ozsimiki írta:Kövezzetek meg (nem zavar),de engem hidegen hagy ez a srác, egyáltalán nem olyan kaliber,mint anno Cesc,Ini,vagy Xavi, az én szememben. meg is lepődtem,h sorban állnak érte

hát ha ez nekik jó...
de persze mint BARCA fan, szíven ütne,h csak így itt hagyja ezt a csapatot, de mint veszteség,egyáltalán nem bánnám.
Van benne vmi, de a vkp-ok nem ilyen fiatalon érik fénykorukat, nekik kell a tapasztalat, h magabiztos, megbizható klasszisok legyenek. Lehet pl. Cecs v. Ini 30 év körül már nem lesznek toppon, Sergio viszont akkor még fénykorát fogja élni. Sztem fiatal kora ellenére nagyon is jó a teljesitménye, és sztem nem véletlen, h ennyit játszik, mert Pep tudja, h ebben a korban szüksége van a játékra, h tudjon fejlődni, és fejlődik is

Hisz látjatjuk, már most sokkal jobb, mint amikor bemutatkozott. Persze én is sajnálom, h Yaya, aki az 1ik nagy kedvencem emiatt kevesebbet játszik, DE
Most 1re inkább ugy néz ki, h most 3 fronton is helyt akarunk állni, és ahhoz mindenkire szükség lesz. Amugy is Pep állandó rotációt alkalmaz, és mostmár Touré is többet játszik, mint év elején, és még fog is eleget játszani, ugyhogy sztem nem lesz gond. Sergioval nekem is fentartásaim voltak, de már 1re inkább megkedvelem, látni, h tehetséges. Persze vannak néha buta hibái, és sztem még egy darabig lesznek is, kell pár év hozzá, h kinőjje ezeket. De összeségében a teljesitmény sztem több, mint kielégitő.