Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1LG írta:Lehetett volna még jobb a produkció, a második félidőben egyszer Messi nem passzolt neki, mert egyedül akarta megoldani, pedig abból is komoly helyzetet alakíthattunk volna ki, egyszer pedig ő volt túl önzetlen, amikor egy cselsorozat után nem tört kapura, hanem vissza akarta tenni Messinek.
De így sem rossz, úgy tűnik egyre jobb lesz, már ebben a szezonban az egyik húzóemberünk lehet.
A gyorsaságára és a robbanékonyságára mindig jó rácsodálkozni, továbbra is elég nyers a játéka, de ha megfelelően tudjuk csiszolni, akkor hatalmas játékos lesz.
Azt viszont nem bánnám, ha megtalálnák a stabil posztját, amit én a jobbszélen képzelek el, nem a baloson.
Viszont egyre jobban beleszokik a játékba és már képes minimális hibaszázalékkal adni egyből a labdát kis területen, ha szükséges, vagyis a gondolkodása is gyorsult amellett, hogy ismeri a társak mozgását. Ez az előző szezonban szembetűnően rosszul ment neki, szóval jár a piros pont.visca el barca írta:hasonlóan látom én is, a tiki-taka még kevésbé megy neki, de ha tartósan a baloson lesz, albával csak összeszoknak előbb vagy utóbb. a ziccereknél meg figyelhetne jobban, tegnap is, meg a szuperkupán is belevert egy-egy 100%-osat a kapusba...
Szerintem is csak sérülés esetén fog kezdőbe kerülni. Persze, ha nem ő sérül meg.Samper írta:Hát még ha Suarez netán meg találna sérülni...
Erre ismét jöhet az örök klasszikusPCsabi írta: Career stats:
Left foot:
12 goals
17 assists
Right foot:
16 goals
16 assists
100,hogy 4-2-3-1 volt ,jól ki is rajzolódottdinnyesz írta:Kincs ez a gyerek. Mezőnyben is jó volt szerintem a gólja meg bomba:D Meg is érdemelte a gólt. Ha fejben feltud még gyorsulni ebben a szezonban amire szüksége is lesz akkor órási játékos lehet. Kicsit off, de amikor dembele át jött a jobbosra akkor Messi milyen poszton játszott szerintetek? Akkor mintha Suarez mögött lett volna és az nagyon 4-2-3-1 gyanús volt nekem aminek örülnék
Aztán majd amikor épp Suarez lesz jo akkor megint Dembelet adjuk el?Nero. írta:Ez borzasztóan nagy gol volt, és mezőnyben is jó volt. Inkább Lajost adjuk el