Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Agyrákot kapok ettől, hogy itt lassan nem lehet leírni ha valaki gyenge. Ha szerinted nem csinál felesleges dolgokat, oké.eimenis1212 írta:jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.mess2009 írta:gyenge láncszem![]()
![]()
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
Vigyázz, mert mindjárt jön 3 (öröm)ittas drukker lekiabálni a fejed a jó öreg CAPSLOCK-al!S.Agüero írta:Igen, mi nem látunk tovább a orrunknál.![]()
Azt azért ti is láttátok az első félidőben remélem, hogy gyengén játszott, keveset passzolt, rendre rossz megoldást választott.![]()
Attól, hogy a második félidőben jól nyomta, még az első játékrészben gyenge volt.
jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.mess2009 írta:gyenge láncszem![]()
![]()
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
Én is mindig ilyenekre hivatkozok mikor sokkal hatékonyabb, letisztultabb, racionálisabb, hasznosabb játékot hiányolok nála olykor. Most ez meg fokozott, mert a támadó harmadban meg valami iszonyat önző. Ilyen csapattársam lett volna, második félidőre nem jött volna ki, személyesen rúgtam volna le.visca el barca írta:erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetnéBob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.
pontosan. Nem érzi ma az "ütemet" passzolásban. Csak az a helyzet h ha fogadni kellene h ki lesz a második félidő nyerő embere (és aki a kulcsszituációkat megcsinálja) akkor a 100%-ból 90% a Messi, Neymar, Suarez hármasé (30-30-30 eloszlásban). És ez mindent elmond...Kash írta:Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
Azthitte belefér a meccsbe a túlzott cselezés, pedig nagyon nem, és nem lenne jó ha mégtöbb támadás menne el rajta azért, mert beleakadt a saját lábaiba a nagy cselezgetésektől.
Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetnéBob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.