Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.05.10. 15:27:53

visca el barca írta:
Messias2 írta:Tuchelt nagyon adnám. Imádja a Barcát, és a Pep iskolát követi.
Sok gólos, élvezetes meccseket játszanánk a keze alatt, az biztos. :D
A Dortmundnál hozott gyengébb eredményei sztem csalókák, mert ahhoz a játékstílushoz, amit ő nyomat, nagyon kellenek a minőségi játékosok.
sztem bőven vannak ott minőségi játékosok. 32 meccsen csak 17 győzelme van a bundesligában, ami azért annyira nem veretes. jó, mondjuk, ott állandóan sérült mindenki...
Ha nagy hal lenne a hálóban, akkor arról már hallottunk volna. Unzoe lesz de hibás döntés
visca el barca
Presidente del Barça

2017.05.10. 13:43:23

Messias2 írta:Tuchelt nagyon adnám. Imádja a Barcát, és a Pep iskolát követi.
A Dortmundnál hozott gyengébb eredményei sztem csalókák, mert ahhoz a játékstílushoz, amit ő nyomat, nagyon kellenek a minőségi játékosok.
sztem bőven vannak ott minőségi játékosok. 32 meccsen csak 17 győzelme van a bundesligában, ami azért annyira nem veretes. jó, mondjuk, ott állandóan sérült mindenki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.05.10. 13:06:36

Tuchelt nagyon adnám. Imádja a Barcát, és a Pep iskolát követi.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.05.10. 12:05:36

visca el barca írta:nekem úgy rémlik az a pár napos hír amit itt félrefordítgattunk, az fernandeztől származott :-k
Tényleg pár napos, de Mestre nyilatkozott akkor. Csak szerintem az NSO szimplán nem figyelte, hogy mikori a forrás.. :D Amiatt is gondolom amúgy, mert a spanyolok már zengenének tőle, ha újra nyilatkozott volna egy ilyet, de semmi.
visca el barca írta:bellerin ügynöke:
"A szerződés aláírása után két-három csapat követte őt továbbra is figyelemmel, nemrég pedig az egyik ajánlatot is tett – annyit elárulhatok, hogy nem a Barcelona. Sok hírt olvastam a Barcával kapcsolatban, viszont az az igazság, hogy nagyon régóta nem beszéltem a klubbal.”

Kép
Kubla9 írta:Szerintetek ki lesz a befutó? Valverde a nagy esélyes szerintem.
Szerintem is ő, de én még reménykedek azért, hogy nem.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.05.10. 11:50:04

palesz77 írta:
visca el barca írta:nso szerint jordi mestre tegnap lenyilatkozta a tv3-nak, hogy már meg van LE utódja
99%-ra mondom, hogy az ugyanaz a hír, mint amiről beszéltünk pár napja, csak a fordítgatások, plusz az NSO fűszerezésből ez lett, hogy megvan már az utód. :D
nekem úgy rémlik az a pár napos hír amit itt félrefordítgattunk, az fernandeztől származott :-k

bellerin ügynöke:

"A szerződés aláírása után két-három csapat követte őt továbbra is figyelemmel, nemrég pedig az egyik ajánlatot is tett – annyit elárulhatok, hogy nem a Barcelona. Sok hírt olvastam a Barcával kapcsolatban, viszont az az igazság, hogy nagyon régóta nem beszéltem a klubbal.”
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2017.05.10. 11:29:49

palesz77 írta:
visca el barca írta:nso szerint jordi mestre tegnap lenyilatkozta a tv3-nak, hogy már meg van LE utódja
99%-ra mondom, hogy az ugyanaz a hír, mint amiről beszéltünk pár napja, csak a fordítgatások, plusz az NSO fűszerezésből ez lett, hogy megvan már az utód. :D
Szerintetek ki lesz a befutó? Valverde a nagy esélyes szerintem.
palesz77

2017.05.10. 11:01:45

visca el barca
Presidente del Barça

2017.05.10. 10:51:12

nso szerint jordi mestre tegnap lenyilatkozta a tv3-nak, hogy már meg van LE utódja
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2017.05.10. 10:43:10

visca el barca írta:a pool szurkolók már lehet okosabbak mint mi, szépen összekarmolták a brazil kocsiját :?

http://futbol.as.com/futbol/2017/05/10/ ... 51322.html" target="_blank
Mindegy,nálunk úgyis Audival fog járni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Persze ezért erre ne igyunk hideg vizet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kubla9 2017.05.10. 11:22:33-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.05.10. 10:36:54

a pool szurkolók már lehet okosabbak mint mi, szépen összekarmolták a brazil kocsiját :?

http://futbol.as.com/futbol/2017/05/10/ ... 51322.html" target="_blank
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.05.10. 10:36:07

Nekem (de sztem nektek is, csak most kifogásként beírjátok) teljesen mindegy, h mennyiért jön meg mennyiért adunk el egy játékost, ha a klub gazdaságilag stabil és nyerjük a kupákat. Akit akartunk és aki ide akart jönni (!), eddig kb meg is vettük. Bármikor aláírnám, h 40 millió, 3 évig kezdő, aztán "kuka". Bármikor, bárkit.

