A Szentélyünk népére egy rossz szavunk nem lehet,rajtuk abszolút semmi nem múlott.
GRÁCIES!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
osztom ! kubala érkezése és a köré épülő csapat sikere volt az ami miatt már nem fértek be a stadionba a katalánok. 57-ben adták át eredetileg 90 000 férőhelyes volt később a VBre átalakították 115000 férőhelyes lett de az eu szabvány miatt megszüntették az állóhelyeket ezért ma már 98800 ember befogadására alkalmasColos írta:Azért annyi, hogy miatta építették fel, mivel a Les Corts már nem volt elég.Fernando írta:Semmi köze Kubalának a Stadionhoz...

- Capon
- Llegenda del Barça
Az a 150'000 stadion csak egy terv volt a tucat közül, én is neten olvastam anno. Marha jól nézet ki a stadion is meg a sziget is, de a világ összes pénze nem lett volna rá elég, még ha valami multi is birtokolná a nevét.
hogy hányan járnának ki meccsre ha egy szigeten lenne a stadion? Hát biztos hogy ez nem befolyásolna semmit mivel össze lett volna kötve a szárazfölddel. Nem a tenger közepére kell elképzelni a stadiont hanem a tengerpart közvetlen közelében hidakkal összekötve.
http://www.cnplus.co.uk/pictures/562x42 ... sea__1.jpg

http://www.cnplus.co.uk/pictures/562x42 ... sea__1.jpg
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
MichaaBee írta:Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne
![]()
Szerintem hagyjuk is, mert még off szaga is van...
hat igen én is ennél a kérdesnél akadtam meg , mikor magamban kérdeztem..... a kiadás nagyobb lenne mint a bevétel........ tobbet érnek el ha a NOU CAMP-et felújítják

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Attól függ, honnan nézzük. Létező terv, ahogy a többi is, s ennek is van néhány támogatója. Nyilván abszurdum, s jó ideig valami komoly szponzor nélkül megvalósíthatatlan lenne, arról nem beszélve, hogy a szentély tökéletes helyen van ott, ahol most, de tény, hogy a Camp Nou felújítása kapcsán koránt sincs akkora összhang a sociók, bennfentesek, szurkolók, szurkolói klubok között, mint azt gondolnánk.
A Foster-féle pályázatból eddig érdemben semmi sem valósult meg, ebben szerepet játszik az, hogy túlzott anyagi vonzatai vannak. Így bár el van fogadva, s szépek a tervek a képek és a makett, én biztos vagoyk benne, hogy hacsak nem Godall lesz a befutó a választáson, valószínűleg újabb pályázatot hirdetnek egy olcsóbb megoldás érdekében, vagy jó ideig még húzódni fog. Sőt, van olyan elnökjelölt, aki ezt az egyik legfőbb célként jelölte meg.
A Foster-féle pályázatból eddig érdemben semmi sem valósult meg, ebben szerepet játszik az, hogy túlzott anyagi vonzatai vannak. Így bár el van fogadva, s szépek a tervek a képek és a makett, én biztos vagoyk benne, hogy hacsak nem Godall lesz a befutó a választáson, valószínűleg újabb pályázatot hirdetnek egy olcsóbb megoldás érdekében, vagy jó ideig még húzódni fog. Sőt, van olyan elnökjelölt, aki ezt az egyik legfőbb célként jelölte meg.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Akkor is hülyeség lenne. Szerinted hányan járnának meccsre, ha egy kis szigeten lenne a stadion?Rewolution5 írta:hát sztem is kitalációde azért az érdekes lenne

Szerintem hagyjuk is, mert még off szaga is van...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hát sztem is kitalációMichaaBee írta:Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()
110 000 környékére fogják bővíteni a mostanit.

