Kalap1988 írta:Én erre azt mondanám, h a Barcelona kedvenc csapatom, nem pedig Ronaldinho a kedvenc játékosom és nem miatta szeretem, szerettem meg a Barcát.Nekem fontosabb a csapat érdeke.

Figyelj sztem igaza van Xavinhonak ,senki nem mondja azt,h Ronnie rendben van és jól csinálja ,amit csinál,de támadni egy olyan embert aki milliónyi örömet okozott már neked,nekünk....Hát elég csúnya,vagyis lehet kritizálni,de nem úgy,ah ti teszitek itt páran. Úgy kritizáljátok mintha lenne rá jogalapotok,hacsak 10-ed annyit letettek volna az azstalra mint ő az mndom oké,de nem...........Egyébként sztem is el kell adni és sztem is rosszul csinálja,amit csinál,de nem pocskondiázni,meg úgy kezelni,mint egy darab húst.[/quote]
Igaza van Kalap1988-nak, és én sem értem mire fel vannak itt akkora arcok, mert ha azoknak a "potenciális edzőknek és játékosoknak" akik ennyire kritizálják őt, vagyis pocskondiázzák, lehetőséget adnánk a válogatottban való szereplésre, biztos nem hiányoznánk egy világversenyről sem