Akkor te nem láttad őt eleget játszani idén. Egy az egyben, védekezésben meg támadásban is igen jó az ember. Én csak a realitások talaján maradtam, nem azt mondom, h ő a legjobb megoldás. Makeleről sokan azt se tudták előtte, h létezik, aztán ő szedte ráncba a Real középpályát, emlékem szerint semmivel sem volt nagyobb név, mint Nzonzni, és Vigoban focizott.

Visszatérve, nem fogjuk 80-100-ért megvenni Verrattit, ezért igazolás szintjén kb felesleges róla beszélni, szóval más megoldás kell.

Azt meg bemondani, h Thiago v Verratti a tuti, legalább annyira lutri, mint idehozni őket ;) Még mindig edző kell meg csapat, a játékos személye harmadlagos sztem ebben a tekintetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.05.10. 10:37:04-kor.
Feast4
Director del Fútbol

2017.05.10. 10:29:36

Chino írta: N'Zonzival nekem az a bajom, hogy nagy a kockázat, hogy egy félmegoldás lesz belőle 40-50 millióért és akkor pár évig biztos nem frissítjük azt a posztot, aztán meg, ha el is adjuk kapunk egy zacskó szotyit. Az olasszal vagy mondjuk egy Thiagoval nem lenne illyen kockázat, ráadásul még 10 év bennük van, de 6-7 évig még biztosan a legmagasabb szinten teljesíthetnek.
Úgyanez a bajom nekem is. Ha be is jön 2-3 év került egy raklap zsébe azátán eladjuk egy zacskó szotyiét vagy ül a padunkon ameddig vissza nem vonul. És ehhez még ott a kockázat, hogy azért jó egy év majdnem mindenkinek nálunk az alkalmazkodás. Szóval nem biztos opció. 20 ért azt mondom bánná a franc de mivel minbden komolyabb igazolás előtt jön a vakarózás, hogy adunk érte labdákat, pályaedzőt meg két selejtes ifit, meg Douglast ezért nem hiszem, hogy akár a 20-at is érte kéne adni.
Chino írta: Ha nem sikerül Fabinho, szerintem még Auriert is meg lehetne próbálni. Ha egy kellő tekintélyű edző jönne ráncba tudná szedni, plusz itt ilyen játékosok között sem biztos, hogy akkorára nyitná a száját. Olcsóbban megúsznánk, mint pl. Bellerint és a tehetsége elvitathatatlan. Normális hozzáállással szerintem top3-as jh is lehetne. Meggyőződésem, hogy ha korábban jött volna Lucho helyre tudta volna rakni.
Ezt meg palesszel beszéltük. A gyereknél nem képességben van kockázat, hanem egy az hogy egy plejbász. Fejben kb. Balotelli szociális szintjén van. Szerintem top 1 lehetne a posztján, de pont mivel egy ekkora gyökér sose lesz.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2017.05.10. 10:15:46

recrea írta:
Feast4 írta: N'zonzi meg...Bakker mindjárt 29 nem vagyok a tapasztalat játékosok ellen de most megint kifizetni valakiért 40 plusz milliót.Nem tudnánk venni végre valakit aki 5 évig legalább kezdő?
Fiatalabbnak gondoltam...de attól, h 29 lesz, miért ne lehetne 5 évig kezdő, bár nem tudom minek kellene annak lennie, kaphat 2-3 éves szerződést is. Ha anno a Real is így gondolkodott volna, nem vették volna meg Zidanet, Figot vagy Makelelet.

Amúgy Verratti univerzális? Márhogy védekezik és támad is? Gólpasszok, kulcspasszok vannak? Keveset látom a srácot.
Azért a fenti emberkéket ne hasonlítsuk már N'Zonzihoz. A posztjaikon talán a legjobbak voltak, ami az akkori játékosfelhozatalt illeti. A francia azért nagyon távol áll pl. egy Makalelétől.

Verratti támadásban és védekezésben is megállja a helyét. Emellett szervezni is képes, magas a játékintelligenciája. Nem egy gólzsák, de nem is arra van szükségünk. Ini se volt soha olyan termékeny, mégis hosszú évekig a szűk elitben volt a posztján.
Nekem N'Zonzival annyi a gondom, hogy fejben nem találom elég gyorsnak. Ez csak egyéni vélemény, de ahova mi embert keresünkez elengedhetetlen. Az, hogy ütközni tud egy dolog, de a többiben szerintem SR például többet tud adni. Kell a kreativitás, támadóbb szellem a kp-ra, 1 vs 1-eket megcsinálni. Busit például SR tökéletesen tudta pótolni, de ha mondjuk sikerülne Fabinhot megszerezni, az a poszt szintén megoldható lenne.
Az pedig, hogy a Sevilla-ban mit nyújt egy dolog. Ha csak az utóbbi néhány évet nézzük, azért láthatjuk az igazolásainkon, hogy ez annyira nem mérvadó. Csak az idei igazolásokból induljunk ki. Még Gomes is kiemelkedett a Valenciából, Paco pedig no.1 csatár volt. Suarez is nagyot játszott a Villarrealban. Arda szintén zenész, még a kp-n is.
Verratti azért egy PSG talán legjobbja, de ha ez nem elég minden mozdulatán látszik, hogy klasszis játékos.
N'Zonzival nekem az a bajom, hogy nagy a kockázat, hogy egy félmegoldás lesz belőle 40-50 millióért és akkor pár évig biztos nem frissítjük azt a posztot, aztán meg, ha el is adjuk kapunk egy zacskó szotyit. Az olasszal vagy mondjuk egy Thiagoval nem lenne illyen kockázat, ráadásul még 10 év bennük van, de 6-7 évig még biztosan a legmagasabb szinten teljesíthetnek.
Ha nem sikerül Fabinho, szerintem még Auriert is meg lehetne próbálni. Ha egy kellő tekintélyű edző jönne ráncba tudná szedni, plusz itt ilyen játékosok között sem biztos, hogy akkorára nyitná a száját. Olcsóbban megúsznánk, mint pl. Bellerint és a tehetsége elvitathatatlan. Normális hozzáállással szerintem top3-as jh is lehetne. Meggyőződésem, hogy ha korábban jött volna Lucho helyre tudta volna rakni.

Persze ezek csak feltételezések, de nem igazán vagyunk abban a helyzetben, hogy spóroljunk és jöjjön mondjuk 40 millióért egy olyan játékos, aki vagy beválik vagy nem. Idén is nagy gázban voltunk, pedig Ini még nem 33 éves és tudott különbséget jelenteni, jobban is bírta, mint mondjuk jövőre fogja.

Az árak pedig sajnos ilyenek. Néhány éve még Bale igazolása a biztosítékot verte ki, manapság már nem kapják fel annyira a fejüket. James sem fog szerintem 80-90 alatt elmenni, ráadásul peremembernek számít vagy egy Mbappé is 80 körül forog.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2017.05.10. 10:10:34

Köszi nektek, én csak ellenünk láttam játszani párszor, de ott ezek a dolgok annyira nem tűntek fel :D Mondjuk nem is figyeltem őt.

Bár, én azt mondom, h a jelenlegi legfontosabb igazolás az edző személye. Mindegy hogy hívják, csak legyen éhes és tudjon csapatot csinálni. Sztem ebből a keretből is lehetne, csak jól kéne hozzányúlni.
palesz77

2017.05.10. 10:10:23

recrea írta:Amúgy Verratti univerzális? Márhogy védekezik és támad is? Gólpasszok, kulcspasszok vannak? Keveset látom a srácot.
Eléggé az, de nyilván nem hibátlan. Neki is vannak például rossz helyen labdavesztései, bár gólt nem nagyon kapnak belőle, szinte soha, de azért ez nem veszélytelen. A passzjátéka és a játék olvasása elsőosztályú, Xavihoz hasonlít leginkább, mindig a labda körül mozog, folyton megjátszható, ő diktálja a játékot. Kulcspasszokban nagyon jó, akár saját térfélről, akár az ellenfél 16-osa környékéről helyzetbe tudja hozni a csapattársakat, elég sűrűn is próbálkozik amúgy. Gólok tekintetében adós azért, nagyon keveset lő kapura, ez mindenképp hátrány nála, bár idén volt egy kis javulás már ebben - hétvégén pl gólt is lőtt, igaz, hogy a szezon egyik, ha nem legmegkérdőjelezhetőbb gólját. Védekezésben meg nagyon agresszív, néha túlságosan is. De csúszik mászik, visszazár rendesen, nagyon sokat ad hátra. Viszont a termetéből adódó hiányosságok azért néha kijönnek, ha úgy adódik Busi helyén én pl biztos nem játszatnám, de nem is szokott igazából.
Feast4 írta:Na ezt valaki magyarázza meg nekem. Nem nézetem Ajax meccset csak az EL-ben a szezonban tényleg annyira jó, hogy ilyen kihagyhatatlan kardba dőlünk ha nem ide jön igazolás lenne? Már csak azért mert Marlon egész pofás volt amit csinált. Ennyivel jobb nála?
Szerintem azért akarunk most védőt, mert Marlonon kívül is kell majd jövőre legkésőbb ember - Masch is megy majd lassan, azért -, és így inkább jövőre ő elmegy kölcsönbe, az új ember meg idejön 4. számúnak, és játszogat, beleszokik. Aztán 2 év múlva már lesznek ketten. Davinson gyereket meg én se láttam sokat, de engem megvett kilóra, nagyon jónak tűnik.

