visca el barca írta:
itt meg csak Bob kedvéért jegyzem meg, hogy mindenben egyet értek. oké, h faragják, de suarezhez hasonlóan borzalmasan sokat fetreng és akármennyire is fáj leírni, néha tényleg úgy érzem, hogy direkt alázza az ellenfelet (a sokszor tök felesleges cseleivel). épp azt beszéltük a szomszéddal vmelyik nap, hogy ha átmenne a realhoz és tényleg minden csak róla szólna, még inkább ilyen lenne. jó persze brazil, meg benne van a vérében, de egy kicsit már túlzásnak tartom h minden labdaérintése vmi trükközés. bőven elég lenne meccsenként 2-3 iszonyatosan látványos megoldás, de nála vhogy kényszeres, hogy egy tök egyszerű vissza passzt is bebőrözve, sarokkal, hat zidane cselt bemutatva fültővel csináljon meg. múltkor láthattuk vmelyik meccsen elengedett a gyengébb lábával egy óriási löketet (gól is lett belőle) én az ilyet inkább díjazom, mint azt, hogy beleviszi 6 védőbe és sarokkal passzolgat.
még1x, nem az a baj, hogy trükközget (én nem az 1-0-s brusztolos foci miatt szerettem meg a barcát), hanem az, hogy egy picit talán kezdi túlzásba vinni
Nem Neymar védelmében, de a tegnapi nap volt igazán kirívó, ahol meg is tehette és a látványos cseleinek is a 80%-a "hasznos" volt. Azért pedig nehogy már elő kelljen venni és ő legyen a hibás mert bebőröz valakit. És a neccesebb mérközéseken sokkal inkább leredukálódik ez, ott tényleg 2-3 van van egész meccsen. De fel lehetne hozni Suarezt is, aki szintén folyamatosan sarkazgatott, meg próbálta színezgetni, az összeesésekről annyit, hogy ebben sokat fejlődött, az uruguayi ebben például köröket ver rá.
És ha mondjuk nem belsővel, hanem sarokkal vesz le egy labdát az miért gond? Anno Ronaldinho is akkor etette hasonló trükkökkel az ellenfelet, amikor tudta. Senkinek nem a góljai, assistjai vagy szabadrúgásai maradtak meg. Inkább örülök, hogy a mai elgépiesedett fociban van legalább egy ember aki színezi és tudja is a játékot.
A tegnapi meccsen több volt, ez természetes. Negyed óra alatt szinte a továbbjutás is eldőlt. De kérdem én az nem legalább olyan megalázó az ellenfélnek (ha már ezt hoztátok fel) hogy a kapu előtt még össze-vissza gurigáznak Messiék, mikor kb. 3X elrúghatnák. Ráadásul itt szoktak legtöbbször szerelni.
Amúgy meg Barragan egész meccs alatt lökdöste meg beszólogatott, szóval vica-versa ment. Nem tudni ki kezdte, de pont ezért ne verjük már Neymarra. Amúgy meg Messi is tud elég méregzsák lenni és menni az ellenfélnek.