Gerard Piqué
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát, nem tudom, hogy ki lesz a kezdő, Cáceres, vagy Gerard.
Mindkettejük teljesítményére nagyon kíváncsi vagyok.
Mindkettejük teljesítményére nagyon kíváncsi vagyok.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
szerintem is jó lesz. sok sikert neki is! amúgy nem tűnik ügyetlennek
-
- Jugador del Barça
véééégre... már alig vártam hogy bemutassák őt is!!!
jól áll neki a mez!!
remélem lesz lehetősége bizonyítani

jól áll neki a mez!!
remélem lesz lehetősége bizonyítani
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Ja szimpi volt e's tudjuk jo ve'do de nem lesz sok lehetose'ge ez biztos de mikor kell bizonyit
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szimpatikus volt, ahogy bemutatkozott. Sok sikert neki, ő az a játékos, akire lehet számítani, de tudja, hogy vannak a sorban előtte. Manchester-ben pedig hozzászokott a padhoz. Meglátjuk.
Nos, nem hiszem, hogy Milito távollétében ő lenne az alapember Puyol mellett, de ezt majd a pillanatnyi forma eldönti. Én szívesen látnám, szeretném, ha minél több spanyol alkotná a kezdőcsapatot. Persze Martin-t jobb képességűnek tartom.
Nos, nem hiszem, hogy Milito távollétében ő lenne az alapember Puyol mellett, de ezt majd a pillanatnyi forma eldönti. Én szívesen látnám, szeretném, ha minél több spanyol alkotná a kezdőcsapatot. Persze Martin-t jobb képességűnek tartom.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
amúgy a teljes neve Gerard Piqué Bernabeu
ilyen névvel Barcelonában

ilyen névvel Barcelonában

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
és akkor minek vettek két középső védőt??? Marquez meg feljebb szokott játszani mint a középső védők.Szakacs írta:Olyanrol hogy Marquez nem hallotatok ?Sztem Puyol es Marquez paros lesz...nem Caceres...
2001-2004Barcelona144 írta:Ő mettől meddig játszott eddig a Barcába?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.07.03. 16:44:23-kor.
Ez sztem elég egyértelmű...Milito mellett esélye nincs kb még így sem hogy sérült, tuti Caceres lesz addig a kezdő, bár a legjobb esetben is felváltva lesznek, az meg tesz túl jót az összeszokottságnak.fcbarcelonazsombi írta:Az egy dolog, hogy mit akar de pad lesz belole.Lionel85 írta:Az nekem most fontosabb, hogy vajon a vezetőség milyen szerepet szán neki a következő években, mert idén annyi védő van a csapatban mint a nyű és nem hinném, hogy a manchesteri padról a Barçáéra akar átülni...
-
- Barça B
Ő mettől meddig játszott eddig a Barcába?
Üdv Gerard!! Csak a legjobbakat!!
-
- Capitá del Barça
Az egy dolog, hogy mit akar de pad lesz belole.Lionel85 írta:Az nekem most fontosabb, hogy vajon a vezetőség milyen szerepet szán neki a következő években, mert idén annyi védő van a csapatban mint a nyű és nem hinném, hogy a manchesteri padról a Barçáéra akar átülni...
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
pontosan hány centi magas nem tudod?lluisllach89 írta:jaja fennt vannak de mennyivel magasabb Txikinél Laportánál meg Guardiolánál, nagyon magasVideót várom már a bemutatásáról
mondjuk kiemelkedik a mezőnyből

-
- Director del Fútbol
jaja fennt vannak de mennyivel magasabb Txikinél Laportánál meg Guardiolánál, nagyon magas
Videót várom már a bemutatásáról 

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
fenn vannak a képen az fcbarcelona.cat oldalon piqué bemutatásáról
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az nekem most fontosabb, hogy vajon a vezetőség milyen szerepet szán neki a következő években, mert idén annyi védő van a csapatban mint a nyű és nem hinném, hogy a manchesteri padról a Barçáéra akar átülni...

- matyi02
- Entrenador del Barça
Hogyha a Bernabeuba hibát követ el akor szurkolok megkövezik és ez lesz a Marca Címlapján :Bernabeu a Bernabeuba győzelemre vezeta a MAdridot.Monti írta:Azt tudtátok ,hogy Piqué harmadik neve Bernabeu?
Én most olvastam az fcbarcelona.com-on,elég vicces
De jövöre ha malad Laporta akor nem így lesz én mondm