Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
majd du. lenyilatkozzák, hogy fontos láncszem, nem eladó és valverde számít rá mint 5437856837543267843. számú középpályás. aztán szeptemberben vki agyonrúgja, és megint kihagy fél évet.palesz77 írta:Liverpool are willing to pay €30M - €40M for Barcelona midfielder Rafinha (24). Arsenal, Tottenham, Milan & Inter are also interested. [MD]
Hát ha ez véletlenül igaz lenne, azonnal csomagolnék neki..

Nem is a védelemmel volt a baj, ők még sokszor szerintem erőn felül is teljesítettek, a középpálya volt átjáró ház. De ez szerintem nem azt jelenti, hogy ne lennének jó középpályásaink, LE taktikája nem működött, hiába lett volna itt Coutinho vagy Verratti, itt maga a koncepció volt rossz. Ezt javítani szvsz fontosabb, mint az igazolások.Ugyanakkor én nem értem ezt a közhelyet, hogy annyira orrnehezek vagyunk, a védelmünk 0 stb. Kevesebb gólt kaptunk, mint az agyonsztárolt Real, és a pontvesztéseink zöme is 1:0, 2:1 stb volt.
A Bl-ben is mindenkinek az marad meg, hogy 4-et kaptunk a Juvetól és a PSG-től. Azt is vegyük figyelembe, hogy ezen a 4 meccsen csupán egyszer sikerült gólt rúgni. Jó, akkor egy hatost, de ott is csak egy gólt kaptunk.
Igen,itt is van a cikk róla.http://www.sport.es/es/noticias/barca/m ... na-6193175" target="_blankvisca el barca írta:a két katalán lapnál érezhetően csökkent a kattintások száma, ezért most gyorsan bedobták mbappét is.
Nekünk meg 20 millából.Cestus írta:A Reálnak a teljes jelenlegi kezdő középpályája (a négyes is) 100 millióból meg voltvisca el barca írta:ha coutinho tényleg 150, akkor rohadjon el a liverpoolban100-at se ér, nem hogy 150-et. jó hogy már nem 300 millió. bár ha a realnak kellene gondolom vhol 40-45 körül lenne
Emlékeim szerint mindkét játékos utolsó évében volt, az azért számít, de ha van több év hátra akkor 60-80 millió úgy néz ki manapság a normális. Persze ha megnézzük a legtöbb klub bevétele megduplázódott pár év alatt szóval érthető ha az árak és a fizetések is nőnekMessiNeymarSuarez írta:Hát igen, bár mostanában egy Kroos valószínűleg nem 30-ért menne el, mint ahogy Rakitic sem.

Hát igen, bár mostanában egy Kroos valószínűleg nem 30-ért menne el, mint ahogy Rakitic sem.Cestus írta:A Reálnak a teljes jelenlegi kezdő középpályája (a négyes is) 100 millióból meg voltvisca el barca írta:ha coutinho tényleg 150, akkor rohadjon el a liverpoolban100-at se ér, nem hogy 150-et. jó hogy már nem 300 millió. bár ha a realnak kellene gondolom vhol 40-45 körül lenne
A Reálnak a teljes jelenlegi kezdő középpályája (a négyes is) 100 millióból meg voltvisca el barca írta:ha coutinho tényleg 150, akkor rohadjon el a liverpoolban100-at se ér, nem hogy 150-et. jó hogy már nem 300 millió. bár ha a realnak kellene gondolom vhol 40-45 körül lenne

Ha a Verratti+100 összejönne, simán el lehetne hozni még Coutinhot akár 150 millióért is. Őrültség ennyit fizetni érte és bőven nem is ér ennyit (Pogba legalább elmondhatta, hogy BL-döntőben játszott, amikor megvették), de megvalósítható lenne.torrestoni írta:Tökeletes lenne egy Neymar - Verratti + 100 milliós üzlet. Hozza pedig Coutinho. Az egesz nyar legjobb ötlete. Na ez biztos nem fog megvalosulni - sajnos.
Ettöl labdabiztosabb, varialhatobb, egyben gyorsan tamado csapatot nehez lenne elkepzelni.
---------Suarez----------
----------------Messi----
----Coutinho------------
Iniesta--------Verratti
------Busquets---------
Amúgy igazuk van, ha elengedik a legjobbjukat, legalább kérjék meg az árát. Persze a 150 millió az irreálisan sok, de az a 80M pedig a mai árak mellett kevésnek tűnik. Szerintem olyan 100-120 között le lehetne velük zsírozni a dolgot, de én ennyit nem adnék érte.Cestus írta:150 milliót mondott rá a Liverpool. Ha nem fogadnak el egy százast, itt a vége ennek is.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-6192951 Akármi is lesz a Neymar ügy vége ő érkezni fog,feltéve ha megtudunk egyezni az angolokkal.
Igen,olvastam én is.Cestus írta:150 milliót mondott rá a Liverpool. Ha nem fogadnak el egy százast, itt a vége ennek is.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-6192951 Akármi is lesz a Neymar ügy vége ő érkezni fog,feltéve ha megtudunk egyezni az angolokkal.
150 milliót mondott rá a Liverpool. Ha nem fogadnak el egy százast, itt a vége ennek is.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ar-6192951 Akármi is lesz a Neymar ügy vége ő érkezni fog,feltéve ha megtudunk egyezni az angolokkal.
Ha esetleg tényleg igaz lenne a hír, és Neymar azért maradna, mert nem sikerült megegyezni alacsonyabb átigazolási összegben, akkor szívesen meghallgatnám azok véleményét, akik köpködték a PSG-ét, hogy "börtönben" tartják Verrattit. Akkor most Nemyar is böriben van?A L'ökíp szerint Neymar megegyezett a PSG-vel, de ők rájöttek közbe, hogy igen sok a 222 millió, úgyhogy alkudnának.. Elküldeném őket a francba a vezetőség helyében, vagy vegyék meg így, vagy sehogy. Max ha bevonják Verrattit, de azt meg úgyse fogják. Mondjuk akkor meg itt maradna a sagakirály ki tudja mennyi életkedvvel, szóval necces a sztori, de elég ironikus a nyár eddigi eseményeit tekintve ez a hír.. Már ha igaz ugye.