Listán meg gondolom a szürkék azok, akik egyáltalán nem proiritások.
Normandia
Director del Fútbol

2017.05.10. 10:01:44

Feast4 írta:
Samper írta:Igazolásokról csak fecsegni lehet, ha nem tudjuk, hogy ki lesz az edző, ő kiket akar és kik mennek el.
Szerintem az edzőnek pont annyi beleszólása lesz most mint Tatának volt.
.
Azért remélem nem így működik és van, lesz beleszólása az igazolásokba, akárki is a jelölt. Nyilván a lehetőségek szerint a puhatolózások már mennek, de a döntést az új edzővel kellene meghozni. Sampernek abban igaza van, hogy ötletelünk, mert egy csomó infó hiányában vagyunk. Nem tudjuk ki lesz az edző, nem tudjuk mennyi van igazolásra és azt sem tudjuk igazán, hogy kik a potenciális jelöltek az erősítésre, ami az első kettő fügvénye kellene hogy legyen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Feast4
Director del Fútbol

2017.05.10. 10:00:11

recrea írta: Fiatalabbnak gondoltam...de attól, h 29 lesz, miért ne lehetne 5 évig kezdő, bár nem tudom minek kellene annak lennie, kaphat 2-3 éves szerződést is. Ha anno a Real is így gondolkodott volna, nem vették volna meg Zidanet, Figot vagy Makelelet.
Én se azt mondom, hogy egy rossz igazolás lenne, csak akkor normális pénzért. Turan esetében sem az volt a bajom, hogy megvettük és mennyi idős, hanem az hogy arányaiban marha drága volt.
recrea írta: Amúgy Verratti univerzális? Márhogy védekezik és támad is? Gólpasszok, kulcspasszok vannak? Keveset látom a srácot.
Tulajdonképpen mindent leírtál róla, a kérdésekben. A gyerek önmaga egy komplett középpálya. :mrgreen: Védekezik támad iszonyatos mezőnymunka, rendkívül agresszív veszettül lát, nagyon erős egyetlen gyengéje, hogy nagyon sok az apróbb sérülése.
palesz77 írta:A Cataluna Radio - az egyik legmegbízhatóbb forrás - szerint Tuchel is képbe került. Jó eséllyel távozni fog Dortmundból azt mondják - ezt már nem ők, a németeknél olvastam erről -, nagyon nincs jóba az elnökkel. Ha minden igaz a Nice/Lille edzőjével már el is kezdtek tárgyalni.
Megmondom, hogy én neki vagy Jardimnak örülnék perpillanat.
palesz77 írta:Plusz még itt az állítólagos lista a potenciális jelöltekről. A Mundo még azt is írja, hogy a középpályára egy Verratti típusú játékos a fő célpont, Coutinho csak másodlagos. Meg lehet nyugodni kicsit.. :D
Ez a Benjamin Henrichs ez nekem új. Róla mit kell tudni, azon felül, hogy jobbos baloson bevethető? Walker nevét én évek óta zsajkózom, most legalább egy pletyka megjelent róla. (Kár hogy akkor amikor szerintem már besült.) :D Ez a Seri pedig úgye a Verratti Ligth. Deuloefo, Vitolo, Marquhinos meg Reus neve mindig visszapattog. Amúgy nálam ha most FM menne tuti Verratti és ha Azpilicueta nem akkor a Sidibé/Fabhino vonal menne. :mrgreen: Amúgy a különböző szín a fontossági sorrandet jelölné?
palesz77 írta:Ehhez kapcsolódik, hogy Davinson Sánchez árát 25 millióban határozta meg az Ajax. Mellettünk érdeklődik a Chelsea, a München és más PL klubok.
Na ezt valaki magyarázza meg nekem. Nem nézetem Ajax meccset csak az EL-ben a szezonban tényleg annyira jó, hogy ilyen kihagyhatatlan kardba dőlünk ha nem ide jön igazolás lenne? Már csak azért mert Marlon egész pofás volt amit csinált. Ennyivel jobb nála?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.05.10. 09:52:55

