Remélem a kp-n a #6-os a #8-as és a #17-es játékos fogja tolni...

Mi ajaj?
Hát én nem Iniestától tartok, hogy "buta gondolata" lesz sokkal inkább Eto'o-tólaki nem tudom, hogy viselné el ha rijkaard a kezdőcsapat kihirdetésekor közölné vele, hogy bocsi de ma nem te fogsz kezdeni hanem henry messi ronnie:?kilibarca írta:Tudom h csak példának írtad de ilyen akkor se lesz soha hogyha akkora formába lennének seMég a kupába se. Szerintem lesz olyan meccs h játszik a 4ász ha nem is mindig .Csak Iniestának is meg kell adni a kellő játék lehetőséget nehogy valami buta gondolata legyen.--Dos Santos-------Guddy----------Giuly--- (ha marad)
Még a kupába se. Szerintem lesz olyan meccs h játszik a 4ász ha nem is mindig .Csak Iniestának is meg kell adni a kellő játék lehetőséget nehogy valami buta gondolata legyen.--Dos Santos-------Guddy----------Giuly--- (ha marad)
Tudomtudom, csak érzékeltetni kívántam, hogy nincs olyan, hogy jajj mi legyen, ebből a négyesből senki nem padozhat... a teljesítmény lesz a mérce. És bizony szerintem a 4ből mindig az fog játszani, aki toppon van. (az a 3)barca99 írta:Ha nem teljesítnek jól, akkor is jobbak, mint Giuly, vagy Guddy. De hogy Ludonál már mindenki jobb, az tuti.Guddy nem reménytelen.
Már hogy ne volna probléma?Scorpio írta:Szerintem nem kizárt! Hisz akkor nincs probléma, hogy ki mikor padozik!
Igaz pihentetés és más okból lesz majd amikor csak 3-an (4-ből) lesznek a pályán!
Decot inkább kicserélném Messire..Deco tutira nem..sztem..AndrésIniesta24 írta:tuti nem játszik a 4 nagyágyú együtt Rijkaard megint a rotációt fogja választani. Sztem lesz néhány ember aki mindenképen kezdő lesz a többiek cserélgetik egymást. A tuti kezdők Valdes Puyol Ronnie talán Deco
1. eto'olionelmessi19 írta:Sztem már most az egyik legnagyobb.
Sorrendben nálam a mai Barca kedvencek: