Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem valószínű. Sztem ez csak valami grafika, amit azért raktak be, mert nem volt kép az új mezről. Nem hiszem h ilyen lesz...Evilgrim írta:
Ez lenne az idegenbeli?
Szerintem 3.számúnak nagyon is jó lenne az arany,vagy akár az ezüst is...azok egyszerűen szépek,legalábbis számomra..Zozzy 5 írta:Lehetne ezüst vagy arany is...Na jó, abbahagyom
A pont helyére gondolom egy "l" betűt akartál betenni. De semmi baj, elnézzük ezt a kis helyesírási hibátZozzy 5 írta:Menjetek a fa.ba...!
Besértődjek?ozsimiki írta:Hálát adok Mindennek,hogy nem Te döntöd el a színösszeállítástZozzy 5 írta:és lehetne zöld, fekete, fehér, neadjisten rózsaszín...that's all![]()
![]()
![]()
Zöld..fekete...rózsaszín
![]()
![]()
![]()
ehhhh
Hálát adok Mindennek,hogy nem Te döntöd el a színösszeállítástZozzy 5 írta:és lehetne zöld, fekete, fehér, neadjisten rózsaszín...that's all
Menjetek a fa.ba...!Game90 írta:Jól van ZozzyZozzy 5 írta:el lehetne szakadni a 2. számú meznél a klub alapszíneitől, és lehetne zöld, fekete, fehér, neadjisten rózsaszín...that's allTe sztem annak örülnél a legjobban, ha nem is lenne rajtuk mez...
![]()
![]()
Jól van ZozzyZozzy 5 írta:el lehetne szakadni a 2. számú meznél a klub alapszíneitől, és lehetne zöld, fekete, fehér, neadjisten rózsaszín...that's all
JóóóóóóóSlither írta:Nem kell a divatot követni etéren (meg amúgy sem másokat kell majmolni). Nagy cspatoknak akik rózsaszínű mezük volt, volt annyi eszük, hogy mind lemondtak erről. Lásd Juve, vagy NBA-ből a SAS (aki a klub színeiből is kiszedette, hála az égnek).
Nem vagyok metroszexuális, de nekem is van rózsaszín pólóm. és sztem elég jó.Zozzy 5 írta:Bocs C., de ezt még lereagálom![]()
Shark, nem az első számú meznek gondoltamÚgy lenne, mint most a narancssárga, csak rózsaszínben. És most ezt nem azért mondom, mert ferde hajlamaim lennének, egyszerűen csak szerintem jól állna
Nem tom figyelitek-e, de rengeteg laza, főkúrú hapi járkál rózsaszín ingben, mára sztem divat lett...
Én is viccen kívül mondom. És ez lenne a mez közepén: Retro's Co.Zozzy 5 írta: Am viccen kívül, sztem nagyon zsír lenneAz ellenfél ki se merne ellenünk állni
Meg óriási bevétel lenne belőle, az is biztos
Am viccen kívül, sztem nagyon zsír lenneel fuero írta:Támogatom az ötletetZozzy 5 írta:
Miért nem rózsaszín?![]()
![]()