Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én részemről amúgy azt mondanám, hogy tartalom orientáltabb. Mármint nem ugyanarra használod a kettőt. Én legábbis nagyon nem. Szóval itt nincsenek ilyen semmitmondó idióta posztok, ezred rangú ismerősök kiscicájáról. Követed azt a személyt, akit te "érdemesnek" tartassz, mert olyan cikkeket, vagy képeket oszt meg ami téged biztosan érdekel.recrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
Miért ezen vannak regizve a focisták, facen meg nem?
A spanyol lapok a realitás talaján élnek, gondolom jobban is informáltak. Szerintem nem is nagyon kellene más, még Ceballos is beleférne, ha eladunk 3 középpályást (Turan - Rafinha esélyes csak sajnos)visca el barca írta:recrea írta:Így már mindent értek...nekem még iWiW van.
amúgy azt hittem júl. 1 után beindul a pörgés, jönnek-mennek a játékosok ezerrel, a sajtó is bedob 43278 nevet ehhez képest jövés-menés nincs, a spanyol lapok meg a verratti-ceballos-bellerin hármason kívül senkit nem hajkurásznak.
recrea írta:Így már mindent értek...nekem még iWiW van.
Így már mindent értek...nekem még iWiW van.visca el barca írta:a twitter menőbb te őskövületrecrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
a twitter menőbb te őskövületrecrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
• Note:- Bein Sports is owned by Nasser [PSG President].palesz77 írta:
Az Arab Bein Sport szerint pedig Verratti marad a PSG-ben.
Elméletileg az. Viszont tényleg nem egy észlény azért a gyerek, Twittere kész csemege..visca el barca írta:ceballos: (majd palesz megerősít h fake-e)
Tegnap nyilatkozta le, hogy 2 hét múlva kérdezzék a dologról, addig nyaral..Stalkyard írta:Szerintem amúgy továbbra is zéró esély van arra, hogy idejöjjön. A realba fog menni.
[/quote]zeli39 írta:.Tehát a kezdőnkbe eddig van Sergi Roberto és Rakitic
lehet titkon bejelentik hogy holnap guardiola vissza jönhdavid írta:Lassan lesz egy kezdő 11 csak középpályásokból... Persze JHV az nincs...
Hát azért az se mindegy hogy mi mennyit kínálunk nekik meg hogy mennyit a gyereknek. Gondolom Márk is szereti a pénzt, az mind kamu volt amivel itt a katalánok elakarták adni a lapokat, hogy majd ő besztrájkol meg ilyenek. Most mindenki kipihente magát, elkezdődnek az üzletelések szép lassan.A PSG-n áll az egész csak.
Japp.Nero. írta:Ezt mikor mondta? Vagy Sport értesülései?
A hírek szerint meg a kettő nem függ össze. Most utánaolvastam kicsit, Valverde rábólintott, de ne prioritás. Ceballost Ini utódjának szánnák, Verrattit viszont nem, ő a kezdőbe jönne alapból egy hiányzó láncszemként. Úgyhogy ha jön is a spanyol, de Marco nem, az nem függ össze. A PSG-n áll az egész csak.Nero. írta:Reméljük kamu, bár nagyon nagy magabiztossággal állítják. Ha ezt tudja felmutatni a vezetőség egy Thiago vagy egy Verratti helyett akkor mehetnek a fenébe![]()
Reméljük kamu, bár nagyon nagy magabiztossággal állítják. Ha ezt tudja felmutatni a vezetőség egy Thiago vagy egy Verratti helyett akkor mehetnek a fenébeS.Agüero írta:A Mundo Deportivo értesülései szerint mindenben megegyezett a Barcelona Dani Ceballosszal. A középpályás 5 évre (amiből egy opcionális) ír alá, 15 millió euróért. A hivatalos bejelentés még a héten megtörténhet.
Ezt mikor mondta? Vagy Sport értesülései?visca el barca írta:ahhoz képest h valverde kész keretet kért július 12-re, semmi nem történik... jah de, dulifulit megvettük.
Pedig sanszos, hogy függ, nem? Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy érkezne mindkettő. Vagy akkor kőkemény nagytakarítás középen apróért? Vagy nem érkezik jobb hátvéd és akkor marad egyel hátrébb Sergi Roberto? Mert ha jobb hátvéd is érkezik, meg a Verratti-Ceballos duo, akkor nyomathatjátok majd 4-6-0-ban is akár.palesz77 írta:Mondjuk ha a 2 igazolás függ egymástól, akkor falnak megyek.
Össze vissza kavarnak a lapok. A madridi oldalak szerint meg a Real ma tárgyal róla és már a héten be lehet jelentve. Ebből döntse el valaki akkor, hogy mi a szitu.Kubla9 írta:Caballos már tárgyalt állítólag a Betissel és inkább hozzánk jönne.
Caballos már tárgyalt állítólag a Betissel és inkább hozzánk jönne.palesz77 írta:Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de egy Arsenalos twitter oldalon azt olvastam, hogy Wenger elutasította a kérelmét. Remélem tényleg, Cesc is évekig téma volt, nem adta be olyan könnyen a derekát az öreg..S.Agüero írta:SPORT | Hector Bellerin visszatérésére ezúttal van a legnagyobb esély, mióta elszerződött Angliába. A játékos maga szeretne beszélni Arsene Wengerrel, hogy engedje őt el a Barcelonához. Wenger egyébként mindenképpen számolna a jobbhátvéddel, ám Fabregas esetéből kiindulva, meg lehet győzni. A katalán sportlap már Ernesto Valverde első igazolásaként vizionálja a játékost.
Ceballos meg azt mondta, hogy majd nyaralás után dönt, az meg még 2 hét vagy mennyi.