öcsém, tiszta death note. kyle walker, te jó ég. na azt a palit viszont láttam játszani, az isten óvjon minket tőle.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.05.10. 09:39:56

Feast4 írta: N'zonzi meg...Bakker mindjárt 29 nem vagyok a tapasztalat játékosok ellen de most megint kifizetni valakiért 40 plusz milliót.Nem tudnánk venni végre valakit aki 5 évig legalább kezdő?
Fiatalabbnak gondoltam...de attól, h 29 lesz, miért ne lehetne 5 évig kezdő, bár nem tudom minek kellene annak lennie, kaphat 2-3 éves szerződést is. Ha anno a Real is így gondolkodott volna, nem vették volna meg Zidanet, Figot vagy Makelelet.

Amúgy Verratti univerzális? Márhogy védekezik és támad is? Gólpasszok, kulcspasszok vannak? Keveset látom a srácot.
palesz77

2017.05.10. 09:23:08

A Cataluna Radio - az egyik legmegbízhatóbb forrás - szerint Tuchel is képbe került. Jó eséllyel távozni fog Dortmundból azt mondják - ezt már nem ők, a németeknél olvastam erről -, nagyon nincs jóba az elnökkel. Ha minden igaz a Nice/Lille edzőjével már el is kezdtek tárgyalni.

Plusz még itt az állítólagos lista a potenciális jelöltekről. A Mundo még azt is írja, hogy a középpályára egy Verratti típusú játékos a fő célpont, Coutinho csak másodlagos. Meg lehet nyugodni kicsit.. :D

Ehhez kapcsolódik, hogy Davinson Sánchez árát 25 millióban határozta meg az Ajax. Mellettünk érdeklődik a Chelsea, a München és más PL klubok.
Feast4 írta:Szerintem az edzőnek pont annyi beleszólása lesz most mint Tatának volt.
Igazából amúgy ha megvan az edző profilja, és hogy mit akar játszatni, akkor nélküle is lehet nézelődni a piacon. A jelenlegi keretben látszódnak a lyukak, Robert is tudja, hogy milyen játékosok kellenek ezek a focihoz, melyik típus hiányzik nekünk jelenleg, nyugodtan nézelődhet már most is, az edző meg majd vagy rábólint vagy nem.
Feast4
Director del Fútbol

2017.05.10. 09:12:03

Samper írta:Igazolásokról csak fecsegni lehet, ha nem tudjuk, hogy ki lesz az edző, ő kiket akar és kik mennek el.
Szerintem az edzőnek pont annyi beleszólása lesz most mint Tatának volt.

Amúgy a 75 millió kb. elég lesz egy jobb futóra.Hol olvastad amúgy?Mert én nézegettem de még nem találtam oldalt ahol nyilvános a transferbudget lenne.
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2017.05.10. 09:03:39

75 millió euró+ az eladásokból befolyó összeg lesz az amit az igazolásokra költhetünk.Legalább is most ezt írták. Elég is lehet ha okosan gazdálkodunk vele és nem sz....ért h....ért adjuk el a játékosokat.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.05.10. 08:43:40

Tényleg? Fórumozóként azt hittem tárgyalhatunk is velük, és le is igazolhatjuk őket.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Samper
Director del Fútbol

2017.05.10. 08:30:35

Igazolásokról csak fecsegni lehet, ha nem tudjuk, hogy ki lesz az edző, ő kiket akar és kik mennek el.
Feast4
Director del Fútbol

2017.05.10. 01:14:11

looka írta: Korábban írtam, hogy Verrattiért le kell tenni, amit kérnek.
Ezzel egyet értek csak nem kérnek érte semmit.A kivásárlási árát kéne leszurkolni és vele megegyezni.Mondjuk szerintem a BL fiaskó után és a francia liga elvesztése miatt szerintem elcsábítható.De nem hiszem hogy idáig eljutni...

A brazil meg...Nem rossz de ahogy Palesz is mondta marha hullámzó.Másrészt nem vagyok meggyőződve arról hogy a mi középpályánkat ő meg tudja váltani...

N'zonzi meg...Bakker mindjárt 29 nem vagyok a tapasztalat játékosok ellen de most megint kifizetni valakiért 40 plusz milliót.Nem tudnánk venni végre valakit aki 5 évig legalább kezdő?
Kép
Válasz küldése