2017.03.13. 12:07:25
Szerintem mondjuk védekezésben semmi gond nem volt vele a gólokon kívül, amiket akkor is benyelünk, ha balhátvédet játszik, ez nem posztfüggő volt. Támadásban nem tud így annyit adni, ami most problémás volt, mert Arda játszott, és ő nem tudja bejátszani az egész oldalt, de amikor Neymar volt mellette, ez szinte fel se tűnt, mert a brazil az egész támadórészleget uralta. Szerintem képes lenne ezen a poszton is hasznosan játszani, még ha a hiányosságai miatt szívhatunk is, de ez balhátvédként is megvolt sajnos. A sebességének hála meg tegnap is elég sok szitu volt, amikor már csírájában elfojtotta a kontrákat, mert szétfutja egyszerűen a támadókat, ezt itt is ki tudjuk használni, talán még jobban is. Támadásban nyilván elvesztjük a legnagyobb fegyverét, a sebességét, de a passzjátékának attól még hasznát tudjuk venni, bátran passzol nyomás alatt is előre a vonalak között, és rendre jól is.
Mondjuk engem az se zavar, ha esetleg az új felállás miatt hátrébb szorul, sose volt a kedvenceim között, de szerintem még lehet életképes megoldás így is. A pontrúgások levédekezése más tészta szerintem, annak ehhez sok köze nincs, de azt is nyilván helyre kéne rakni, minél előbb ráadásul.