Ez ritka nagy hülyeség.Rewolution5 írta:valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???![]()

H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
valamikor olvastam a neten hogy a Barcanak egy új stadionja lesz.....úgy mondják h 150.000 kapacitással, és valahol egy szigeten közel Barcelónához....sztem csak kitaláció, de lehet valós alapja??? tud erről valaki valamit???

köszi, nem vettem észremindorokke_barca írta:Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!
az utazás Barcelonába topik nagyrészt ilyesmire van kihegyezve, visszaolvasva, visszalpozva érkeztek már válaszok, hasonló kérdésekre.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
-
- Entrenador del Barça
Szia!loren2 írta:Sziasztok.
Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ide írom a kérdésem. Úgy néz ki, hogy lesz lehetőségem kijutni Barcelonába valamikor a közeljövőben. De a gond, hogy semmit nem tudok a jegyszerzési esélyekről, árakról. Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Kösz előre is a segítséget.
Forca Barca!
az utazás Barcelonába topik nagyrészt ilyesmire van kihegyezve, visszaolvasva, visszalpozva érkeztek már válaszok, hasonló kérdésekre.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
Sziasztok.
Forca Barca!
Forca Barca!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nem is az ilyen kis locsolgatásra, hanem az eláztatásra gondolok. Amúgy lehet rosszul láttam, avagy pont így a jó, igazából nem értek hozzá annyira, csak feltűnt, hogy nagyon vizes szokott lenni a pálya, legalábbis az elején biztosan. 

Szerintem se akkora taktikai húzás ez a pályalocsolás. Lazább talajon könnyebb játszani, a lábak számára sem annyira megterhelő, mint egy kemény talaj. A kis passzos játék szempontjából sem feltétlen hátrány ha nedves a gyep, persze ha nagyon ázott akkor nehezebb játszani.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Van ahol még félidőben is locsolnak(Milanoban pl locsoltak a félidőben ráadásul angol csapat ellen...).
Valószínűleg semmi "hátsó" szándék nincs abban,h locsolják a pályát.Annyi az egész,h egy kicsit puhább lesz a placc...de ez még itt Tatabányán is bevett szokás meccsek előtt,egy kicsit meglocsolni a pályát,h ne legyen olyan kemény a talaj...
Valószínűleg semmi "hátsó" szándék nincs abban,h locsolják a pályát.Annyi az egész,h egy kicsit puhább lesz a placc...de ez még itt Tatabányán is bevett szokás meccsek előtt,egy kicsit meglocsolni a pályát,h ne legyen olyan kemény a talaj...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Talán itt van a legjobb helyen ez a hsz.Rivaldo11 az Ibra topickban írta:...Nem is véletlen, hogy anno Mourinho dagonyává változtatta a stamfordot. Meg még elég sokan próbálják locsolással meg mindenféle trágyával nehezíteni a művészi szintű passzjátékunkat.

Azt figyeltem emg, hogy mostanában a Barca is agyon locsolja a füvet. Szerintem azért csinálják, mert megtanulnak ilyen talajon játszani, tehát nekik nem lesz hátrány, ellenben az ellenfélnek komoly gondot okozhatnak, azon kívül az íveléseket is nehezíti, mert 1 pattanás után nagyon megcsúszik, ezzel a kontrák egy bizonyos lehetséges elemének előfordulásának lehetőségét csökkentik.

Ez előtt ilyet, hogy ennyire locsolják a füvet csak a Manchestertől láttam, már akkor is az volt a véleményem, hogy jó taktikai húzás lehet, ha megtanul a csapat olyanon játszani.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
A madridi Santiago Bernabeu a hatodik, a Real stadionját fejedelmi székhelyként említik: telt háznál a szurkolók olyan hangulatot teremtenek, hogy nem is lehet rosszul játszani.
Ezt tavasszal észre is vettük.Legalábbis a vendégcsapatra igaz volt.
Ezt tavasszal észre is vettük.Legalábbis a vendégcsapatra igaz volt.

- miihii
- KHAL
De azért nézzük csak meg a szavazatokat!kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/09/02/ ... /?rnd=3909
Azért ezzel a listával lehet vitatkozni. A Dinamo és a Besiktas stadionja a Camp Nou előtt![]()
![]()

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel