nagyatyesz írta:A 3 árából idehoznék egy minőségi kezdő szintű játékost és visszahoznám Sampert, akit LE nem nagyon kedvelt, de azért belőle tényleg lehet itt is meghatározó játékos. Szóval a Busi-Ini-Rakitic mellé lenne egy SR, Samper és X (pl Verrati). Tudom az olasz nem jönne ki az említett 3 játékos árából, de legalább csökkenne a kiadási oldal. Vélemény?
Jobbhátvéd kell mindenképpen, oda költenünk kell, de előre max akkor hoznék valakit szélre, ha Arda dobbant
Olyan szépen írtad, hogy egy könnycseppet is elejtettem..

Adom amúgy teljesen, bár én azt a verziót is el tudnám viselni, ha Rakitic megy, és végül Denis marad, de erre vajmi kevés esély van - meg jelenleg minőségben is nagy visszaesés lenne, de Denisről nem változott nagyon a véleményem a kevés perc ellenére se. Plusz sajna Verratti elkeserítően nyilatkozott, de reméljük csak diplomácia, és az ügynöke mondta a tutit.
De igazából az ezzel a bajom csak, hogy 0 % esélyt látok rá. Sőt, van egy olyan tippem most valamiért, hogy Gomes lesz az X helyén jövőre is, és mégse hozunk senkit a középpályára, mert nem tudjuk megszerezni se Thiagot, se Verrattit - se Coutinhot.. Remélem rossz a megérzésem.
Most a Marca amúgy megint Cancelot hozta fel.. Max 3 védős rendszerbe tudnám elképzelni, ott igazából lényegtelen melyik verzióban, mert a 3313-ban is és a 343, 352 féle felállásban is lehetne helye, kérdés a szintet megütné-e ugye. De a 4 védős rendszerben nem ő hozná meg a stabilitást hátul, abba szinte biztos vagyok.